TIPY NA VÍKEND (7)

02.03.2007, 13:39
Tipy a analýzy
Zaujalo nás
Zdravím všechny přátele fotbalu. Tipy na víkend jsou tu pro Vás opět připraveny. Minule jste žádali o nějaké tipy na překvapení, sázku na někoho, kdo není favorit. Zkusím se Vašim přáním přizpůsobit a věřím, že si zde opět vyberete podle svého gusta. Hodně štěstí!





Anglie

Portsmouth - Chelsea 2
Portsmouth se dlouho pohyboval v popředí tabulky, ale už tomu tak není. Z posledních osmi zápasů vyhrál jen jeden. Pokles formy je naprosto zřejmý. Londýnský válec a jeho hlavní článek, Didier Drogba, se opět dostávají do tempa a toho se musí využít. Chelsea sice čeká ve středu Porto, ale její kádr je dostatečně široký, aby tento dvojzápas zvládl.

Watford - Charlton 2
Tento zápas je pro Watford otázkou existence. Na nesestupovou příčku ztrácí 10 bodů a prostě musí vyhrát, podle toho by měla také jeho hra vypadat. Záchranu, ale nevidím moc reálně. Watford prostě na Premier League nemá. Charlton čekal, jako na smylování, až se vrátí jeho nejlepší střelec Darren Bent. Návrat proběhl v minulém zápase proti West Hamu a domácí vyhráli 4:0. Pro Charlton je tento zápas neméně důležitý, i když ne existenční. Na soupeřových hřištích je sice jeden z nejhorších, ale nebál bych se dát dvojku.

Další tip: Liverpool - Manchester Utd. 10


Belgie

Tady jenom doporučení. Určitě bych nedal na Bruggy a asi ani na Anderlecht. Hraje s Charleroi a kurs, který je na ně vypsaný ( +- 1,3) skutečnosti neodpovídá.


Francie

St.Etienne - Lyon 02
Asi všichni víme, co se před tímto zápasem odehrálo. Lyon žádal odložení, St.Etienne mu nevyhovělo. Těžko předpokládat v jaké sestavě tedy Lyon nastoupí, ale kádr je tak široký, že to zas takový problém nebude. Jenom útočníků má Houllier víc než dost. Baroš, Fred, Govou, Malouda, Benzema a další. Lyon asi půjde do zápasu zdravě nabuzen. St.Etienne sbírají body hodně nárazově, ale doma jim to nejde. Poslední tři zápasy na domácím hřišti nevyhrálo a já myslím, že se tak nestane ani tentokrát.

Sedan - PSG -2,5 branky
Francouzská liga je na takové tipy vyloženě stavěná. Neprodukuje moc útočný fotbal a v tomto zápase by to mělo platit dvojnásob. _Jde o sestupovou bitvu, ve kterých nikdy moc gólů nepadá. Předpokládal bych možná i výhru hostů.


Itálie

Livorno - Inter Milán 10 nebo -2,5 branky
Inter přerušil svou vítěznou sérii, což jednou přijít muselo. Ale to není hlavní důvod této sázky. Zápas se hraje v sobotu v 18:00 a už v úterý čeká Inter bitva ve Valencii, která je pro něj jednoznačně prioritní. Náskok na čele Serie A činí 14 bodů a případná ztráta jeho pozici nijak neohrozí. Některé hráče tedy zřejmě pošetří. Viděl bych to na ty zkušenější, jako jsou Stankovič nebo Figo. I když Inter bude silný i tak. Livorno z posledních 13 zápasů vyhrálo jeden jediný a tak chuť po bodech bude obrovská. Tato sázka je jen pro silné nátury, ale reálnost nepostrádá. O hezkém kursu na neprohru nebo dokonce výhru domácích nemluvě.

Parma - Reggina 1
To bude zápas jako víno. Parma má za sebou dva slušné výsledky venku a doma je musí potvrdit. Doma sice dala nejmíň gólů a dostala nejvíc, ale věřím, že to prostě prolomí. Reggina je v sestupovích bojích, stejně jako Parma, až po uši. Domácí prostředí Parmě hodně pomůže a tentokrát ho zúročí ve svůj prospěch.

Doporučení: Vyhnul bych se Fiorentině, nízký kurs a AC Turín půjde se staronovým trenérem nahoru. Nedal bych ani AC Milán.


Německo

Schalke - Hamburk 1
Hamburk sice v poslední době válí, ale v minulém domácím zápase proti Frankfurtu rozhodně lepší nebyl. I když výsledek 3:1 tomu nenasvědčuje. Schalke sice prohrálo minulý víkend s Leverkusenem, ale to se opakovat nebude. Měl by nastoupit důležitý článek zálohy Kobiašvili i útočník Lövenkrands. Ani jeden proti Leveru nehrál. Kurs okolo 1,8 na první tým tabulky proti třináctému??? To je další důvod.

Wolfsburg - Gladbach 1
K Wolfsburgu se tu vyjadřuji skoro každý víkend. Za výkon na hřišti Bayernu se stydět rozhodně nemusí a doma snad zase naváže na úspěchy z minulých zápasů. Gladbachu výrazně nepomohla ani výměna trenéra a poslední místo je tedy jeho. Když k tomu přidám, že Gladbach je ve všech směrech nejhorší tým Bundesligy na hřištích soupeřů, není moc co řešit.


Španělsko

Real Madrid - Getafe 1
Bez ohledu na to, že Real hraje v týdnu v Mnichově musím tipovat výhru domácích. Ve španělské lize už musí zabrat. Zoufalá bilance na domácím hřišti 5-3-3 hovoří za vše. Getafe venku moc "nekouše". Real bude brát 3 body.

FC Sevilla - Barcelona 1
Druhý proti prvnímu. Bohužel pro Barcelonu přichází tento zápas v nevhodnou dobu. Patří sem podobné argumenty jako k zápasu Livorno - Inter. S tím, že Sevilla je obrovsky silná a podle mě, je dokonce i favorit. Zajímalo by mě v jaké sestavě Barca nastoupí, ale v době, kdy tento článek píšu, nemám takové info k dispozici. Sevilla má formu má jako dřív. Srazila Atletico, vyhrála derby a oslabenou Barcu, která bude myšlenkami někde napůl cesty mezi Sevillou a Liverpoolem také porazí.

Řecko

Doporučení: Pokud někdo chcete tipovat zápas Olympiakos - Panathinaikos, tak prosím. Já bych se neodvážil.

Autor: Michal Teřl

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To Španělsko je doclea odvážné.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mi tam " "

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Parmě nevěřím.

Reagovat
sansiro

Parma musí, ale bude to mít hodně těžké! Udine by mohlo porazit Empoli doma, je tam pěkný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dneska moc nesouhlasím, nelíbí se mi Španělsko ani Itálie, navíc si myslím, že Hamburk na Schalke neprohraje.

Reagovat
Xavi

Proč Liverpool - ManU : 10 ?

Reagovat
HOST*Proto

10? no asi proto,že Lpool vyhraje anebo remizuje nebo-li neprohraje víš..

Reagovat
Xavi

Reagovat
Shevchenko

na blbou otazku blba odpoved

Reagovat
Xavi

Proč na blbou otázku? Co je na ní tak blbýho? Je tam jen tip a k tomu nic víc, tak mě zajmalo, co vedlo autora k tomu, co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool doma ještě neprohrál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Manu

čistá 2 vsaď za 10 litrů a je vyděláno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Manu

mysliš že ne??

Reagovat
HOST*

Se Španělskem souhlasím, na Itálii a Anglii mám jiný názor.

Reagovat
HOST*R9

Ve Španělsku to vidím na Espanyol-Villareal 1...taky to mám na lístku

Reagovat
smazaný uživatel

La Cpruna a Zaragoza jsou taky jistoty...

Reagovat
HOST*R9

Zaragoza malej kurs...a u La Corunu jsem nakonec odepsal z tiketu pač jsem se zalekl Betisu...

Reagovat
HOST*R9

Espanyol byl 2,25 což se hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 1! viděl jsem párkrát Olympiakos doma hrát, a to je kotel, i když někdy nejistá obrana.. Panathinaikos je slabý, není to ten Panathinaikos co kdysi..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to viděl spíš do jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych nemile překvapen, kdyby to bylo jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla-Barca 02

Schalke-Hamburg 10

Parma-Reginna 02

Livorno-Inter 2

Portsmouth-Chelsea 2

Sedan-PSG -2,5

Watford-Charlton 02

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo by.. za 20,- na pár zlatých kofol

Reagovat
HOST*

ten lyon tak nevidim posledni dobou se mu nedari lm je jasna priorita a naskok je vic nez dostatecny ALLEZ LES VERTES

Reagovat
HOST*profik

co sa tyka poctu golov tak vidim tam 3 dobre zapasy.ako bolo spominane Livorno-Inter,Udinesse-Empoli a Liverpool-Manchester Unt.Vsetko -2,5 a vyhol by som sa Arsenalu,AC Milanu a Lyonu.

Reagovat
Marv

Hamburk vyhraje

Reagovat
HOST*autor

Nechalo se čekat, že spousta z Vás nebude s tima tipama na překvapení souhlasit. Ale tak už to je.

Reagovat
HOST*

olympiakos vyhraje!!!

Reagovat
HOST*Pan sázkař Tom

Damy a panove...tohle je ukázka jak se to dělat nemá...podme se podívat kde jsou chyby.například zápas Livorno - Inter Milán 10...to je naprostý nesmysl..Livorno je bezzubé a kdyby autor vedel něco o fotbale tak by to nemohl tipnout..no a ten liverpool to se i mrtvoli obrací v hrobě..já bych vám všem doporučoval dát opaky...PS: já to dávam pořád a proto se topim v penezích, je videt že autor nemá vůbec páru po sazení...

Reagovat
twerp

shut up kreténe!

Reagovat
HOST*

Tak sem přihrej pár zápasů, ať se topíme v penězích taky. Hlavně, ať ty tvoje tutovky můžuem porovnat. Jenom jestli se tak trochu nevytahuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Clapíci, poradíte mi : Sheffield United - Everton

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
HOST*

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ale podělalo mi tiket Schalke, neva.

Reagovat
HOST*

Myslím, že Everton vyhraje. Je to jenom můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To Livorno láká...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych čistou nulu...

Reagovat
HOST*autor

K tomu Livornu bych eště doplnil, že nebude hrát Adriano ani Crespo..Figo a Stankovič asi jo..takže ta sestava by měla vypadat takto...

INTER: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Grosso; Zanetti, Stankovic, Solari, Figo; Cruz, Ibrahimovic

LIVORNO: Amelia; Grandoni, Kuffour, Galante, Pasquale; Balleri, Morrone, Passoni, A Filippini; Fiore, Lucarelli

Trvam na svým názoru..Livorno nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zkusím přesný výsledek, alespoň bude pěkný kurz, vidím to na 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Padlo.

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele