To je něco nepochopitelného, hodnotí Straka problémy na Krétě

24.10.2008, 12:33
Aktuality
František Straka má o čem přemýšlet. 50letý kouč se v létě ujal kormidla OFI Kréta a v šesti zápasech řecké ligy získal pouze tři body za stejný počet remíz. Reputaci si jeho klub může vylepšit ve víkendovém utkání na hřišti Asterasu Tripolis, aby se současná situace ale zlepšila, je třeba vyřešit jiné problémy, než ty na hřišti...

V klubu totiž vládne velký chaos, za který Straka není zodpovědný. "My hrajeme celkem slušný fotbal, ale sráží nás vlastní prostředí, vlastní problémy uvnitř klubu. To je něco nepochopitelného. Tady vyšlo najevo, že náš klub má silné ekonomické vazby na aténský Panathinaikos. A to je pro místní fandy, hrdé Kréťany, něco nepředstavitelného. Šíleným způsobem to zasahuje do chodu klubu... (zarazí se) Ale víte co, já to dál šířit nechci, to mi nepřísluší, to není moje záležitost. Já jsem tady od trénování," řekl Straka v rozhovoru pro Deník Sport.

Fanoušci OFI pravidelně pořádají demonstrace, hráči se bojí i vyjít ven z domu. Celá situace se pochopitelně odráží i na hřišti a důkazem toho byl minulý víkend. OFI doma hostilo Thrasivoulos Filis, který v prvních pěti zápasech nezískal ani bod a nedal ani gól. Domácí vedli 1:0, následně ale neproměnili několik šancí, zahodili penaltu a prohráli 1:3.

"Jsme ve složité situaci, ale budeme pokračovat v našem úsilí s výhledem na sobotní zápas, v němž bychom rádi získali body, které jsme ztratili doma," slibuje Straka.

"V sobotu nás čeká další těžký zápas a budeme chtít získat body. Každý hráč musí pochopit důležitost jeho role na hřišti. S hráči jsem již mluvil a uvědomujeme si, že z tohoto zápasu nějaký bod získat musíme," dodal Straka.

Autor: Tomáš Pavlík / deniksport.blesk.cz, goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Divné,začátky mu vždycky šly... Snad se mu bude dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Franze je škoda ve Spartě, vedli ligu o 10 nebo kolik bodů a vyhodili ho, co by teďka za to dali

Reagovat
smazaný uživatel

je ho škoda, to určitě, je to famózní trenér a sparta, když se ho zbavila, tak udělal velkou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

osobne me jeste vic mrzelo jakym stylem to probehlo a jak to vsechno dopadlo...

pro nej to bylo neco, co si urcite nezaslouzil...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.Koho by to taky nemrzelo.Co by za něj dala Spartička teď.Stoprocentně je lepší trenér jak celej "odborník" Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobře spartě tak... Můžou si za to sami a já jim ty neúspěchy přeju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele