Záložník Tolisso z Bayernu si během pauzy nechal operovat kotník

22.04.2020, 09:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ak príde druhá vlna koronky , tak ste dohrali tak na rok drevaci

Reagovat
Rich

Běž s tím někam laskavě jo.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Jardman

Slabej, v létě čau

Reagovat
20fredy20

Bol by v pohode keby nebol stale zraneny.

Reagovat
db18

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kattos

Reagovat
Rich

On je to dobrý hráč, ale bohužel škoda, že má tolik zraněný během roku.

Reagovat
Pharrell

Než do FCB přišel L.Hernandéz. On byl nejdražší přestup v historii Bayernu? Je to tak ne? Myslím před ním jenom Javi Martinéz.

Reagovat
Rich

Na to, že nejsi fanoušek Bayernu, tak máš přehled, se musí nechat. Jinak je to pravda, nejdražší byl Javi, tenkrát se ten přestup vyplatil a součástí Bayernu byl po dlouhou dobu, teď možná letos odejde. Po něm se stal nejdražším hráčem právě Tolisso, nutno říct a podotknou, že ta cena zase tak vysoká nebyla a bylo to v době, kdy neměl zraněný a celkem i pravidelně nastupoval, pak přišli zranění, nový trenéři a už tolik nehraje.. Je taky adeptem na odchod. A no pak pak přišel Hernandez, který nesplnil žádné očekávání.

Reagovat
Pharrell

Ale víš co je tak zajímavé ? Že 2Francouzi a Španěl jsou těmi nejdražšími v historii Bayernu , zatím žádný Němec.

Reagovat
PH8

Německé týmy umí Bayern ojebat. Ze zahraničí mu to tolik nejde. Ale nutno říct, že Götze se mezi ty 3 nevešel asi o 14 korun. Jinak to co provádí Bayer německým týmům je hnus, viz Neuer, Kimmich, Sule, Lewandowski, Reus...

Reagovat
Heresy

co ti 4 maji spolecneho s leverkusenem ? ale jinak ten reus me fakt rozesmal

Reagovat
PH8

Sakra. Leverkusen se prachsprostě snaží prodat Kaie už teď a odmítá počkat pár let, aby mohl nahradit ty 3 tečky z poslední věty

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Jardman

Bayern*

Reagovat
PH8

Jojojo, sorry. Prostě ten tým co za něj kdysi v mládí hráli Can, Kroos a Ballack.

Reagovat
Rich

Podívej, jsi typickým příkladem, který si stěžuje, že Bayern vykrádá týmy v Budeslize... A anglický, italský nebo španělský týmy to nedělají? Vždyť je to trapné... Ty hráči, co jmenuješ až na Lewu jsou Němci a je jasný, že půjdou spíše do německého týmu. Reus je věrný a nejsem fanoušek Dortmundu, ale tam prostě patří a je to klubová legenda...

Jediný proč si stěžuješ a proč to tolika týmům vadí je proto, že se Bayernu podaří získat kvalitní hráče zadarmo. Viz Goretzka nebo za malý peníze... Ale neboj s určitostí Bayern bude platit za Wernera a Havertze.

Reagovat
PH8

Bavíme se o německém fotbale. Ostatní ligy komentuji v jejich rubrikách. V Anglii je v tomto ohledu spoustu jiných problémů, ale představa, že by 1. nejlepší tým přiváděl zdarma, nebo velmi levně žádané hráče z 2. nejlepšího týmu je poměrně nepřesná.

Bavíme se o tom, že Němci chodí levněji, proto jmenuji Němce co mě z hlavy napadnou (+Lewu co bije do očí). To co píšu (že německé kluby umí ojebat) je podle mě fakt. Souhlasím, že je to i z důvodu co zmiňuješ. Zjednodušeně chtějí zůstat v Německu, dostat se do reprezentace a vyhrát ligu mistrů.

Reagovat
Rich

To není ani zvláštní, za mě nejlepší kauf ze zahraničí v posledních letech byl Davies, ten se hodně povedl. Dále pak Coman byl za hubičku a Gnabry v podstatě taky. Coman má bohužel potíže a dost často je zraněný, ale stále ho považuji za dobrý kauf. Pak dobrý byl i Costa, ale jeho výkony byly nestálé. Vidal byl taky dobrá koupě. A nebyly drazí všichni. Ty co myslíš, to byl omylem a ještě Alonso, to byl vtip přestupu.

Reagovat
Pharrell

nejlepší výhodný přestup FCB : Douglas Costa - Bayern<Juventus

a K.Coman Juventus<Bayern

na tomhle Bayern skvěle vydělal

Reagovat
Rich

Jo máš pravdu, Costa přišel se Šachtaru, nevím přesně cenu, další fanoušci mě opraví, ale myslím, že 30 milionů, Coman byl zapůjčený za snad 10 s výkupní klauzlí na 15 či 20 mega. Ale stejně Gnabry byl skvělý kup, doteď by si fanoušci Arsenalu měli drbat hlavu.

Reagovat
Pharrell

Gnabry je váš NEJ přestup za poslední roky.

Reagovat
Rich

Za to Realu se to sype... Stejně by mě zajímalo, jak dlouho ještě bude mít Real staré hráče, kort ta obrana nepůsobí nějak mladě.

Reagovat
Pharrell

z Realu se to časem sesype všechno hlavně myslím stárnoucí kostra týmu (bohužel za zenitem) a brzy konečně přijde velká generační obměna kádru

potřebujou zase mladou talentovanou hladovou krev , pak zase budou vyhrávat trofeje ..

Reagovat
Rich

Já ani nevím, jak si vedli v Lize mistrů teď? No chtělo by to obměnit, hlavně tu držku Ramose...

Reagovat
Pharrell

LM? Letos moc špatný horší jak vloni.

Ve skupině 2.místo za PSG s 11b. A úvodní mač osmifinále projeli s Man.City.

Reagovat
Rich

To je ta děravá obrana no, spolu s mrvilem Ramosem. Jinak pokud vím, Real se o Gnabryho ani nepokusil.

Reagovat
PH8

My jsme prý přesvědčení, že nám ho Bayern zmanipuloval a přiměl přestoupit k nim přes mezičlánek.

Reagovat
PH8

Měla být reakce na Ňábryho

Reagovat
Pharrell

Rich?

Jak mohl L.Hernandéz stát těch 80mega?

To mi teda vysvětli

Reagovat
Rich

Já nevím no, podle mě přemrštěná cena, ale kde vzít dobrého centrálního obránce, Bayern má Suleho, ale ten je mimo hru... Čili těžko říct, kde sehnat kvalitního obránce, hlavně, já bych třeba bral nějakého Němce do obrany.

Reagovat
Pharrell

No to je taky fakt.

Máš pravdu.

Reagovat
Pharrell

No vidíš já mám celkem přehled o fotbale.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Tak to v Bayernu asi už dohrál úplně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele