TIPY NA VÍKEND (6)

23.02.2007, 20:11
Tipy a analýzy
Zdravím Vás, naši čtenáři. Tak jako každý víkend, ani tento není výjimkou a můžete zde načerpat inspiraci na své tikety. Uvidíme, jestli se top týmy předvedou ve stejném světle, jako v Lize mistrů. Některé by svůj výkon rády zopakovaly, jiné zase musí hru o několik tříd zlepšit.




Anglie - Carling Cup

Chelsea - Arsenal 1
Zápas bude sehrán v Cardiffu, hlavním městě Walesu. Arsenal nenasadí hlavní hvězdy, protože celou soutěž odehráli hlavně mladíci a Wenger to tak chce nechat i ve finále, pokud se někdo nezraní. Hrát by neměli třeba Lehmann, Ljungberg, Gallas ani Henry. Chelsea k zápasu přistoupí naplno, formu určitě má, v posledních zápasech se jí daří, a tak věřím, že tažení pohárem bude mít vítěznou tečku.


Anglie - Premier League

Liverpool - Sheffield United 1
Domácí musí v Premier League zabrat. Impuls, kterým pro ně byla výhra na Barceloně, potřebovali jako sůl. Ukázalo se, že potyčky uvnitř týmu hráče spíše stmelily a ti dokázali velkou věc. Vítězství je doufám pořádně nakoplo. Sheffield poslední čtyři utkání venku prohrál a v tomto trendu bude pokračovat i na Anfield Road.

Tottenham - Bolton 1
I když hosté mají v tabulce o jedenáct bodů víc, přikloním se na stranu Kohoutů. Doma postupně prohráli s Liverpoolem, Newcastlem i Manchesterem a je na čase konečně na domácím stadionu vyhrát. V týdnu porazili Everton a to jejich akcie pro tento zápas jenom pozvedává. Bolton a jeho forma, jsou tak trochu nárazoví, i když body v poslední době sbírají. Vím, že věcných argumentů, které by hovořily pro výhru domácích, moc není, ale já jsem o ní přesvědčen.


Belgie

Genk - Roeselare 1
Genk prohrál za celou sezónu zatím jen dvakrát. V tomto směru mu stačí pouze Anderlecht, který mu dýchá na záda z druhé pozice. Útočná potence je také výborná. Dvaadvacet zápasů a padesát gólů. Roeselare se nachází v půlce tabulky a opírá se hlavně o výkony na domácím hřišti. Na svém kontě má jednatřicet bodů, přičemž venku jich uhrálo jen šest. Nedávno sice vyhrálo v Bruggách a to mě trochu straší, přesto dávám na domácí, kteří nic jiného než tři body neberou.


Chorvatsko

Dinamo Záhřeb - Hajduk Split 1
Souboj týmů, mezi kterými se rozhodne o vítězi chorvatské ligy. Jejich každoroční dominance je už trochu unavující. Ligu vede Dinamo o tři body. Z posledních šesti vzájemných zápasů na stadionu Dinama jich domácí pět vyhráli. Na podzim se hrálo ve Splitu 2:2. Forma obou týmů je srovnatelná, vyhrávají na co přijdou, což při kvalitě chorvatské ligy není žádný div. Dinamo bylo v posledních letech vždy krok před Hajdukem, není tomu jinak ani letos a v tomto zápase to musí potvrdit.


Francie

Racing Lens - Nancy 1
Oba týmy mají za sebou zápasy poháru UEFA. Hráči Lens si ve čtvrtek v klidu přijeli do Atén, na hřiště Panathinaikosu, pro bezgólovou remízu, která na postup bohatě stačila. Tým Nancy si přivezl výsledek 1:1 z Doněcku, ale protože doma prohrál 0:1, ze soutěže vypadl. To je určitě zklamání. Lens se díky dobrým výkonům z posledních týdnů posunulo na druhé místo, třináct bodů za Lyon. Nancy je na dvanáctém místě, ze sedmi zápasů má jednu výhru a do ideální formy hodně daleko. Věřím Lensu.

Paris SG - St.Etienne 1
Hráči PSG se v posledních dnech rozehráli k velkým výkonům. Porazili doma 4:2 Monako, 3:0 vyhráli v Nancy a stačili také vyřadit AEK Atény z poháru UEFA celkovým výsledkem 4:0. St.Etienne už čtyři zápasy nevyhrálo, i když venku se mu daří paradoxně lépe, než doma. V tabulce klesá, oproti domácím, kteří se derou nahoru. Pauleta odehrál ve čtvrtek proti AEK jen poločas, další útočník Frau šedesát minut, a tak by měli být čerství. Vychází mi tu výhra domácích s hezkým kursem.


Itálie

AS Řím - Reggina 1
AS v týdnu remizovalo doma s Lyonem 0:0 a moc toho nepředvedlo. Jen stín svých výkonů předvedli obvyklí tahouni Totti, Mancini, De Rossi a Perotta. Mancini proti Reggině hrát pravděpodobně nebude, ale jinak bude AS kompletní. Na domácím stadionu se hráčům AS v lize velmi daří. Z posledních sedmi zápasů tu všechny vyhráli a inkasovali jen dvakrát. Reggina sice teď dvakrát vyhrála venku, ale proti sestupu bude ještě muset hodně bojovat. Momentálně je tři body nad propastí. Římané vyhrají.


Německo

Hamburk - Frankfurt 1
Jak jsem tu minule avizoval, Hamburk se začíná zvedat. V Brémách vyhrál "lehkým trikem" 2:0, když oba góly zařídil dirigent Van der Vaart. Z deseti domácích zápasů vyhráli borci z Hamburku jen jednou, ale to byla éra trenéra Dolla. Teď je tu Stevens a s ním i lepší fotbalové časy pro tento tým. Hamburk má formu a hlavně sebedůvěru. Soupeřem mu bude Frankfurt, který je na jaře druhý nejhorší tým celé Bundesligy.

Bayern - Wolfsburg 1
Po úterním zápase v Madridu si zase hráči Bayernu snad začali věřit, hlavně díky povedenému druhému poločasu a pohárově přijatelnému výsledku 2:3, i když stále inkasují moc gólů. Defenziva zkrátka neklape. Bayern už se potřebuje chytit, má super sestavu. Makaay, Podolski, Schweinsteiger, Van Bommel a další. Tento tým vyhrávat musí a také bude. Nerad dávám proti Wolfsburgu, který jsem tu minule také doporučoval. Líbí se mi jeho styl hry, hlavně hra špílmachra Marcelinha. Výsledkově se Wolfsburg zvedá, ale tentokrát věřím Bayernu.


Španělsko

Barcelona - Bilbao 1
Kdo viděl zápas proti Liverpoolu, určitě ví své. Barca hrála svoji hru, ale vše se zlomilo vyrovnávacím gólem Bellamyho. A když už to vypadalo, že se Barca dostane do vedení, přišel další zásah. Těžko se hraje, když do soupeře bušíte, ale góly dává on. Přestože Barca neprožívá nejlepší období, na domácím hřišti v lize stejně vyhrává. Bilbao bude mít letos asi co dočinění s bojem o udržení. Věřím, že Barca je psychicky odolný tým a že Bilbao jasně přehraje.


Autor: Michal Teřl

Komentáře (32)

Přidat komentář
HOST*

Tak jako na jedničky umím sázet taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš.

Reagovat
HOST*

Ale prosim tě.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

o co ho prosíš?

Reagovat
HOST*

Skutečně to chceš vědět?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nice - new - picture

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nice - new - picture

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nice - new - picture

Reagovat
HOST*oujes

to jo ten obrázek je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

haluzáři z liverpoolu sheffield nedaj, remíza

Reagovat
HOST*-Kopy-

http://www.youtube.com/watch?v=QtQAJH_JoXM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QtQAJH_JoXM

http://www.youtube.com/watch?

v=9mw8Hg6ADqY&mode=related&search=

Nej fanoušci na basket

Reagovat
HOST*Ace

Mnohem lepší...PAO fans sou hodně dobří

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Zak
Reagovat
smazaný uživatel

V Evropě stojí basket za nic, NBA je jiná káva. Go Suns go!

Reagovat
HOST*Brnry14

to co ma znamenat ze veri ze Chelsea vyhra?? nezmysel, sak su to nuly na 3, ich hra nema perspektivu a mladikov z Arsenlu nik nebude podcenovat, ani ty shiti na nich nemaju a nech si aj v klude vyhraju, ty mladi su lepsi

Reagovat
HOST*kokot

Ti co si normal CHELSEA IS THE BEST0 !!!!!!!!!!!

CHELSEA 4EVER

Reagovat
HOST*

kamo, namazal jsem to vsechno, tak jsem zvedav. myslim, ze jsi zvolil dobre zapasy, a kdyz to nevyjde tak je to na koho svest :)

Reagovat
HOST*autor

Reagovat
HOST*valenciafan

Hoši nemáte nějaký nápady, jak by se to tu dalo vylepšit, jako tadle rubrika?? nápady vítam..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, moc co vylepšovt není, každopádně mně by se třeba líbilo, dkyby zde bylo pár zápasů, které se tváří, že by mohly skončit překvapivě, jestli víš jak to myslím. Prostě pro někoho, kdo by potřeboval zvednout kurz a nebál se riskovat...

Reagovat
HOST*valenciafan

chápu to tak napůl, zkus se vo tom trochu rozepsat....

Reagovat
smazaný uživatel

No napsat třeba nějaké zápasy, ve kterém je naděje, že by mohl vyhrát outsider. Prostě kde má celek větší šanci na výhru či remízu) než to odhaduej kurz... Prostě pro ty, co mají chuť riskovat, ale ne zas vyhodit peníze oknem...

Reagovat
HOST*R9

Třeba Getafe-Sevilla 1

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale mohlo by to i občas vyjít.

Reagovat
HOST*R9

Tiket v hajzlu, možných 5000Kč vylétlo oknem...

Reagovat
HOST*valenciafan-autor

Jo rozumim ti a určitě něco vymyslim..když jsem v pátek psal ty analýzy, tak sem uvažoval nad tipem Lyon - Sochaux 02, ale nakonec sem couvnul...něco takovýho bysis asi představoval...věřim, že to uvítá víc lidí a tak na tom zapracuju jinak díky za podporu hoši

Reagovat
smazaný uživatel

My děkujem.

Reagovat
HOST*vrabec123456

Jsem tady podruhé, ale asi tady zůstanu, líbí se mi tady.

Reagovat
HOST*inzaghi

tipy dobré, pro toho chytráka co umí sázet 1 taky-tak je vsázej a nemachruj

Reagovat
HOST*koloděj

přesně tak inzaghi, naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, ono tipnout jedničku je taky velké umění. Tak přestaňte dělat ze sebe blbce a buďte rádi, že vám vůbec někdo nějaké tipy dá. Nemusel by, a byli by jste v prčicích. Divím se tomu, že vám někdo něco zadarmo nabízí a vy máte k tomu blbé kecy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele