TONI DO BAYERNU?

15.03.2007, 18:51
Aktuality
Pro mnohé pouhá přestupová spekulace, německé média to berou jako hodně pravděpodobnou možnost. Luca Toni, držitel zlaté kopačky a mistr světa, by měl v létě v Bayernu Mnichov nahradit odcházejícího Claudia Pizarra.

Přestože vedení Fiorentiny do světa vyhlašuje, že jejich klenot Luca Toni je neprodejný, sportovní ředitel klubu Corvino před několika dny naznačil: "Můžeme si o tom promluvit v létě. Toni má smlouvu s námi, ale pokud nás požádá o uvolnění, sedneme si ke stolu a rozhodneme se, co dál, stejně tak, jako před začátkem této sezóny," přiznal překvapivě.

Podle německých médií je příchod Toniho do Bayernu takřka na spadnutí. Italský útočník by se stal v létě náhradou za peruánského fotbalistu Claudia Pizarra, jemuž vyprší kontrakt a neočekává se, že by své angažmá v bavorském velkoklubu prodloužil. Na Toniho si však mimochodem brousí zuby Juventus Turín, jehož kádr může v létě opustit francouzský mušketýr David Trezeguet.

Toni v této sezoně tvoří společně se svým kolegou Mutuem nejúdernější duo v Serii A, oba společně nastřílel jednatřicet branek. Minulou sezonu si Luca Toni za své střelecké hody vysloužil Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce v Evropě. Není se čemu divit, že je o klenot Fiorentiny na evropském trhu velký zájem.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že se to nestane, protože dvojice mutu - toni, to je něco úžasného, mají ještě velkou budoucnost, pokud tito dva budou hrát spolu ve fiorentině.

Reagovat
smazaný uživatel

hráč takovejch kvalit jako Toni si zaslouží hrát v ňákym lepšim klubu než v tý zaprděný Fiorentině a to Bayern určitě je

Reagovat
HOST*GEGE

kdyz uz chce prestoupit tak at jde do JUVE nebo nekam do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl být paradoxně krok zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej jouda doufám není, aby tam šel

Reagovat
HOST*

at tahne do mnichova bude aspon mnichov silnejsi

Reagovat
HOST*

Talina vždy patril a bude patriť do Talianska a nie do tej smiešnej nemeckej ligy!!! V Juventuse by toho mohol dokázať o mnoho viac.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele