Toivonen začne řešit přestup. Anglie ho láká

13.06.2013, 08:49
Aktuality
Ola Toivonen nemá v úmyslu prodloužit smlouvu s Eindhovenem, a tak se jej vedení PSV chystá prodat. O švédského reprezentanta se údajně vážně zajímá Norwich, Toivonen ale svoje budoucí působiště teprve bude řešit. Neskrývá ale, že jej Premier League láká.

26letý útočník trávil poslední dny na reprezentačním srazu. "Koncentroval jsem se jenom na zápas za Švédsko. Na přestup jsem vůbec nemyslel, ten začnu řešit v nejbližších dnech," říká.

Toivonen má v Eindhovenu smlouvu jen do příštího léta a vedení mu podle nizozemských médií dalo ultimátum - buď prodlouží smlouvu, nebo bude v září přeřazen do juniorky. Proto je nejpravděpodobnější variantou hráčův letní odchod.

Podle nedávných zpráv mají o Toivonena zájem West Bromwich a Norwich, který se už údajně s Eindhovenem dohodl na odstupném. "Abych řekl pravdu, tak toho o Norwichi mnoho nevím. Nemám doma ty správné programy, takže jsem se letos na Premier League nedíval," reagoval Toivonen na spekulace. "Už jsem ale několikrát řekl, že mě Premier League zajímá. Záleží ale na konkrétním týmu, na jeho stylu hry. Nechci, aby příliš hrál na nakopávané balony."

Letos Toivonen odehrál za Eindhoven jenom sedmnáct ligových zápasů a vstřelil v nich sedm branek. Důvodem bylo vážné zranění stehenního svalu, se kterým marodil od listopadu do konce února.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (189)

Přidat komentář
Milan.B

Záleží ale na konkrétním týmu, na jeho stylu hry. Nechci, aby příliš hrál na nakopávané balony."

Reagovat
M0rb1D4S

Směje se troll z Italské sekce.. wow..

Reagovat
Milan.B

reaguje na mna čukotkár... wow...

Reagovat
M0rb1D4S

Logicky, když si v Anglické sekci, joudo

Reagovat
Milan.B

ale lae

Reagovat
Puskas

hlavně nic neřeš

Reagovat
smazaný uživatel

Má o tom někdo přehled? Myslíte, že by tam mohl jít Kadlec? :-)

Reagovat
Stiksxx

Do PSV? To by byla pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoreho Kadleca myslite? Toho z Leverkusenu, ci Vaclava zo Sparty? sorry, az tak Cechov nesledujem, ale ten spartansky je jeden z najvacsich talentov vasho futbalu momentalne ci nie? v tom pripade by to bola vyborna posila

Reagovat
smazaný uživatel

tak mlady ma ist do Frankfurtu citam akurat...

Reagovat
Stiksxx

tjn..bohužel..takovej nímandskej tým

Reagovat
Miguel19

Pár ranních zpráviček:

Welcome to our live transfer coverage and we begin with a story in the Daily Mail which claims mega-rich Paris St Germain are prepared to spend a whopping £85million to bring Spurs' Gareth Bale to the French capital. The Ligue 1 champions are pursuing Tottenham manager Andre Villas-Boas and hope his capture as head coach will help convince Bale to follow.

There is a great deal of speculation surrounding the future of Fernando Torres and The Sun claims the Chelsea striker may quit Stamford Bridge for Barcelona in a £17million deal.

The Daily Mirror reports that West Ham are keen on taking Demba Ba back to Upton Park. The striker faces an uncertain future at Chelsea and could be allowed to head out of Stamford Bridge on loan.

The Daily Mirror also claims that Everton midfielder Marouane Fellaini is eager to secure a summer switch to London. Arsenal are believed to be leading the chase for the Belgium international.

The Times reports that Tottenham are close to agreeing a deal for out of favour Barcelona forward Ibrahim Afellay. Meanwhile, The Sun claims that Spurs are looking to take Manchester City midfielder Gareth Barry to White Hart Lane.

Nani could be heading out of Manchester United this summer, with a number of clubs said to be looking at the Portuguese winger, and the Daily Mail claims that he is considering a switch to Serie A champions Juventus.

Reagovat
Neuro

no těm posledním dvoum se jakž takž věřit dá

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by byl celkem nášup!

Reagovat
Arbiter

Prosííííííííím, ať je ten Nando pravda, prosíííííím!!!

Reagovat
Miguel19

Tomu nejde ani trochu uvěřit. Dyť se tam absolutně nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii ale tak 3. ligu ty šmatláku.

Reagovat
FFA

V polke týmov Premier League by sa v pohode presadil

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych nepřeháněl, ale v nejhorších pěti, asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze aj v tak kvalitnej sutazi ako je PL beha dost vacsich smatlakov ako je on W.B.A. aj Norwich skoncili v tejto sezone dost vysoko a najma ten Norwich vyzera realne, ak tam nepojde Wolfswinkel

Reagovat
Han střelil první

V Norwichi by s Rickym vytvořil dobrou ofenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

nj, ale s tým nakupovaním to fakt trafili. A vyhovárať sa na takú kravinu je detinské.

Reagovat
Chazy

Tak Everton toho Alcaraze nemá tak jistý, chce ho i Malaga a Brémy, ale nevěřím, že by nešel za Martinezem.

A údajně chce Koného i LFC

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho jako žolíka bral všemi 10

Reagovat
niflheim

Arsenal have been linked with a €45 million move for Argentina midfielder Nicolás Gaitán after the 25 year-old helped Benfica to the Europa League final last season. (A Bola)

Arsène Wenger has travelled to Paris to complete a £20 million move for Real Madrid striker Gonzalo Higuaín. (Caught Offside)

Stevan Jovetic is likely to snub Arsenal in favour of a move to Italian champions Juventus. (Metro)

Villa and West Brom are keen on a move for Reading winger Hal Robson-Kanu, who is angling for a move from Berkshire. (Sun)

Liverpool's Oussama Assaidi is being tracked by Cardiff after failing to break into the first team at Anfield. (Wales Online)

Former Chelsea star Salomon Kalou has put Cardiff on red alert by saying he would welcome a return to the Premier League. (Wales Online)

Jose Mourinho, the new Chelsea manager, could sell David Luiz to Barcelona after the Portuguese expressed concern over the Brazilian's ability to keep hold of the ball. (Express)

Palace are planning an audacious move for Blackpool winger Tom Ince, rivalling Tottenham and Liverpool for the England Under-21s star's signature. (Mirror)

Spurs are lining up a surprise bid for Fulham winger Alex Kacaniklic, in a deal that may also involve Tom Huddlestone. (Mirror)

Steve Bruce, the Hull City manager, is considering a move for Wigan Athletic's Ivory Coast international Arouna Koné. (Yorkshire Evening Post)

Jermaine Pennant is of interest to Hull manager Bruce, but the winger may have a future at Stoke despite being released. (Clubcall)

Barcelona are ready to step up efforts to bring in a new centre-back and are said to be keen on signing Daniel Agger. (Sport.es)

Inter Milan are reportedly targeting a move for Manchester City left-back Aleksandar Kolarov. (Daily Express)

Barcelona midfielder Thiago Alcantara is in the centre of a tug-of-war between Manchester City and United. (Mirror)

City have entered the race to sign Borussia Dortmund’s wantaway striker Robert Lewandowski. (Goal)

Manchester United appear ready to double Robert Lewandowski's salary to £90,000 a week - almost £4.7m a year - in an attempt to lure the Borussia Dortmund striker to Old Trafford. (The Sun)

Twente defender Douglas is back on Newcastle United’s transfer radar. (Echo)

In an attempt to shore up the defence at St Mary's, Mauricio Pochettino is considering a move for Lyon defender Dejan Lovren. (Mail)

Mark Hughes, the Stoke City manager, could enter the race to capture the signature of Vitesse Arnhem striker Wilfried Bony. (talkSPORT)

Sunderland are preparing a move for Galatasaray's Johan Elmander after the striker was put on the transfer list by the Super Lig club. (Turkish-Football.com)

Stephane Sessegnon has attracted the attention of French giants Marseille. (Shields Gazette)

Swansea are planning a swoop for unsettled West Brom striker Peter Odemwingie. (Birmingham Mail)

Jonathan de Guzman will almost certainly not return to Swansea City after his parent club Villarreal won promotion. (Wales Online)

West Ham hoping to sign former AC Milan midfielder Massimo Ambrosini after the 36 year-old's San Siro contract ran out at the end of May. (Daily Mail)

Arouna Kone of Wigan is being chased by Sam Allardyce as the West Ham manager looks to boost his striking options. (East London Guardian)

Reagovat
Chazy

Čekám, vlastně je mi naprosto jasný, že Redbirds budou hrozná sračka, ale Kalou by byl trochu moc.

Reagovat
Chazy

Lol, Brady poslední.

Reagovat
niflheim

Ten to má v paži

Reagovat
Tsigi
Reagovat
Wat

Lovren do Sotonu? Hmm... A Bony do Stoke!

Reagovat
SunFells

Hmm, nic moc

Reagovat
Arbiter

takový nonsens, ta zpráva o Luizovi

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll delaying his move to West Ham is impacting on Liverpool's plans to formalise their interest Henrikh Mkhitaryan. (The Guardian)

Mohl by si pohnout

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hope to sign Sunderland goalkeeper Simon Mignolet for £8million in the next week.

The Merseyside club have bid £7m but the Wearsiders are holding out for nearer £10m, with the clubs likely to reach a compromise.

Tak snad.

Reagovat
db18

Fulham?

Reagovat
Miguel19

Brendan Rodgers claims adding 'depth' to his Liverpool squad is a top priority as he presses ahead with his recruitment plans. He has already moved to add experienced defender Kolo Toure to his ranks, and further arrivals are expected in the form of Iago Aspas and Luis Alberto.

Vitesse Arnhem midfielder Marco van Ginkel says playing in the Premier League is an ambition but he will not talk about his link with Chelsea until after his involvement with Holland at the U21 European Championship comes to a close.

Reagovat
kiwwi

OT: daju sa niekde najst supisky na pohar konfederacii?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
kiwwi

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Barry, co to je za sloní grc

Reagovat
REPLIKATOR

Útok Toivonen - van Wolfswinkel

Reagovat
miguel bain

Tak na tebe se v PL hodně těším

Reagovat
C0br
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi?

Reagovat
kiwwi

When Harry Redknapp said that we can all learn from Lionel Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

@SamuelRhodes_

I can officially confirm that Marouane Fellaini DOES want a move to Arsenal this summer. #AFC #EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are set to step up their pursuit of Ilori and Mkhitaryan as Rodgers’ summer revamp at Anfield gathers pace.

[Liverpool Echo]

+BR naznačil, že chce priviesť nové AM za 20mil. Očakáva sa, že to bude Mikhi

Konečne som si teda o ňom niečo našiel a zistil kto to vlastne je.

Takže v krátkosti

Začínal ako holding midfielder takže vie dobre brániť. V klube hrá AM s tým, že má úplne voľnú pozíciu. Využíva svoju rýchlosť a nabieha si či už zo strán alebo zo stredu do 16tky súpera. (Všetky jeho goly sú z 16tky) V repre hrá box to box CM

Ako bonus dokáže zahrať ako RW, LW alebo v útoku. Proti Dánsku hral snáď na 5tich postoch.

Silné stránky

+ výdrž

Má obrovskú výdrž, dokáže behať 90minút v kuse. V LM nabehal najviac km zo všetkých (kým bol sachtar v LM) je ako Kuyt, nikdy sa nezastaví

+ rýchlosť

Dokáže predbehnúť každého v mužstve. Sám povedal, že ak by nebol futbalistom tak by bol šprintérom.

+ výber miesta

jeho asi najlepšia vlastnosť. Vie kedy si nabehnúť, vie kde si nabehnúť. V tomto je ako Lampard. Využíva to naplno a je stále v správny čas an správnom mieste.

+ Agresivita

Keďže bol holding midfielder, vie ako odobrať loptu súperovi. Vďaka jeho výdrži skvelo pressuje obrancov a dostáva ich pod tlak. Skvelý hráč na protiútoky.

jeho slabšie stránky (nie je to nič hrozné)

- technika

nie je to hráč ktorý prejde cez troch hráčov ako Suarez a dá gol. V tomto je to typ hráča ako Wallcot. Hodí si loptu a beží kým ho niekto nezastaví.

- kreativita

Nie je to až také mínus. Ale za tú cenu sa nájdu kreatívnejšie AMi. Vie rozdávať lopty ale nedá prekvapivé prihrávky ako Coutinho.

Takže v závere, je to top class hráč. Svojou hrou pripomína Lamparda, vie využiť 100% z každého zápasu. Je to gólovy záložník ktorý nemá problém dať 10 a viac golov za sezónu.

Ak mu nájdeme správnu pozíciu tak nám môže rozhodovať zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

pripomina mi trochu ramseyho, akurat je vyhratejsi..armena v time by som vam zavidel

Reagovat
vladis271

kto sa má učiť písať to meno?

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu raději vždy Arménec

Reagovat
vladis271

By signing Henrikh Mkhitaryan, Liverpool is signing 10 million Armemnian fans around the world!!! This is priceless!!!!

zaplatí sa na dresoch

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik arménců ani není.

Reagovat
kiwwi

mozno Armensku fandia ludia po celom svete a dokopy ich je 10 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale armenci su hrozne porozutekani, je ich viac vo svete ako v armensku

Reagovat
kiwwi

http://www.haias.net/news/_armenian-population.html

ale kto vie co je to za stranku a odkial maju take cisla iny zdroj uvadza cca 6 mil. atd...

kazdopadne pochybujem, ze existuje na svete nejaky narod, ktory ma viac obyvatelov vonku ako doma

Reagovat
smazaný uživatel

lol najlepsie su tie cisla v africkych krajinach

tak s tym armenskom to je pravda a hlavny dovod je jasny..potom mas izrael..greci mozno budu skoro blizko

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci su tiež pozutekaný. Prakticky nikto tu nebýva

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bereš podle původu, tak jednoznačně Skoti a Irové.

Reagovat
Zaschrona

To je tezka otazka. Z jednoho uhlu pohledu rozhodne Albanci, prave Armeni, ale tam je mnohdy otazka jak uz moc jsou splynuti s kulturou v zemi, ve ktre ziji. Pokud se v potaz vezmou potomci kolonizatoru, tak pak jednoznacne i Nizozemci, Anglicani, Francouzi, Spanele, Portugalci, Italove, Nemci. Pokud se v potaz vemou zeme drive velmi utlacovane vetsim statem, tak pak je ve svete strasna spousta potomku Polaku, Iru, Skotu a Velsanu, v mensim meritku Srbu a Noru. Vetsinou to jsou dnes obyvatele USA, tedy ale pak zalezi na uhlu pohledu, jak se tihle lide maji z narodnostniho hlediska brat. A pak je tady spousta narodu, ktere svuj puvodni stat vubec nemaji - jako treba Kurdove, takze u nich je tohle vubec nemozny nejak rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Armencov je koľko? 5mil? To im fandia aj okolité krajiny?

Reagovat
kiwwi

3.3

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Turci a Azerové je milujou.

Reagovat
SunFells

Zbytek jsou Češi, když hrají proti vám.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý no, to je dost slabej důvod, dá se to říct podobně o spoustě zemí. Jestli by to bylo tak, tak by mohli jít klidně třeba po Hondovi, mělo by to mnohem větší efekt

Reagovat
kiwwi

kitarajen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta kreativita až tak klíčová být nemusí, když bude za ním hrát ještě Gerrard a ze strany Coutinho, neměl by to být problém, Coutinho by plnil jakousi roli Williana, hrál zleva a sbíhal si na střed. Těch peněz za něj je dost, ale určitě by pomohl, Rodgers sám naznačil, že chce přidat tak 20 gólů. Jen škoda, že se zaobírá ofenzivou a po DM se prostě neshání.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále sa mi zdá, že je to až príliš dobrý hráč na to aby šiel do LFC: Máme tendenciu nakupovať horších hráčov Každopádne kto ho kúpi tak získa obrovskú posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale někdy se to prolomit musí.

Reagovat
fenixLFC

cakam kedy sa do toho vlozi tottenham

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Prý chtěl u Aspase a Tobyho chcou prý taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher will return to the club's Carrington training base a fortnight before his team-mates to undergo conditioning work with the club's highly rated fitness coach, Tony Strudwick. ..a Fletch uz maka

Reagovat
niflheim

There's only one Darren Fletcher

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

srát na nějaký posily, tohle by byla nejlepší zpráva léta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

wow, ten prvy zakrok je uzasny

Reagovat
niflheim

Já říkal, že všem ještě ukáže a bude top...plno lidí se smálo, ale teď házenkáři slintají a plno dalších prostě čumí

Reagovat
smazaný uživatel

V repre je pořád ještě o parník lepší než v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkné zákroky.

Reagovat
kiwwi

@SkySportNewsHD

Braking News: Schurrle-move to Chelsea will be completed in the next two days.

Reagovat
M0rb1D4S

A mělo by to být jen za 17 milionu euro, takže paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

RM has given approval to the transfer of Higuain to Juve for 22M, but do not want it to be made official until the signing of Suarez [GDS]

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, tak ať jdou do toho. 40 a je jejich.

Reagovat
Swarley

a za 25 obratem koupíte Benta

Reagovat
smazaný uživatel

se 40 at je pošlou zpátky do sázkovky

Reagovat
smazaný uživatel

40 je přijatelných a cuházejících, 50 nám za něj momentálně fakt krom Monaca nebo PSG nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

nedá,nedá, nikam nepouštět a basta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a hrát s otráveným hráčem, který chce pryč a nevyšlo mu to. Druhou půlku sezony měl i tak slabší, pokdu má fakt někdy odejít, nikdy už za něj nedostaneme tolik, jako letos. Totéž platí u Reiny, oba prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci znít nadutě, zvlást po tom, jak to vypadalo v předchozích sezonách s útočníkama , ale tohle už je hotovka. Pipita bude co nevidět/už je, hráčem Juventusu. (Nový trenér byla zástěrka, ... stejně jako to, že Peréz po tom obědě s Agnellim řekl, že za mín jak za 30(?) neodejde)

Reagovat
smazaný uživatel

... zástěrka, aby je nikdo další nekontaktoval a nedostalo se to na veřejnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Pepé a Suaréz v jednom týmu? Konečně se vše vrací do starých kolejí a opět bude Barcelona ta sympatičtější.

Reagovat
kiwwi

to platilo aj teraz, ved len vymenia kus za kus: Mourinho out, Suarez in

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

jak nemám rád Mourinha, tak to se nedá ani náhodou srovnávat

Reagovat
kiwwi

tak ty si napriklad dal Ronalda do spolocnosti k Pepemu a Suarezovi

Reagovat
C0br

To by musel vyjít ten Messiho přestup do vězeňský ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Messimu musel pomáhat celý kádr Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro .... dosadte si

Reagovat
SunFells

Fellu, Naniho a Higuaína v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Přece nemůže jít do Juve on i Jojo

Reagovat
Zaschrona

a to uz dorazil Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita je, podle mě, jak píšu výš, hotovka. Jo-Jo uvidíme, ale věřím, že přijdou oba. . Vemte Karima

Reagovat
SunFells

Real se asi nebude zbavovat obou útočníků. Blbý, že Villa nespadla, by přišel Benteke a vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Prý chtějí jasnou jedničku a slabšího náhradníka. To by mohl být Suarez a nějaký odchovanec.

Reagovat
kmotor corleone

ani jeden nepride.

Reagovat
smazaný uživatel

armencov a slovákov

Reagovat
Zaschrona

Seamuse Colemana, Rajona Ronda a Fernanda Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel

A Jeana Luca Pickarda :)

Reagovat
Zaschrona

Nejsem nejvetsi fanda Star Treku

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale ten tvůj výběr je tak širokej, že už se tam dá zařadit všechno :)

Reagovat
Zaschrona

Tak tady jde vesmes o 3 moje nejoblibenejsi sportovce ze sportu, ktere sleduju, no.. Star Trek uz je prece jen nekde jinde.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

Blues Brothers

Reagovat
smazaný uživatel

Minnie the Moocher :)

Reagovat
smazaný uživatel

californication v slane castle

Reagovat
Zaschrona

@DanishFooty: Everton has made a bid for Nordsjælland's Jores Okore, but the Nordsjælland has rejected the offer. Okore on his way to Villa. #avfc #efc

Tak to je fajn, aspon ze se Bob snazi

Reagovat
wild

Podľa posledných dnešných správ z anglických médií sa portugalský záložník Nani definitívne rozhodol v letnom prestupovom období odísť z Manchesteru United a rovnako nový manažér červených diablov David Moyes mu dal povolenie opustiť Old Trafford. Nani sa údajne rozhoduje medzi ponukou z talianskeho Juventusu Turín a francúzskeho ambiciózneho klubu AS Monaco.

v takom pripade treba priniest poriadnu nahradu

Reagovat
smazaný uživatel

prislo s tym Star, takze tomu neverim..a hlavne preco by mu daval Moyes take povolenie, pride mi blbost, ze by sa tak rozhodol este predtym, nez vobec nastupi oficialne do funkcie..samozrejme, ale nieco na tom pravda byt moze

Reagovat
fenixLFC

to ze tam oficialne nie je neznamena ze to este nemusi riadit...vid napriklad everton

Zaschrona

13.06.2013 13:51

@DanishFooty: Everton has made a bid for Nordsjælland's Jores Okore, but the Nordsjælland has rejected the offer. Okore on his way to Villa. #avfc #efc

Tak to je fajn, aspon ze se Bob snazi

Reagovat
kiwwi

Martinez uz tam je

Reagovat
smazaný uživatel

ze Moyes riesi prichody to nepochybujem, ale neviem preco by sa zbavoval jedneho z najlepsich hracov v time este predtym, nez byy ho vobec videl na treningu, alebo co

Reagovat
Zaschrona

To je otazka, on Moyes byl aktivni kolem deni v MUFC uz behem oslav titulu, smlouva mu ale zacina az 1.7., v tuhle chvili je porad ale manazer EFC, ne MUFC. Trochu jsem se divil, ze si United za par drobnych nekoupili Moyese uz treba od zacatku cervna, aby mohl byt oficialne manazer.. V EFC uz ted jasne vladne Martinez, v MUFC mozna jeste neco zarizuje Ferguson, nevim..

Reagovat
Zaschrona

To nestaci Young, Valencia, Welbeck a Zaha?

Reagovat
wild

urcite nie..Welbeck neni kridlo,Valencia ak bude zase mimo tak nema v zostave co robit..Young je casto zraneny a Zaha bude podla mna potrebovat cas ..takze ak Nani odide,urcite treba kupit kridlo

Reagovat
Zaschrona

Tak Welbeck stejne tak taky urcite neni utocnik. Ale jako asi jo, kridlo by se vam asi hodilo, ja jsem moc zvyklej na pomery trochu mensiho klubu.

Reagovat
kiwwi

staci aj sam Zaha

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Už je tam extratřída Zaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je to super, no, což o to, ale mně je dost nesympatický (vím, na tom hodně záleží). Každopádně výchozí systém bude 3-5-2, nejspíš, a těžko si Nani půjde sednout k nám na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

o návrate na ihrisko po smrti Garyho Speeda

Pred zápasom bol pre Speeda minútový aplauz. Stál som v rade s ostatnými hráčmi Liverpoolu. Cítil som sa v pohode. Fanúšikovia Liverpoolu začali skandovať jeho meno. Potom mi to došlo a začal som plakať. Som chlap, nemám plakať. Nemám rád fanúšikov Chelsea. Nechcel som plakať pred nimi. Ale nedokázal som si pomôcť.

"Budem dnes hrať dobre," povedal som si. A Chelsea sa ku mne nedostala. Vyhrali sme 2-0, a ja som pripravil oba góly. Ten zápas bol jednoduchý po tých dvoch dňoch čo som mal. Bol to výkon hodný Speedovej pamiatky.

Kenny (Dalglish) ma stiahol desať minút pred koncom zápasu, a venoval mi na čiare obrovské objatie, čo je pre neho typické. Potom som si sadol na lavičku, dal som si bundu cez hlavu, a plakal som.

Bellars

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna včera jsem tp překládal, ještě s jednou části o Riisem a tak bude jeden gigačlánek z jeho biografii na pl.cz, někdy o víkendu asi. Ale bylo to tu už i v originále, kde bylo i´m going to play fucking well. Vůbec fucking používá docela často

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to číst, nespoilujte!

Reagovat
smazaný uživatel

Cena 20mil? Nechápem načo vám ho keď máte De Bruyeho...

Reagovat
kiwwi

lebo s De Bruynem nepocitaju do buducna

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne = Pikachu, Šýrle = Bulbasaur.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho = Ash ?

Reagovat
Honza Matoušek

A Wenger = Rakeťák.

Reagovat
M0rb1D4S

Protože oba dva hrajou na stejné pozici

Reagovat
Miguel19

Protože potřebujeme křídlo..

Reagovat
smazaný uživatel

veď krídlo zahra aj Kevin. Jediný rozdiel je v tom, že Shurrle zahrá aj ako falošná deviatka a Kevin ako AM/CM

Reagovat
Miguel19

Dyť je to ideální. Na ty 3 pozice pod hrot máme - Hazard, Mata, Schürrle, Moses, Marin?, KdB a Oscar s tím, že poslední 2 budou využíváni do středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vačšinu sezony strávi na lavičke...

Reagovat
Miguel19

Když o tom víš víc..

Reagovat
Honza Matoušek

Podle mě spíš odejde Mata. Mohl by být součástí nějakého secret dealu za Josého.

Reagovat
vitasrp

Určitě pustíme nejlepšího hráče uplynulých 2 sezón..

Reagovat
smazaný uživatel

neználci ho nesledovali tvrdí,že prý nezahraje z kraje,což je blbost no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

The transfer fee for Andre Schurrle is in the region of £20m, and the player will sign a five year contract worth £77,000 a week

Reagovat
vitasrp

Proti tomu přestupu nic nemá, ale kladně ho budu hodnotit až v kontextu celého přestupového období. Pokud ty peníze budou chybět na posílení důležitějších postů, bude to problém.

Metoda skládání kádru je poměrně jednoduchá - nejprve jdete po kvalitě a ve chvíli, kdy ji máte, se snažíte hráčskému materiálu dodat variabilitu - Schurrle představuje právě tu variabilitu, ostatně kvalitu už na ty 3 posty máme.

Problém ale je, že kvalita chybí na střední záloze. Věřím ale, že s posilou i na tento post se počítá a přestup Schurrleho nebude představovat problém..

Reagovat
Miguel19

Dle mého je ofenzivní část týmu hotová. Teď očekávám už jenom příchod jednoho (maximálně 2 hráčů). Střed hřiště, popřípadě obrana.

Ale jelikož se vrací Essien, KdB a do středu se bude počítat s Oscarem, ani ten střed bych nakonec neviděl tak žhavě.

Reagovat
vitasrp

Nezapomínal bych na hrota, jsem docela přesvědčen, že tam někoho podepíšeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to pouze v případě že odejde Torres.. a doufám že teda nepřijde Cavani ani Lewa, žádná megastar která by měla jistý základ, Džeko by úplně stačil.

A jsem teda zvědavej jestli prodá Mou Luize nebo ne, a koho by si místo něj přivedl(ikdyž osobně doufám že neodejde, na to je až moc oblíbenej a podle mě i dobrej )

Pro ten střed bych asi taky nikoho nebral, budeme tam mít Essiena(kterého Mou určitě bude stavět), Ramires, Lamps, a asi i KdB nebo Oscar a i Mikel pokud ho neprodáme, a všichni jsou to hráči pro základ takže nvm nvm, sen by byl teda Chalobah, ten kluk bude budoucí legenda Chelsea a ikdyž jeho hostování je hodně úspěšné tak věřím že by nám hodně pomohl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

http://www.matchofthedays.com/forum/viewtopic.php?id=2831

uz je na nete ofiko man united season review

Reagovat
kiwwi

OMFG to su KOKOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zasa to nechali s komentarom MUTV

Reagovat
mithro

njn, ja som pozrel len po fulham doma, ale aspon zabery kamier uz su ako take, nie ako minuly rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že jsme Shurleho dotáhli, cena pod 20 mega eur by měla být ideální, dává nám úplně jiné možnosti. Mourinho mluvil o 1-2 posilách, takže by to mohla být i poslední posila, ale to neočekávám, hlavně když mluvil Benitéz o 100 mega eur, nadruhou stranu to znamená že můžeme dotáhnout jako druhou posilu prakticky kohokoliv, nebránil bych se pořádnému stoperovi, nebo CM do pivotu.

Podle mě začneme pod Mourinhem hrát jako hlavní formaci 4-3-3, proto vidím soupisku v tomto složení:

Cech

Azpi/Ivanovič, posila/Terry , Luiz/Cahill , Cole/Bertrand

Mikel/Romeu

Ramires/Essien/Lampard , Oscar/KDB/Lampard

Hazard/Mata , Moses/Shurrle

Lukaku/Torres/Ba

Tím vyplývá že místo pro posílení je na CB, které by tu posilu potřebovalo podle mě nejvíc. Problém s CM se vyřeší Oscarem, který na CM je super a KDB který tam hrál super v Brémách.

Mata na křídle? Ano, jeho defenzivní problém vyřeší Ramires, který se tam bude v případě potřeby stahovat, popřípadě ten kdo bude hrát B2B. Mata který se bude nejspíš stahovat do středu tím pádem bude moct hrát na pozici volného křídla.

V případě prodeje Torrese můžeme jít do toho Cavaniho a klidně zaplatiti celou klauzuli.

Na CB doufám že přijde nějaký špičkový stoper (Mangala, Subotič,...)

Reagovat
j_mrazik

Tak určitě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Do Norwiche prosim fakt ne. Jakkoliv bys ho kvalitativně nejspíš pozvedl..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nie?

Reagovat
fantomas

Nesnášim ho. Kopyťák přeceněnej. Ale je mi jasný, že by pro tuhle pořád slabší ofenzívu svuj přínos měl a že by mi pak každej měl potřebu tenhle pohled na něj šíleně omlacovat o hlavu, takže..tomu bych se rád vyhnul. Na rozdíl od Rickyho se mi na něj ani nekouká pěkně a navíc vedle Wolfswinkela je potřeba spíš bijce do vápna (možná mladšího, pohyblivějšího Holta), ne někoho, kdo by ještě beztak lez do zelí Pilksovi.

Reagovat
Zaschrona

No kopytak.. On je spis dost nesympatickej tim svym chovanim na hristi, to chapu.

Reagovat
fantomas

I relativní kopyťák to je.

Reagovat
Zaschrona

Ale jako jo, ale za tu cenu to je pro Norwich skoro pohadkovej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ja ho nepoznám, ale meno má relatívne prefláknuté, keď o ňom viem aj ja. A góly vie dávať.

Reagovat
fantomas

S tou produktivitou de taky dolu, nevyprofiloval se v nějakýho zabijáka. Spíš se snaží hrát na většim prostoru (tos moh vidět i na Euru) a tim by mě přesně rozčiloval určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Okore prestupil k Villans

Reagovat
fantomas

Pod nejnovějšim článkem v PL sekci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke kočkám se sice vůbec nehodí, ale parádní dres...

http://www.footyheadlines.com/2013/06/sunderland-13-14-2013-14-away-kit.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele