TONI DO BAYERNU?

20.11.2006, 20:25
Aktuality
Mnichovský Bayern má smělé plány co se posilování kádru týče. V hledáčku bavorského velkoklubu se ocitl kanonýr Fiorentiny Luca Toni, jemuž by místo v kabině německého šampiona mohl uvolnit Peruánec Claudio Pizarro.

O Toniho možném odchodu z Fiorentiny se hodně spekulovalo již v létě, kdy byl italský klub původně přeřazen do Serie B. Po úspěšném odvolání sice byl nakonec vrácen zpět mezi elitu, přišel však o možnost zahrát si Ligu mistrů a díky bodovému odpočtu si nejprestižnější evropskou klubovou soutěž pravděpodobně nezahraje ani v příští sezóně.

Majitel Zlaté kopačky za loňskou sezónu je již delší dobu středem pozornosti italských gigantů Interu Milán a jeho městského rivala AC, který zoufale hledá náhradu za Andreje Ševčenka. Teď se do této bitvy přidal další klub - Bayern Mnichov.

Předseda Bayernu Karl-Heinz Rummenigge je připraven brzy začít vyjednávat s italským celkem o podmínkách možného přestupu. O tom, že to myslí skutečně vážně, svědčí i jeho nedávná slova. "V roce 2007 plánujeme zlomit německý rekord a za posily utratit až třicet milionů eur," prozradil nedávno Rummenigge.

Pokud se tato slova ukážou jako pravdivá a Bayern nakonec skutečně Toniho uloví, budou zřejmě definitivně sečteny dny Claudia Pizarra v Allianz Areně. Peruánskému útočníkovi, jenž se nyní pere s konkurencí v podobě Roqueho Santa Cruze, Roye Makaaye a Lukase Podolského, končí v létě příštího roku v Bayernu kontrakt a o novém se zatím ani nezačalo vyjednávat.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*adam

Dalo se to cekat, Fiorentina potrebuje penize a nemuze si takoveho hrace udrzet a neustale odmitat penize. Je to smutne, ale prachy hybou fotbalem a tento prestup je toho dukazem. Toni muze byt ve Florencii nadmiru spokojeny, stejne musi pryc. Podobne dopadne Malouda. A toho do Chelsea fakt nechci...

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Je to samozdrejme naopak, Toni chtel odejit uz pred touto sezonou do Interu a vedeni ho muselo upozornit, ze jaksi ma smlouvu ve Fiorentine a ta ho prodat nehodla. Fiorentina ma penez dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina na tom není finančně moc dobře, takže očekávám, že pár hráčů odejde a Toni by byl pro Bayern skvělá posila, moc si to přeji...hlavně, když před sezónou se mluvilo o příchodu Tevéze a sešlo z toho......takže by to bylo fajn!!!!

Reagovat
HOST*forZ

jaks přišel na to, že nemaj moc peněz? DDV má prachů dost, ale nakupuje mladý hráče viz. Gobbi, Pasqual, Montolivo, Blasi nebo Frey...

Reagovat
HOST*marv

Jo Bayern to je to pravé,tam dá tak okolo 25 golů a opět získá zlatou kopačku-A BAYERN VYHRAJE LIGU MISTRŮ

Reagovat
HOST*mathijas

mladý hráče viz. Gobbi, Pasqual, Montolivo, Blasi nebo Frey... // tak ty sa fotbalu rozumis jak koza náklaďáku viz. Gobbi26, Pasqual24, Montolivo21, Blasi26 nebo Frey26 no ja myslim ze mlady hraci su tak do 23 rokov a takeho tam mas 1 :D:D mal si napisat Donadela, toho by som ti uznal

Reagovat
HOST*Ondras

Hehe.Samy profik tady fiorentina Toniho v zadnem pripade prodavat nepotrebuje!Zalezi jen na Tonim,ale ten je tam totiz spokojen,takze no problemo...Vivala Valencia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele