Tonimu se v reprezentaci nedaří, zůstává ale klidný

11.09.2008, 14:24
Aktuality
Hodně za očekáváním zůstává zatím Luca Toni. Útočníkovi Bayernu Mnichov nejprve komplikovalo start zranění lýtka, po němž přispěl k výhře Bayernu Mnichov nad Herthou, v národním týmu ale přesnou mušku zatím marně hledá. Nenašel ji ani v úvodu kvalifikace o postup na MS 2010...

Italové v sobotu vydřeli výhru na Kypru, včera pak doma porazili Gruzii a na svém kontě tak mají plný počet bodů. V obou zápasech přitom skóroval pouze jeden hráč - nejprve se dvakrát trefil Antonio Di Natale, Gruzii pak sestřelil Daniele De Rossi.

Toni ani v jednom z uplynulých duelů nepotvrdil pověst největší italské útočné hrozby a i nadále tak čeká na další reprezentační trefu. Neskóroval ani v jednom ze 4 střetnutí v rámci evropského šampionátu a také proto Squadra Azzurra Rakousko a Švýcarsko opouštěla již po čtvrtfinále.

"Nikdy jsem necítil nedůvěru. Trenér mi hodně věří a nikdy si nenechá ujít příležitost, aby mi to připomněl. Za národní tým nedávám branky, ale zůstávám klidný," nepanikaří zatím Toni.

"Vzhledem ke všem těm zraněním, která nás postihla, můžeme být spokojeni s tím, že po prvních dvou zápasech máme na kontě šest bodů," připomněl Toni zdravotní problémy spoluhráčů Gamberiniho, Gattusa či Grossa.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ukazal si vsem jak se z hrace serie c stane mistr sveta, pro me budes vzdycky nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,ž se zatím zraňují pouze hráči na G. Být Gilardinem,tak mám z návratu do repre trochu strach.

Reagovat
smazaný uživatel

italia bude první ze s kpiny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele