Tisk: Riquelme jde do Boky

23.11.2007, 19:05
Aktuality
V Argentině už mají jasno: Riquelme se vrátí do Boky Juniors. Již příští týden odletí do své rodné země, kde se dohodne na podmínkách přestupu. Podle všeho by měl stihnout i prosincový světový šampionát klubů.

"Letos mistrovství světa klubů, příští rok Copa Libertadores!" hlásá argentinský tisk. Právě na těchto dvou turnajích již Boca Juniors pravděpodobně nasadí svého bývalého záložníka Juana Romana Riquelmeho.

Ten příští týden v úterý nebo středu odletí do Argentiny, kde společně se zástupci obou klubů definitivně doladí vytoužený přestup.

Před pár dny viceprezident Boky Pedro Pompilio prozradil, že touží argentinského špílmachra podepsat na tři roky. "Je to přání každého v klubu. Mohlo by to být velmi pozitivní také pro celý argentinský fotbal," prohlásil.

Pompilio se s ředitelem Villarrealu Juanem Manuelem Llanezou poprvé sešel minulý týden v pondělí. Na druhý den si v Buenos Aires naplánovali další schůzku, která byla zřejmě klíčová.

Nyní argentinský klub doufá, že se hráč připojí k týmu co nejdříve a bude ho moci představit jako svou novou posilu koncem příštího týdne.

Boca Juniors tak v boji o Riquelmeho porazila třeba Tottenham či Juventus a španělskému klubu podle neoficiálních zpráv vyplatí 8 milionů eur.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už bylo na čase, aby začal hrát...škoda že odchází z Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

ale důležitější je, že VŮBEC hrát bude. Ani trochu nechápu vedení Villarealu, jak (i přes spory) mohlo nechat takového hráče na lavičce. Podle mě budou brzo litovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se domnívám,že litovat by měli už nyní, právě je opouští největší hvězda jaká kdy ve skromném Villarrealu byla a bude. To vedení musí být vážně na hlavu a všichni by povinně měli začít chodit na konzultace k lékaři. Romána jsem měl možnost sledovat při jeho excelentním jarním hostování v Boce, byl úchvatný, jednoznačně všechny převyšoval, nechápal jsem, byl jsem přesvědčen, že po něm šáhne nějaký velkoklub...je někdy opravdu škoda, když si vedení sedí na vedení...ten hráč by byl platný v každém klubu, navíc je již plně adaptován na evropský fotbal, je ještě dost mladý, ale při tom již hodně zkušený...je úplně jedno zda Chelsea, Inter, Juve, každému z těchto týmu by měl hodně co dát, nevím jestli jsou všichni slepí, ale ten hráč právě teď prožívá životní formu a paradoxně většinu času jen vysedává na lavičce náhradníku, proto jsem velmi rád, že tyto chmurné dny mizí v nenávratnu a Román bude konečně hrát Je však velice smutné, že odchází z Evropy, myslím, že tím fotbal celkově příjde o to co neměl. Bocu respaktuju a mám ji rád, ale ruku na srdce, je tak trochu bokem velkého fotbalového dění Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

jak by rekl totti : "prave cislo 1O"..

Reagovat
smazaný uživatel

skromný Villareal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele