Torreira oficiálně vyměnil Sampdorii za Arsenal

10.07.2018, 17:10
Aktuality
Arsenal dotáhl do zdárného konce příchod Lucase Torreiry. Dvaadvacetiletý uruguayský středopolař se do Londýna stěhuje ze Sampdorie Janov, obě strany se potom dohodly na pětileté spolupráci...

Rodák z Fray Bentos na sebe poprvé upozornil v Pescaře, které pomohl k postupu do Serie A, tu už si však za tento celek nezahrál, protože se přestěhoval do tehdy konkurenční Sampdorie Janov.

Také ve svém novém působišti se talentovaný záložník okamžitě zařadil do základní jedenáctky a dobrými výkony si řekl o pozornost věhlasnějších evropských mužstev.

Torreira se nakonec podle očekávání stěhuje do Anglie, kde si jeho služby zajistil Arsenal, jenž na Apeninský poloostrov poslal podle nepotvrzených zpráv 30 milionů eur.

"Lucas Torreira je mladý hráč, který už však má zkušenosti, a přesto se chce nadále zlepšovat," pochvaluje si další novou akvizici manažer Unai Emery, který již angažoval Bernda Lena, Stephana Lichtsteinera a Sokratise.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (246)

Přidat komentář
havrys99

Meeeeeeeeen

1) konečně pořádný DM od Songa

2) přijde Unai a přestupy hotový okamžitě

3) ať už začne konečně sezona

4) Arsenal

Reagovat
Jacks11

4? no zase budete v tabulce

Reagovat
JacksLFC

co by za to dali

Reagovat
Counter

Ta dvojka není ani tak o Unaiovi jako o konci Wengera a větších pravomocech vedení (Gazidis, Sanllehi, Mislintat).

Reagovat
havrys99

Sakra, původně jsem to chtěl napsat tak jak si mi opravil

Reagovat
Ferguson6

tak hlavne prestupové obdobie končí o mesiac skôr, takže sa ponáhľať museli.

Reagovat
havrys99

Nojo, to jsem nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

pořádný DM? Takový průměrák

Reagovat
wesleyborland

Vypadá to na hodně dobrý přestup. Tak snad se Ti bude dařit.

Reagovat
castelL

Takto skvelý hráč a zadrbe sa v sračkovskom Arsenale..

Reagovat
Mastný Chobot

Najzaujímavejší hráč, ktorého sme toto leto priviedli, super práca od vedenia - mladý, talentovaný hráč za pomerne výhodnú cenu, na post, kde to potrebujeme a ktorý teoreticky presne spĺňa to, čo potrebujeme. Teším sa z tohto, presne takto si to predstavujem v budúcnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
bayern987

Reagovat
Kwido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
oddy

Reagovat
king23

Nemůžu si pomoct, ale ty vaše nároky jsou už opravdu žalostně nízko. S hráči jako Torreira se fakt o nejvyšší příčky hrát nedá.

Reagovat
afc

Co cakas so 70 milionovym rozpoctom? Ronalda? Sa preber.

Reagovat
king23

70 mega je skutečnost nebo to jen tak střílíš? To je přece naprosto nekonkurenceschopná částka na poměry PL.

Reagovat
afc

To je skutocnost. Najprv to bolo 50m a potom to zvysili na 70. Prisli 5 hraci a minulo sa cca 70m, takze s nakupmi sme skoncili.

Reagovat
Counter

V lednu přišel za dalších 55 Auba.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
afc

Ale odisli Coq, Giroud, Walcott, takze ziaden Auba by neprisiel, lebo by neboli peniaze.

Reagovat
Counter

Dost peněz spolkla taky nová smlouva pro Mesuta. Pointa je, že utrácíme dostatečně. Samozřejmě ne tolik jako ostatní ze špičky, ale není si moc na co stěžovat.

Reagovat
mayday

To je píčovina. To mají k dispozici v uvozovkách kluby, co se motají roky na patnáctým fleku. To akorát opravdu nároky Arsenalu šly tak nízko, že si to budou fans obhajovat tímto způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

To není píčovina, ale realita už několik sezón v Arsenalu, ty blbe. Když o tom víš hovno, tak tu nemel kraviny. Wenger za posledních 15 let utratil stejně peněz jako Pepek za 2 roky v Shitty. Arsenal prostě za hráče nikdy nevyplázne astronomické částky např. 60M+ Ł a více.

Reagovat
mayday

Ale furt se neschovávejte za to, že ty peníze nejsou. Ty peníze jsou, že je není schopno vedení uvolnit/trenér si je nebyl schopnej vydupat, to je jejich problém a značka jako Arsenal na to akorát doplácí. Ty blbe. Protože jinak je to přesně jak píše king23, absolutně nekonkurenceschopná částka na poměry PL a proto se sune Arsenal níž a níž.

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ty jsi prostě blbej a fanoušek Chelsea k tomu.

Já nikde nepíšu, že peníze nejsou. Píšu to, že Arsenal nikdy nebude dávat za hráče astronomické částky. To je celý.

Jednak proto, že náš majoritní vlastník je největší škudlil ve sportovním odvětví a jednak to prostě máme zasazené v koncepci našeho mužstva řadu let.

Reagovat
mayday

Pak ale ať se fanoušci Arsenalu nediví, že je klub tam kde je. Pokud chce klub hrát dlouhodobě na úplné špici a vyhrávat trofeje, tak ty peníze prostě utrácet musí. Jestli Arsenal dobrovolně zvolil koncepci, o které mluvíš, pak úplně vystrčil zadek na svoje fanoušky.

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

S hráčmi ako Torreira, v spolupráci s Ozilom, Aubiem Mkh a Ramseym v dobrom systéme a s dobrou formou kľudne.

Reagovat
adoxx

Další co ho v životě neviděl hrát co? Tipuju leda tak na MS

Reagovat
king23

Přesně to jsem čekal, že přijde nějaký chytrák, který mě hned bude předhazovat. že jsem ho určitě nikdy neviděl hrát.

Myslím, že každý soudný fanoušek uzná, že toto není hrář, co by měl být nějak extra rozdílový pro tým, který by chtěl bojovat o špici PL.

Reagovat
adoxx

A tak soudíš podle čeho, koukám že většina těch tvých soudných fanoušků je z tohoto přestupu nadšená, stejně tak jako já, takže mi řekni proč by tento hráč nemohl být rozdílový Pak mi ještě objasni kolikrát jsi ho viděl hrát? Fakt netipuju víc než pětkrát

Reagovat
king23

Přiznám se, že jsem netušil, že Arsenal má na přestupy fakt jenom 70 mega. Za těchto podmínek se nedivím, že někteří z toho mají radost, protože s takovým malým obnosem žádné zázraky vymýšlet nelze. Ale to jsme zpět u těch malých ambicích Arsenalu.

Jinak jestli nedokážeš pochopit, že záloha s Torreirou se prostě nemůže rovnat záloze s Pogbou nebo Yayou/Fernandinhem, tak nemáme o čem.

Reagovat
adoxx

Ano, ale je to posílení zálohy a i když jsi teď myslíš, že ta záloha není tak dobrá, tak na papíře možná ne, ale může si to sednout a hrát líp než třeba tvou jmenování hráči, mně se líbí jak Torreira hraje a připadá mi jako velká posila, tobě to připadá jinak, tvůj názor, beru to

Reagovat
twelwer

Vobec si mu neodpovedal na to ci si ho niekedy videl hrať . To je super odpisat niekoho len za to ze prisiel za 30m a zo Sampdorie....

Tak isto Fernandinha si isto nepoznal ked prichadzal do MC ale teraz uz je to skala... a tiez hral hovno na MS. Pogba stal 100m a vsetci na neho nadavali tristvrte sezony... Ono hrac ukaze kvalitu aj v kontexte spoluhracov a systemu, ktory tomu da trener.

Reagovat
king23

Víděl jsme ho čtyřikrát za Sampdorii. Na MS hrál myslím akorát s Ruskem a to jsem ani neviděl, takže si myslím, že za MS se ani hodnotit nedá.

Že jsi Fernandinha neznal ty neznamená, že to tak máme všichni.

Reagovat
adoxx

Na Ms hrál třikrát Vidět ho hrát čtyřikrát za Sampdorii taky teda nic moc, už chápu proč z něho nejsi nadšený, navíc soudit jak moc dobrej hráč to je podle ceny navíc když ten hráč má cenu ještě výš a tohle je akorát skvělá práce Arsenalu ... nevim no, to mi nepřipadá chytrý

Reagovat
stas87

Tak mi ukaz ktory rozdielovy hrac stoji 30 milionov. Torreira vo vhodnom systeme hry moze byt velmi platny hrac. A ty ho odpises a on este nekopol do lopty v zapase za Arsenal..takych odbornikov co maju hned jasno mam najradsej.

Reagovat
adoxx

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kucka

Reagovat
king23

Žádný rozdílový hráč nestojí 30 mega. A to je přesně o tom, proč píšu, že Arsenal má malé ambice a jeho fanoušci nízké nároky. Kdyby byl Arsenal klub, kterému jde o záchranu v PL, tak tomuhle kroku tleskám. Pokud ale chtějí bojovat o LM a snad i o titul, tak mi přijde směšné, že jsou za takové hráče fanoušci rádi.

Myslím si každopádně, že je alibismus tleskat těmto příchodům a pak na konci sezony nadávat, že ten tým skončil 6. Protože kádr reálně na moc lepší umístění nemají.

Reagovat
Hachim Mastour

Kroos aj Kovačič stáli menej ako Torreira. A tých 25m bola iba stará výkupka, preto stal tak málo.

Reagovat
stas87

Registrujes, ze Arsenal zmenil trenera? A chapes aj to, ze vedenie Arsenalu nebuchne do stolu a nevyhodi v jednom okne 100-150 mega ako take City ci konkurencia? Startuju novu eru s novym managerom, neopustili svoju filozofiu a uvolnili na prestupy 70 mega. A Torreira za 30 mega je dobry nakup, pretoze v cenovej relacii do 30 mega vela lepsich hracov nenajdes. Ludia v Arsenale chapu, ze konkurencia je dalej co sa tyka sily kadra a ich cielom je pozvolny navrat do top4 a to s tym kadrom co maju mozu dokazat. Arsenal v poslednych rokoch spadol z pozicie, na ktorej dlho bol. Ale oni sa tam mozu zasa dostat, pretoze ten odstup za Chelsea ci Tottenhahom nie je tak obrovsky, aby to nezvladli. Len to chce cas a doveru v Emeryho. A este jedna vec...Arsenal nema teraz ziadne uspechy, ani neslubuje moznost hrat CL. Prestal to byt atraktivny klub a tak je logicke, ze sa zameral na hracov typu Torreira. Tazko do sucasneho Arsenalu nalakas takeho Griezmanna ci Lewandowskiho. Tak nechapem, preco podpis Torreiru tak kritizujes.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně tolik peněz se podle mě nechtěji zbavovat i proto, protože trenér chce odpadlíkům jako je Elneny, Xhaka, Bellerin nebo Mustafi dát druhou šanci a pokusit se v nich probudit starou slávu. Pod novým manažérem může některý z nich pookřát a potom by ty posily byli zbytečné. Letos bylo jasné že to přestupové nebude od Arsenalu kdoví co a spíš se jen bude zkoušet, jak na tom ti hráči jsou. Opravdové posily mohou přijít až příští léto, kdy nový trenér oddělí zrno od plev. Alespon takhle to vnímám já.

Reagovat
king23

Já podpis Torreiry nekritizuji. Arsenalu nefandím a je mi to celkem jedno. Pouze jsem napsal, že si myslím, že pokud budou přicházet takovýto hráči jako největší úlovky přestupáku, tak se o horní příčky hrát nedá. Pokud si myslíš něco jiného, tak jsi podle mě snílek. Snad se aspoň shodneme na tom, že Torreira se nemůže rovnat hráčům jako Fernandinho nebo Pogba. A pokud bude mít Arsenal kádr, který bude kvalitativně tak na polovině toho co má konkurence, tak pak už zbývá se jenom modlit, že konkurence bude mít extrémně špatnou sezonu a naopak, že Arsenalu se bude hodně dařit. To jednou za 10 let vyjít může (viz třeba Lester), ale je to spíš zázrak než abych v něco takového věřil.

Reagovat
Hachim Mastour

To preto lebo ešte nehral v PL. Keď sa mu podarí sezóna tak bude čoskoro patriť medzi úplnú topku DM

Reagovat
TopinB

Kanté (32 v librách)

Reagovat
Largo

Kolikrat jsi ho videl hrat?

Reagovat
king23

Ty vole vy jste jak kolovrátek. Tohleto přesvědčení o tom, že někdo, kdo má jiný názor než ty, tak o tom určitě nic neví/nic neviděl/ je idiot je vážně dementní

Viděl jsme ho asi 4 krát a ani jednou mě nenadchl, byl úplně přehlídnutelný a upřímně jsem na něm neviděl nic, kvůli čemu by mě nějaký lepší klub uvažovat o jeho koupi.

Reagovat
Acquanni

Torreira může být v PL jako druhý Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

+ snad posadí Xhaku

Reagovat
adoxx

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
celeb

na MS hral fantastiky. Ak ho dokazete rovnako vyuzit v klube, tak vyborny nakup.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Seri fakt do Fulhamu ? nebo to je prdel ?

Reagovat
Uwe háže buly

Ten z Nice? toho bych čekal teda v daleko lepším klubu

Reagovat
blade115

Arsenal do toho dupe solidně, ale přitom až tohle mi přijde jako přestup, který je opravdu může někam posunout. Tak snad to u nás bude teda přesně naopak, že si sice počkáme, ale špičkový bude každý příchod (hahahahaha).

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasím, ale dúfam, že aj Leno a Sokratis nás posunú (dopredu)

Reagovat
blade115

Sokratis je fajn, ale já si nemyslím, že oproti Koscielnymu nebo Mustafimu je to tak výrazné zlepšení. A Lena neznám, ale z BL sekce ohledně něj byli vždycky skeptičtí, oproti Hradeckému nebo Hornovi prý horší, a přitom dražší varianta. Za to Lichsteiner je úžasnej hráč, jen kdyby už mu nebylo tolik ...

Reagovat
Acquanni

Sokratis nás neposune nejspíš na nějakou fakt vyšší úroveň. Měl by ale přinést klid do obrany a mě pro další sezónu bude stačit, když si děda to sami nedáme 15-20 gólů za sezónu. Po konci PL jsem počítal všechny chyby vedoucí ke gólu a bylo jich právě kolem 15ti a to tam ještě není počítané každé blbé postavení hráčů v obraně např., s čímž byl taky problém.

Reagovat
twelwer

Reagovat
twelwer

Ale co som videl BVB v par zapasoch tak neviem ci tie chybne postavenia uplne Sokratis vyriesi. Nepride mi ako taky drsny lider, ktory si to ukociruje a da to doporiadku. Ale hadam sa podari.

Reagovat
Acquanni

No i kdyby sám zavinil 5 gólů, tak to bude pořád upgrade proti Mustafimu

Reagovat
twelwer

Reagovat
Acquanni

Vím, že je to smutné malinko Ale útok máme nejluxusnější od doby dvojice Henry Bergkamp, Zálohu máme dobrou a přišel poradny upgrade Torreira, takže i malé posílení obrany dělá úžasný přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela spokojenej s přestupy. Tenhle přestup je asi zatim best. Na MS jsem ho pozoroval a přesně takovej typ se do Arsenalu hodí. Jsem na to pod Unaiem hodně zvědavej. Kádr neni špatnej, nehrál na to co má. Probudit ty co na to kašlali a sezóna by mohla bejt slušná, hlavně ten herní projev by měl bejt lepší.

Reagovat
Houfi

Torreira je dobrý kšeft, čekal jsem že ho vezme někdo ze špičky v Itálii

Reagovat
blade115

Simon Stone @sistoney67

Its on. Ronaldo to Juventus is done. Could be announced in a matter of hours.

Wow.

Reagovat
teenz

Dneska je hotovo.

Reagovat
Miguel19

Perez to teďka rozjede ve velkým a bohužel to nejvíce odsereme my.

Reagovat
Mastný Chobot

Willian + Pedro za 350

Reagovat
hona.kub

aji 250 by nám stačilo

Reagovat
blade115

Ať si vezme Courtoise, Neymara a Icardiho a dá pokoj.

Jako, ono by se to dalo, kdyby Hazard odešel. Na trhu sice není okamžitá náhrada, ale je tam spousta talentovaných kluků, kteří ho můžou jednou dorůst. Já bych se takové alternativě nebránil, ze současného kádru je pro mě nedotknutelný jen Kanté, ale to bych musel být 100% přesvědčený o schopnostech našeho vedení, že místo něj dokáže přivést třeba dva talentovaný borce typu Malcom/Bailey/Chiesa/Lozano/Brandt. Což teda určitě nejsem, tak budu doufat, že Edena udržíme.

Reagovat
Miguel19

Takový hráč se měl přivést loni.

Teďka potřebujeme okamžitou kvalitu. Pokud zase nedáme LM, tak se můžeme jít klouzat. Takže nejen že Král musí zůstat, ale vedení muset přivést k němu další top hráče.

Reagovat
blade115

Právěže já bych se na to teď vykašlal a začal něco budovat. Klidně i za cenu třeba dvou let bez LM a titulu. Už mě nebaví tohle věčný přešlapování, rok co rok je to krok vpřed, dva vzad... Hrozně mě sere, jak ten klub momentálně funguje a kam směřuje. Ještě 5 let zpátky jsme tu chválili vedení za skvělou politiku, které chyběli už jen odchovanci. No, stačila jedna idiotská volba v podobě Mourinha, odchod pár postav z top managementu a jsme v totálním chaosu, ze kterého nikdo nezná cestu ven. A Sarri je snad největší vtip... Ještě by tak mohl přijít a prodat Kantého, ať je to kompletní.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dinss

Reagovat
samson192

Reagovat
TopinB

Reagovat
Sandstorm

Ten Hazard bude dost reálný no... je to jednodušší cíl než třeba Neymar a Mbappe.

Reagovat
Rygi

Reagovat
Sandstorm

105m liber, masakr.

Teď to spustí řetězec. Perez bude chtít tak dva hráče ze skupiny Hazard, Icardi, Neymar, Kane, Lewandowski, Mbappe...

Reagovat
10

píše se celou dobu o 100m EUR

Reagovat
Sandstorm

Teď se ale píše 105 mega liber.

Reagovat
10

proč by se to asi psalo v librách..?

Reagovat
kiwwi

libra > euro

Reagovat
Kokesh

Na sport.cz to maji taky v librach. Strasny amaterizmus.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Sandstorm

Protože je to na anglických webech

Reagovat
Mates_Matesović

Viděl bych to na Icardi + Hazard/Mbappe

Reagovat
Sandstorm

Já na Hazard plus Lewa.

Reagovat
Mates_Matesović

Lewa by byl řešení na 2-3 roky, navíc se v důležitých zápasech vytrácí.

Reagovat
Uwe háže buly

Zas by byl hodně levný v porovnání s Mbappem nebo možná i Icardim

Reagovat
Mates_Matesović

To zas jo, ale teď se Peréz na prachy moc ohlížet nebude

Reagovat
Uwe háže buly

To určitě ne, když tak dlouho odpočíval

Reagovat
kiwwi

Fellaini

Reagovat
vodka

tak už ofiko

Reagovat
Swarley

wtf, celou dobu jsem tomu nevěřil, to je mazec...v životě bych nevsadil na Juventus...

ale hlavní je, že to není zpět do Anglie...

Reagovat
Hachim Mastour

https://www.youtube.com/watch?v=hvIa-F-tHDA&t=469s už rok som ho chce. Dúfam, že bude naozaj hrať dobre, a stane sa z neho Busquets vol.2

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
twelwer

Radsej Kante.. Busq nemam rad

Reagovat
SpartaOvenka

Těším se na něj, skvělý hráč ke sledování.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, velká gratulace do Arsenalu, skvělý obchod.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kucka

Unai se s tím nesere, slušný

Reagovat
Tywin Lannister

priznam se ze toho hrace vubec neznam ale pokud je to talent, navic DM a sel za dobrou cenu tak to kvituju vsemi deseti..hlavne by me zajimalo jeky system bude chtit Emery hrát....ja osobne doufam ze budem hrat 4-2-2-2 s dvouma SZ a 2 OZ bez kridel, jelikoz nemame jediny kvalitni, pripadne 4-3-1-2

Reagovat
jackinho10

4-3-3

Reagovat
Tywin Lannister

jako vim ze takhle hral v PSG a asi i Seville ale doufam ze jen to ne, nemame jediny kvalitni cisty kridlo..na ten systém nemáme hráce

Reagovat
jackinho10

Ciste kridla mozna nemame, ale zalozniky na triclennou formaci jo, takze to tak trochu cekam.. navic si myslim, ze v te utocne trojici bude hrat auba i laca

Reagovat
lucius6

@JamesRobsonMEN

Mahrez medical has taken place today. Deal soon.

@StuBrennanMEN

Riyad Mahrez has had his #MCFC medical - expected to complete signing today

Reagovat
Miguel19

Co ten Jorginho?

Reagovat
Sandstorm

Stalling...

Reagovat
lucius6

Vypadá to trochu jako Alves 2.0, tudíž soudim, že to může dopadnout naprosto jakkoliv.

Reagovat
Sandstorm

K tomu chtějí ještě Jorginha nebo Kovacice. Budou ještě silnější než letos.

Reagovat
blade115

Tenhle přestup nechápu ani z jedný strany. Leicester přijde o svého druhého nejlepšího hráče, Citizens vznikne ještě větší přetlak v záloze a Mahrez bude mít přinejlepším pozici Bernarda z loňska.

Reagovat
Sandstorm

Třeba odejde Sterling do Realu.

Reagovat
celeb

ja mam taky divny pocit, ze Silva to uz dlho nepotiahne. Typ Iniesta, kratko po tridsiatke uz nedokaze konzistentne podavat vysoke vykony, kolisanie formy, zranenia. Excelenty hrac, ale nevydrzi hrat dlho.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
The Krupy

OT: Čakal som že mi to bude viacmenej jedno lebo s jeho odchodom som sa zmieril, ale vidieť vysmiateho Gigiho so šálom toho nechutného klubu bol fakt otras

Reagovat
r.mrazik

a ronaldo ofiko...to je drsny

Reagovat
Sandstorm

Edo zaspal.

Reagovat
r.mrazik

ani ne...ja bych ho zpatky nechtel...leze mi na nervy

Reagovat
Sandstorm

Já bych ho zpátky i chtěl, ale ne za takový prachy.

Reagovat
r.mrazik

Ok...každopádně v Juventusu bude super a snad tu LM teď už dají

Reagovat
vlastik

Reagovat
vlastik

Aspon sme si tituly nemuseli kupovat na svazu

Reagovat
The Krupy

Ropa či zväz, to máš jedno.

Reagovat
vlastik

Asi nemas,kdyz ti na PSG vadi. Me to treba sere, ale prestat fandit klubu, jenom proto,ze zbohatl je hipsterske i na me

Reagovat
smazaný uživatel

uz dlouho jsem nemel tak divnej pocit z nejake posily, jak tady z tohoto Torreiry. Do dubna jsem o nem v podstate nikdy neslysel a najednou co ctu tak to ma byt prestupova bomba.¨

Moc mu neverim, co jsem ho videl, tak je z papiru, malej a kope hodne spatne standardky ke kterym se furt sere. A ma velky usi. Me muze jen prekvapit, protoze jestli maji chodit takovi hraci, tak to mohl ten Wilshere fakt zustat, dat mu nejakej slusnej plat

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
teenz

Reagovat
pepinho2

To, že jsi o něm neslyšel neznamená, že není dobrej. Spíš že ty moc nesleduješ fotbal.

Reagovat
Sandstorm

Prosím tě většina z Vás ho poprvé viděla hrát teď na MS

Reagovat
pepinho2

Ti, co sledovali Sampdorii kvůli Schickovi, ho znají moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

a jaky teda je?

Reagovat
pepinho2

Mou pozornost upoutal téměř hned Malý, hbitý, silný v soubojích. Skvěle odebírá míč, umí kopat i přímáky. V Serii A měl, myslím, nejvíc odebraných míčů za nějaké poslední 2 roky. Takový typ Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak snad unaiovy zapadne do systemu..

Reagovat
pepinho2

Jako za 30 mega je to skvělý nákup

Reagovat
Largo

Vybusnejsi David Pizarro

Reagovat
SaianSupaCrew

Peq byl top

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Hachim Mastour

Že hodne špatne

Reagovat
smazaný uživatel

ma je dobry? ja co videl, tak zadna slava. Vsak pisu, ze ho moc neznam, videl jsem ho v par zapasech za Uru, vic nic. A chtel bych videt kdo tady z tech posmevacku ho mel treba v lednu za vysnenou posilu, ze kvuli nemu sledoval zapasy Dorie. Protoze kdyz jako posily zacnou chodit hraci, co fakt neznam, tak je neco mozna spatne.

Reagovat
Mastný Chobot

Vieľ koľko po svete behá mladých hráčov, ktorí by zo šupy vylepšili Arsenal, keby prišli a nikdy sme o nich nepočuli? Je to 22-ročný DM z Uruguaja, ktorý hral v priemernom talianskom tíme, jasné, že nebude mať hype ako nejaký Odegaard alebo kto, ale to neznamená, že to má byť zlá posila. Špatné by bolo, keby sme kupovali hráčov, ktorých všetci poznajú a vôbec nám nepasujú do systému, nie kupovanie mladých talentov. Nechápem, ako môžeš toto tvrdiť, keď takáto cesta Arsenalu vždy prinášala najlepšie výsledky. Takisto nechápem to, čo si o ňom napísal hore. Každý, kto sledoval našu hru minulý rok, musel vidieť, že nám v zálohe brutálne chýba pohyblivosť, dravosť, dynamika a schopnosť istiť hru zozadu - presne to, s čím Torreira prichádza, čo ukázal aj na MS a v čom sa zhodujú všetci, čo ho sledovali v SA. Jasné, že ani ja som ho nepoznal pred MS, ale podľa reportov, videí a toho, čo o ňom píšu novinári, je to presne to, čo potrebujeme, navyše ešte zďaleka nedosiahol svoj úplný potenciál a prichádza za skvelú sumu.

Reagovat
havrys99

Za první a poslední větu

Reagovat
Largo

Jo. Tvoje sledovani fotbalu a posmech hrace, ktery si nevidel hrat. To je spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

kde se mu vysmivam? myslis ty usi? nikde nepisu, ze je to nejakej drevenej jdnosezonni zazrak..Me jen zarazi, ze jak vys pise pepinho, predloni jsem Sampdorii obcas zkouknul skrze Schicka a vubec si ho nevybavuju...

Reagovat
Sandstorm

Přestupy tak na úrovni West Hamu.

Reagovat
El-Pistolero-68

A ma velky usi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budeš hodně překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim lip, budu jen rad

Reagovat
adoxx

No nevim, myslíš že hráč co vynuloval Ronalda je horší než Wilshere?

Reagovat
smazaný uživatel

vzal si na nej zmizik a zmizel ho? nevim, jak moc dobrej je Torreira, ale vim, ze Jackie je muj oblibenec a i diky treba zrovna tomudle prichodu to Jack v Arsenalu zabalil. Ale respektuju rozhodnuti Emeryho, je to jeho svaty pravo si prizpusobit kadr podle sebe

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, Arsenal teda posiluje docela slušně, všichni ti noví hráči dávají docela smysl.

Reagovat
Sandstorm

Líp než Arsenal posiluje i West Ham

Reagovat
pa3ce

Gunneri, ako podla vás bude vyzerat ofenzivna čast zostavy, prípadne ako by ste ju poskladali vy, kedze nikto este nevie na koho bude vsadzat Emery. Brali by ste radšej niečo ako Torreira - Xhaka a pred Aubom trojlistok Miky - Rambo - Mesut s castím menením pozícií alebo Torreira - Rambo a pred nimi Auba - Mesut - Miky a vpredu Laca? Prípadne na kridle Laca a vpredu Auba. Mne sa skor páči tá prvá varianta, Auba alebo Laca na krídle mi príde mrhanie ich potenciálom. Každopádne, moc som zvedavý jak to Unai poskladá a teším sa na novú sezónu veľmi ale nehneval by som sa ani ešte tomu Gelsonovi alebo nejakému mladému rýchlemu krídla, aj keď sme Arsenal, podľa mňa sme už s prestupmi skončili na tento rok

Reagovat
Counter

Vidím to na tříčlennou zálohu Xhaka - Torreira - Ramsey (pokud neodejde) a tříčlenný útok Mesut - Laca - Auba s alternujícím Mchitarjanem. Ať už 4-3-3, nebo nějaké experimentální 4-3-1-2.

Reagovat
jacobT

Reagovat
pa3ce

Hmm, nejako sa mi nechce veriť, že by Miky nehral základ, teda ak by nepodával nejak zlé výkony na začiatku. Každopádne mař kvalitné alternatívy do zostavy to su skor tie príjemné starosti pre klub. Len ďalšia alternatíva Iwobi už neznie tak pozitívne hádam sa chalan pod novým trénerom preberie, stále ho mám rád, ale myslím, že táto sezóna by mala byť jeho posledná šanca u nás.

Reagovat
Mastný Chobot

tá ofenzíva vyzerá výborne, ešte ak by sa náhodou podaril nejaký kvalitný ofenzívny hráč, tak to bude dokonalosť. Potom už len dať defenzíve nejaký systém a budeme dosť silní.

Reagovat
pa3ce

Každopádne tá trojčelanná záloha neznie zle vobec. Hlavne to ale treba postaviť na Rambovi, túto sezónu bude kráľ, verím tomu

Reagovat
mr.Silver

ale ja bych v tom 4-3-3 hral klidne s Mikim misto Mesuta

Reagovat
Pride

Reagovat
Svatej

Juventus privedl Cristiana

Inter Naingolana

Arsenal Torreiru, Lena a Sokratise

United Freda

Citizens vedou Jorguinha a Mahreze do uz kompletniho kadru

.....A pak je tu Chelsea, ktera se snazi pulku prestupaku pretahovat s nejtvrdohlavejsi palici v top fotbale o dva miliony, aby mohli vystipat lepsiho trenera starsim a min kvalitnim a v mezicase stihne poslat 36letyho golmana na hostovani ve Vitesse.

Skoro mi to pripomina me, kdyz jsem zapl poprve FMko a prvni sezonu nemel nejmensi tuseni, co se kde zapina, nicemu jsem nerozumnel a tak jsem proste mackal random cokoliv me napadlo.

Reagovat
Gremlin

Reagovat
pepinho2

Reagovat
jacobT

Reagovat
dinss

Tomu se nejde nesmát.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalý

Reagovat
spider_8

A ještě jsi vynechal Liverpool

Reagovat
mojmira

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kucka

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

A práve podpísal aj ten Guendouzi. Dnes busy day asi.

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte aj:

Arsenal have completed the signing of Sam Greenwood.

mladý útočník zo Sunderlandu paráda, konečne ten klub poriadne funguje, zdá sa

Reagovat
jacobT

A este by sme podpisat LB z akademie Barcelony.

Reagovat
jacobT

*mali podpisat

Reagovat
twelwer

Ty si nefandil Tottenhamu ? ... Alebo to bola nejaka stavka ci si len zle pamatam ?

Reagovat
jacobT

Nie. Nepleties si ma s uzivatelom Iacob?

Reagovat
twelwer

No to bude asi ono

Reagovat
Counter

Parádní přestup, mám z toho velkou radost

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Largo

Reagovat
adoxx

Reagovat
Ferguson6

Asi by som u nás radšej videl Lobotku, ktorý sa presadil v lepšej lige, ale s Torreirom som spokojný. Chcelo by to ešte jedného top hráča bu´d na krídlo alebo do obrany.

Inak toto skrátené prestupové obdobie je celkom super, aspoň sa prestupy nenaťahujú,a le všetko ide ako po masle

Reagovat
jacobT

Tiež som chcel Lobotku, ale Torreira mi k nam svojim stylom pasuje este viac.

Reagovat
Ferguson6

Hlavne mi Lobotka príde príliš malý

Reagovat
Mastný Chobot

a to je podľa tm ešte o 4cm vyšší než Torreira

Reagovat
Ferguson6

aha, tak Torreira je chudší a nemá takú guľatú hlavu, tak to na ňom tak nevidno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Lobotka by na to neměl, zbytečně by hrál jen za juniorku

Reagovat
Ferguson6

Kože by za neho dali 35 mega výkupku a poslali ho do juniorky?

Reagovat
smazaný uživatel

"Harry Wilson spojil i svoji další budoucnost s Juventusem. Jednadvacetiletý ofenzivní hráč, který má za sebou vydařené hostování v Hullu City, podepsal s klubem z Anfield Road nový dlouholetý kontrakt. (skysports.com)"

Reagovat
smazaný uživatel

oni to uz musia robit naschval, ved ani nie vcera bolo, ze Vestergaard pojde do Sunderlandu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Liquid

Arsenal se nějak rozjel, zdá se, že Wenger tam fakt byl špunt, žába na prameni, opravdu vyloženě brzdil rozvoj kdysi slavného klubu

Reagovat
Beči

30 mega za tak talentovaného mladého hráče, to je za hubičku, od Emeryho výborný nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne skarede dresy Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně nás bude oblékat Adidas, tak se Puma pomstila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Parada, uvidíme ci bude prínosom ale verím, ze ano.

Teší ma ako sme rýchlo poriesili prestupy a prave tam kde sme to potrebovali najviac. Teším sa na sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen za 30? vedení Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne jsem na Arsenal zvedavy ale aby nebylo zle hned po 2 kole kdyz nedejboze budou mit 0 bodu a hned bude sebevedomi v prdeli a bude to tezke nastartovat

Reagovat
Counter

Důvěra v Emeryho bude delší než dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

povime si jak tady polovina "fans" bude volat po zmenach nebo jak spatne posilil Emery

Reagovat
Counter

To je dost dobře možné Ale správně tam používáš ty uvozovky.

Reagovat
Neuminho92

A to má přijít i ten Nzonzi ? nebude to trochu přetlak na DM, už je tam Xhaka a Elneny, odejde třeba ELneny ? a nechce to spíš někoho tvořivějšího k Ramseymu ?

Reagovat
Counter

N'Zonzi nepřijde. Ledaže by se prodal Ramsey, a v takovém případě bych čekal spíš nějakou kreativnější variantu.

Reagovat
Ferguson6

Prečo by sa mal kvoli N´Zonzimu predávať Ramsey?

Reagovat
Counter

Naopak, kvůli prodeje Ramseyho by se musel koupit někdo nový.

Reagovat
Zdechlina

Takhle se pracuje v prestupovem obdobi. Wenger jen cumi...

Reagovat
nani92

svojim vzhľadom a pozičkou sa hodí jedine do Arsenalu

Reagovat
Mikesh

Napíše někdo s nickem Nani

Reagovat
nani92

však to bol kompliment

Reagovat
smazaný uživatel

Emery podle mě jeden z nejlepších trenérů posledních let I když vím, že ty přestupy nedělá on, tak má před sebou slušnej kádr a může s Arsenalem dokázat něco jako Arsene kolem přelomu letopočtu

Reagovat
smazaný uživatel

karius

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz sa toho otrasu hlavy nezbavi, toto Klopp nemoze nechat len tak ak nechce brankara tak radsej nech tam da Warda

Reagovat
mr.Silver

Mahez v City

Reagovat
Counter

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna my :)

Reagovat
nani92

:) (y)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

My už ho momentálně stejně nemáme kam narvat, to by nesměli být v kádru Mchitarjan s Özilem.

Reagovat
mr.Silver

Mohli jsme ho zkusit no

A v tom City shnije jako treba Nasri

Reagovat
C-M@ster

Snad ne.

Reagovat
Counter

Jedině po mistrovské sezoně Leicesteru, potažmo loni. Teď už bylo pozdě. V ManCity hnít nebude, věřím, že se tam neztratí.

Reagovat
JohnnyDynamite

má na to fyzicky hrát DM v anglii? postavou cazorla i ve videích co jsem viděl vypadá dost papírově jinak technika dobrá

Reagovat
Counter

Kanté má 1,68m a jako svalovec taky nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera nejak divne.. velmi mu neverim

Reagovat
Hachim Mastour

to je tým strojčekom na zuby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele