Todibo se do Barcelony nevrátí a zůstane hráčem Nice

27.06.2021, 15:52
Aktuality
Jean-Clair Todibo (© AFP)
OGC Nice aktivovalo opci a natrvalo získalo Jean-Claira Todiba z Barcelony. Francouzský obránce na jaře ve své domovině hostoval a nyní přestupuje za 8,5 milionu eur bez bonusů...

Rodák z Cayenne je odchovancem Toulouse, odkud se do Barcelony přesunul na začátku roku 2019, za první tým Blaugranas však odehrál jenom pět soutěžních zápasů.

Todibo nepřesvědčil ani na hostováních v Schalke a Benfice, pravidelně nastupovat začal až během uplynulých měsíců na půjčce v Nice, za které odehrál 15 ligových duelů.

Další starty 21letý stoper přidá, neboť jihofrancouzský celek aktivoval opci ve výši 8,5 milionu eur a s bývalým mládežnickým reprezentantem Francie podepsal smlouvu do roku 2025. Sedm milionů eur navíc může Barcelona dostat na bonusech a také má procenta z případného dalšího transferu.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, fcbarcelona.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
vilp

V čem je jeho problém? Viděl jsem ho proti Lyonu a přišel mi výborný po všech stránkách.

Reagovat
hornito

Stál jen jedno mega.

Reagovat
EaP

Hlava. Vyzeralo to s nim , ze sa moze stat novym Varanom, ale neskor sam priznal, ze to prepyskol a choval sa ako dement. Mne osobne sa velmi pacil, ale povahu ma zrejme , alebo teda mal, dost nahovno. Avsak v Nice to vyzera na restart. Drzim mu palce

Reagovat
vilp

Máš ten rozhovor?

Reagovat
Benfica

V Benfice bol flakač

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, dokonce jsme na něm vydělali.

Reagovat
smazaný uživatel

jn kapesne na mesic pro coutse

Reagovat
smazaný uživatel

nice deal :)

Reagovat
smetos

Sak kdo by tam zustaval. Preju jeste Lengletovi a de Jongovi prestup at vypadnou z te saskarny a zbytek at klidne spadne

Reagovat
Gazdo

Lengletovi

Reagovat
Mercury

Dobry stoper se spatnou mentalitou. Na velkoklub je bohuzel potreba nejen um v nohach. At se dari, ale drz se od Camp Nou uz prosim daleko. Spousta jeho prohlaseni do tisku rozhodne nepomohla tomu, ze by se vubec kdy mohl v Barce prosadit.

Reagovat
2miguel1

Ja dufam, že sa to po Eure rozbehne a pojdu postupne preč Breitwaite Trincao Dembele Pjanic Fernandes Coutinho Umtiti Lenglet Roberto. Neverim, že tímy v strede tabulky v anglicku nemecku taliansku spanielsku by tych hracov nechceli. Kludne aj za 5-10m okrem Cousta a Dembeleho.

Reagovat
roman1978

Dembs nikam nepůjde

Reagovat
Eichel

Matheusovi Fernandesovi bol včera oficialne rozviazaný kontrakt.

Reagovat
vilp

Mbappé prý s PSG nepodepíše, to vypadá dobře. Bylo by fajn, kdyby se ty kecy Khelaifimu aspoň jednou vrátily.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos podepise s PSG.

Varane pravdepodobne do United.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele