TO BYL ZASE VÍKEND!

06.04.2004, 11:11
Aktuality
Abych viděl fotbal v Evropě, tedy i Gambrinus ligu, musím vstávat ve čtyři ráno, v sedm sednout na letadlo do Salvadoru, tam do Miami, kolem čtvrté odpoledne do Frankfurtu a když všechno dobře dopadne jsem v deset ráno druhého dne v Praze. Mám to tedy trochu z ruky... A tak jsem se stal televizním a internetovým sportovním fanatikem. Jak vypadá takový víkend s fotbalem u nás doma? Bláznivě!!!

Je pátek 2. dubna, do půlnoci chybí asi 20 minut. Začíná záznam z utkání 3. španělské ligy. Béčko Realu Madrid se trápí, ale nakonec vyhrává 2:1. Vysprchovat a spát. Vsazeno na sobotu mám, tipliga nezačala dobře, Monaco jen remizovalo a to tedy jsem jaksi vedle! Ale zítra to všem nandám.....

Ráno se probouzím před sedmou, zapínám počítač a televizi, zatím jen jednu. Kontroluji sázky a jako normálně "prohra tiketu, prohra tiketu".... On-line Zlín - Ostrava, nevím, nevím, zda to Baník dotáhne do konce, snídaně, a je tu první přenos. Chelsea - Totenham. Docela dobrý fotbal. Následuje Albacete - Real Madrid, Barca - Villareal, kontroluji zda Opava porazí Synot a taky on line na ESPN z anglické, německé a francouzské ligy. Jedno překvápko za druhým, Barcelona, Anderlecht, Celtik remizují.... Na portugalské televizi hraje Boavista, na dalším kanálu Jaguares - San Luis z Mexika. Je tu sobotní večer a dva přenosy z místní, hondurasské ligy. Syn mi hlásí jak to vypadá s Olimpii, která hraje s Vidou, já se dívám na Real Espana - Motagua.

Je deset hodin, čas jít do postele. Zítra to bude mnohem náročnější. V pět začíná Formule 1 a v sedm "La grande giostra dei gol". Ovladač si neodpočine, baterky dlouho nevydrží. ESPN 1, ESPN 2, FOX SPORT, RAI, RTPI, CANAL 5, TELECADENA 7 y 4, SOTEL... On-line přenosy z Gambrinus ligy, Slavia - Zlín v hokeji......

A je tu neděle, probouzím se právě včas, Schumi startuje z první pozice. Tato stránka je sice o fotbale, ale i tak; dvojnásobný úspěch Ferrari potěší třeba takového Pavla Nedvěda, ne!? Sedm hodin ráno: začínají tři zápasy a na živo. Modena – Milán, Lecce – Roma a Udinese – Brescia. Dívám se na ten poslední a trefil jsem se. Sedm gólů, jeden hezčí než druhý. Ale viděl jsem jich vlastně dvacet šest! Italská RAI dává ihned záznam každého gólu z ostatních stadionů. Po snídani kontroluji program na zbytek dne. Inter - Juventus, další pět branek, Rio Ave – Benfica, nějaké to Mexiko a opět domácí potra, jak se tu někdy fotbalu také říká. Internet pracuje na 100%, Sparta se trápí, ale vyhrává, Olomouc jde na druhé místo, Slavia musí zítra bodovat naplno, když to v hokeji parádně zkazila. Anglie, Skotsko, Francie, Holandsko, Španělsko, Itálie, Argentina, Německo, USA a on-line na ESPN, vím jak se to hraje vlastně na celém světě!

Tak to je víkend jednoho fotbalového fanatika, který to má na fotbal do Evropy........ ale to jsem psal již na začátku...

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*adam

Dobrý fejetonek. Škoda, že tam u vas v Hondurasu máte menší výběr. I když o českou ligu není proč stát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele