Todibo bude hostovat z Barcelony v Nice

01.02.2021, 22:45
Aktuality
Obránce Jean-Clair Todibo bude hrát na jaře francouzskou Ligue 1. Fotbalista Barcelony odchází na půlroční hostování do OGC Nice. Do francouzské nejvyšší soutěže se vrací po dvou letech. Součástí dohody je i opce.

Do Barcelony se Todibo vydal v lednu 2019 z Toulouse. Na Camp Nou však výraznější stopu nezanechal. Do základní sestavy se neprosadil a v podstatě jen paběrkoval. Pro druhou polovinu minulé sezony se vydal na hostování do bundesligového Schalke, které mělo i opci na trvalý přestup za 25 milionů eur. Tu ovšem nevyužilo.

V Katalánsku se ale Todibo dlouho neohřál. První polovinu aktuálního ročníku strávil v Benfice Lisabon. Původně tam měl hostovat až do konce sezony. Barcelona ale nakonec rozhodla, že jej povolá zpět a pošle stále teprve 21letého stopera do Francie.

Nice má na Todiba vyjednanou také opci na přestup ve výši 8,5 milionu eur. Další 7,5 milionu by pak Barca mohla dostat v případných bonusech.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
VdV

Za 8 hodin zde není jediný koment- důkaz, že Barcelona už vůbec nikoho nezajímá

Reagovat
JhonLimon

Zajímá, ale všichni musíme dělat noční a výdělky posílat klubu, abysme měli na Leošovu výplatu..

Reagovat
Eichel

Škoda, že nedostal viac šancí, aby nám ešte nevytrel zrak. Suma za neho by ale mohla byť nakoniec fajn.

Dúfam, že cez leto sa poprace aj Lenglet.

Reagovat
Seydou Doumbia

S kým potom chcete v obraně hrát? Umcici pryč, Lengle, Todibo...

Reagovat
Eichel

Ja osobne by som počítal s Araujom, Garciom, Umtitim a Piquem. Prípadne záskok Mingueza ak bude potreba. Lenglet je neskutočne tragický. Umtiti mi príde lepší, tam je len problém jeho veľká zmluva a zranenia.

Reagovat
Seydou Doumbia

Slabá obrana celkem ne? Tři mladící, špitol a Pikvé

Reagovat
Eichel

Treba sa pozrieť aj na finančné možnosti klubu. Je nereálne aby v lete prišiel top stopér. Navyše Araujo túto sezónu ukazuje, že s ním treba rátať a to aj napriek jeho občasným chybám. Ja tam skutočne radšej uvidím jeho s Garciom, než Lengleta.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já měl za to že je Lenglet top obránce nebo byl alespon v Seville a potom nějakou dobu i u vás...a ted je na odstřel i on...vše se tak rychle mění...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hodně udělalo zranění Piquého. Když hrál ve dvojici s ním, tak to relativně šlo a Piqué jako lídr některé jeho nedostatky smazával. Ale když měl poslední měsíce Lenglet tahat obranu jako papírově "nejlepší" stoper, tak se ukázalo, že na to minimálně v současné formě nemá. Zejména mi připadá, že je pohybově hodně pasivní a proto stačí někdo v pohybu a s jednoduchou kličkou a je pravidelně nahraný. Araujo taky nevypadá jako míčový kouzelník, ale vynahrazuje to mnohem větším důrazem. Dokonce i Mingueza, u kterého by ještě pár měsíců zpátky nikoho nenapadlo, že bude pravidelně kopat v áčku, dělá míň očividných chyb a to přesto, že občas hraje docela nečistě a pomáhá si rukama, ale aspoň to dělá většinou chytře.

Reagovat
Seydou Doumbia

A to jsem tu ještě nedávno četl jak je Pikvé na odpis...ted to tedy bude učitel mladších žáku v obraně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle hejty na nejstarší nebo neoblíbené hráče se nedají brát vážně, v drtivé většině je tam nulová objektivita. Takový Roberto proti Bilbau nastoupil po dvouměsíčním zranění na 24 minut, neudělal nic špatně a s týmem udržel výsledek, což byl základní úkol a někteří už psali jak je k hovnu atd. Jakoby měl nastoupit, obcházet jednoho hráče za druhým a rozhodnout hattrickem nebo co, nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mi to připadá jako špatný tah vedení

Klučina měl dost smůlu na zranění, pořád má jen 21 může se vypracovat + směšný plat € 11,481

Ale ne to radeji koupit Grizmany za 120M s platem € 881,423 a pak jako bonus jim poslat Luise zdarma - takhle se obchoduje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele