TIPY NA VÍKEND (5)

17.02.2007, 00:58
Tipy a analýzy
Je tu další díl tipů na víkend a protože se příští týden bude hrát Liga mistrů, tak se sázkám na kluby, které v ní budou startovat, raději obloukem vyhneme. Zřejmě budou šetřit hráče a i motivace na zápas domácí ligy bude asi všelijaká.


Argentina

Boca Juniors - Rosario Central 1
Na začátku nové sezony je Boca žhavý kandidát na zisk titulu. V prvním kole roli potvrdila a vyhrála 4:0 v Banfieldu. Na Rosario se Boce daří. Z posledních patnácti zápasů jich Boca jedenáct vyhrála. Roli favorita by měla potvrdit i tentokrát.


Anglie - FA Cup

Chelsea - Norwich 1
Na domácím stadionu těžko Chelsea s takovým soupeřem zaváhá. V plné sestavě určitě hrát nebude, ale i tak by měla mít jasnou převahu. Norwich je pět bodů od sestupu ve druhé lize. Favorit je jasný.


Belgie

Anderlecht - Mouscron 1 nebo +2,5 branky
Anderlecht je jen o skóre na druhém místě. Minulý týden vydřel bod u rivala z Brugg, kde prohrával ještě v 77. minutě 0:2. To tým určitě posílilo. Mouscron venku uhrál pouhých pět bodů z jedenácti zápasů. Venku dostal nejvíc gólů z celé ligy - 24. Těžko bude s takovou obranou odolávat tlaku Anderlechtu.


Francie

Marseille - Nantes 1
Olympique Marseille už potřebuje vyhrát. Je na čtvrtém místě, ale tlačí se na něj dalších sedm mužstev. Tři zápasy už nevyhrál a já čekám, že sérii v tomto domácím zápase přeruší. Nantes jsou předposlední, jejich výkony jsou dost nevyrovnané. Ale poslední porážka doma s průměrným Valenciennes v poměru 2:5 asi leccos naznačuje.


Itálie

Palermo - Chievo 1
Palermu se v poslední době doma moc nedaří. Přesto drží v tabulce třetí místo s desetibodovým náskokem na čtvrté Empoli. Tentokrát přijede Chievo, které je na druhém pólu tabulky, krok od pásma sestupu. Na podzim vyhrálo Palermo ve Veroně 1:0 a věřím, že se mu to povede i tentokrát.


Nizozemsko

Ajax Amsterdam - Excelsior 1
V tomto zápase by nemělo být co řešit. Zisk titulu se pro Ajax stal opět reálným cílem, díky mizerným výsledkům PSV. Excelsior venku z dvanácti zápasů udělal dva body a je nejhorší z celé ligy. A ještě něco - Excelsior prohrál už desetkrát v řadě! Pro Ajax by měl být snadným soustem.


Německo

Brémy - Hamburk 02 !!
Hráči Hamburku měli v hlavách viditelný blok z toho, že nesbírají body, když to od nich každý čeká. Stále se však nachází na posledním místě s pouhými dvěma výhrami. Ale beznadějné to rozhodně není. Brémy jsou určitě velmi kvalitní tým, který doma často body neztrácí. Přesto se přikloním na stranu Hamburku. Myslím si, že Hamburk se konečně rozehraje, protože už několikrát ho ve vyrovnaných zápasech odstavila od tří bodů jenom smůla. Zkusím překvapení, neprohra Hamburku je k mání okolo kurzu 2,25!

Leverkusen - Hannover + 2,5 branky
Kdo z tohoto zápasu odejde poražený a kdo jako vítěz je těžké říct. Proto volím + 2,5 branky. Zde jsou výsledky posledních šesti zápasů obou týmů v Bundeslize: Lever - 2:1, 1:2, 2:3, 0:2, 3:2, 2:2. Hannover - 1:1, 3:1, 3:0, 5:0, 1:4, 2:2. Vím, že fotbal nemá logiku, ale tady to po tipu na +2,5, vyloženě volá.

Wolfsburg - FC Schalke 10
Schalke vede německou ligu o šest bodů před Werderem. Na jaře vyhrálo zatím všechny čtyři zápasy. Wolfsburg je v polovině tabulky, ale pozvolna stoupá. Z posledních tří zápasů má pět bodů, přičemž hrál dvakrát venku. Podle mě půjde nahoru a se Schalke uhraje doma minimálně bod.


Španělsko

Valencia - Barcelona 10
Oba týmy uvidíme v Lize mistrů ve středu, tento zápas se hraje v neděli. Ani jeden si ale nemůže dovolit zápas podcenit nebo nehrát naplno, protože jde o titul. Valencia vyhrála poslední čtyři domácí zápasy se skvělým skóre 13:2. Barca nedokázala vyhrát venku ani jeden z posledních pěti zápasů. Nevěřím, že Valencia doma prohraje.

FC Sevilla - Atlético Madrid 1
Sevilla se oproti tomu, co předváděla na začátku sezony, dostala do menšího útlumu. Stále je ale druhá a cítí šanci dotáhnout Barcelonu, kterou čeká nelehký zápas ve Valencii. Ve čtvrtek vyhrála v klidu na hřišti rumunské Steauy 2:0. Atlétiku se poměrně daří, z posledních osmi zápasů prohrálo jen jeden. Přesto však věřím Seville, která je doma extrémně silná.


Švýcarsko

FC Basilej - Luzern 1
To, že se Basilej na jaro skvěle připraví, se čekalo. V 19. kole, prvním jarním, vyhrála 3:0 v Bernu. I když ztrácí na první Curych osm bodů, do boje o titul ještě silně promluví. Luzern sbírá body spíš doma. V Basileji vyhrál naposled před třinácti lety a ani tentokrát si body neodveze.


Autor: Michal Teřl

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Zak

Come on Norwich!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je tutovka víkendu duel tipsportu Brémy-Real 1,za 2,2.

Reagovat
HOST*ital

zasr... Werder

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už nesázej. Nikdy.

Reagovat
HOST*ital

Dlouho vynechám.Kdyby ti buzíci dali aspoň 1 gól.Druhej tiket mi posrali římani,no děs...

Reagovat
HOST*koloděj

Tak Bremy se nam moc nepredvedli 0:2 jako nic pro Hamburk a to mel vsazený!!!autor rikal teda 02 ale ja dal 2 s kursem 6...autor to odhadnul docela slusne

Reagovat
smazaný uživatel

jn... zrovna sem si rikal kloubouk dolu...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Autora treba pochvalit, vyzna sa v tom.bolo by zaujimave keby tipol aj ligu majstov na utorok, stredu.

Reagovat
HOST*Michal Teřl

Díky za chválu hoši..pokud by byl zájem a chtěli byjste, tak můžu udělat i Ligu mistrů na úterý a na středu. To je na Vás.

Reagovat
HOST*Liveral

Taky moc chvali za tipy a ta LM na utery a stredu by prisla velmi vhod

Reagovat
HOST*

Ja si myslim ze kazdy sa len potesi ked zbada clanok tipy na LM.sprav to prosim, budu urcite len dobre odozvy

Reagovat
HOST*inzaghi

čus bus, určitě by bylo fajn tipnout tady LM, každá rada dobrá

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, fikané tipy jak sviňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele