Tolisso se opět zranil, hrozí mu až půlroční pauza

19.02.2021, 11:30
Aktuality
Corentin Tolisso má opět zdravotní problémy a pravděpodobně přijde o zbytek letošní sezony. Záložník Bayernu Mnichov si během včerejšího tréninku přivodil svalové zranění a podle tisku se jedná o hodně vážné zranění, které si může vyžádat až půlroční pauzu...

Tolisso přišel do Bavorska v létě 2017 z Lyonu a zdravotní problémy nemá poprvé, celkem kvůli nim v Německu musel vynechat už 61 utkání.

Bayern má díky úspěšné minulé sezoně hodně nabitý program a v tomto ohledu mu do karet nehraje ani početná marodka. Tolisso se na ní zdrží minimálně několik měsíců, o to důležitější je pro trenéra Hansiho Flicka fakt, že se do tréninku znovu zapojili jiní záložníci Leon Goretzka a Javi Martínez.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
Nickname 9

Poslední důvod proč ho v létě prodat a místo něho Neuhaus. Snad teď bude Roca dostávat více prostoru.

Reagovat
Kolarik12

Bohužel ale pokud je opravdu na půl roku mimo, tak by se v létě prodával dost pod cenou. Ale souhlasím, že na Bayern dlouhodobě nemá.

Reagovat
Kily

jestli bude mimo doopravdy půl roku, tak je pro nadcházející léto vlastně už teď neprodejný a Bayern bude rád za nějakou hostovačku

Reagovat
kbtk23

Nějaký Juventus nebo Barcelona ho vezmou jak nic

Reagovat
Kolarik12

Neříkám, že si ho nikdo nevezme, ale rozhodně nedá za hráče chvilku po zranění, možná ještě zraněného, kterej stabilně nehraje ani jeho tržní cenu na TM.

Reagovat
Remt

Sane se prodal i zraneny třeba:D

Reagovat
Kolarik12

Však ho taky muselo díky tomu a konci smlouvy MC prodat pod cenou...

Reagovat
Kily

Juventus by peníze snad našel, kdyby ho potřeboval, Barcelona doopravdy ne, ta je bez peněz a doufá, že se povede prodat nějaké nepotřebné hráče

Reagovat
kbtk23

Jo souhlasím. Mě šlo spíše o to, že je to o přesně ten typ hráče po kterém mnou uvedené kluby rády sáhnou.

Reagovat
Eichel

Barca určite nie, tam na takýto prestup našťastie nie sú peniaze, plus za tri týždne už bude nové vedenie.

Reagovat
esmuellert

Příležitost pro Angela Stillera.

Reagovat
Rudnevs

Ten v lete odchádza zadarmo preč, neviem, či mu budú teraz dávať šance...

Reagovat
esmuellert

To vím, ale když není kde brát a sezóna bude ještě dlouhá.

Reagovat
Rich

Když přicházel do Bayernu, tak vypadal slibně, fakt první dvě sezóny hrál slušně... Ale osobně mi přijde, že pod Flickem tolik nezáří... Neschopný udělat pár kroků a odebrat někomu míč... Dlouhodobě je spíše použitelný na postu CAM, než CM či DM... Každopádně snad nějak prodat půjde... Tohle je průser... Jelikož prostě Bayern potřebuje Neuhause, který je už teď lepší...

Reagovat
bayern987

Reagovat
südkurve

V pátek ráno v Berlíně byl operován pro prasknutí šlachy čtyřhlavého svalu, zranění, které by ho mělo držet mimo hřiště asi tři měsíce. Operace proběhla dobře.

Reagovat
Bayern +

Predať. Už v lete bolo neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný hráč jenž nemá na moderní fotbal nároky

Reagovat
db18

Tak se aspoň může zase nechat tetovat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele