TIPY NA VÍKEND (2)

26.01.2007, 11:28
Tipy a analýzy
Zdravím všechny čtenáře se zájmem o kursové sázení, tipování výsledků a o fotbal vůbec. Máme tu další víkend a s ním řadu zajímavých zápasů. Rozjíždí se německá Bundesliga, která určitě v tomto kole, jako vždy, nabídne mnoho gólů. Jarní sezona začíná i v Turecku. Musíme samozřejmě přihlédnout k současnému počasí, které asi favorit a tím ani sázkař zrovna neuvítá.




Anglie

Chelsea - Blackburn 1, Manchester United - Watford 1
Vedoucí týmy Premier League hrají doma a těžko budou ztrácet body. Chelsea se vrátil Čech i Carvalho, Blackburn není špatný, což o Watfordu v klidu říct můžeme. Bodový rozestup mezi favority zůstane na šesti bodech a po tomto kole se měnit nebude.

Bolton - Charlton 1
Bolton už tři kola nevyhrál, skóre 1:8. Doma umí, musí zabrat. Charlton minulé kolo senzačně zvítězil v Portsmouthu, ale dlouhodobou bilanci venku má 1-1-10 a to o něčem svědčí. Bolton potvrdí kvality a páté místo v tabulce.

Francie

Le Mans - Marseille 2
Forma Olympique graduje. Tři zápasy, tři výhry, skóre 7:1. Ribery hraje výborně, ve středu proti Auxerre (3:1) se trefil dvakrát. Le Mans doma neprohrává, z deseti zápasů jen jednou. Ale věřím, že domácí v tomto duelu bodovat nebudou.

Německo

Brémy - Hannover 1
Těžko odhadovat rozpoložení hráčů po zimní pauze. Miro Klose tráví v Brémách asi poslední půlrok, a tak se bude činit. Odnese to tradičně nevýrazný Hannover.

Dortmund - Bayern 02
Bayern se určitě připravil kvalitně. Proti Dortmundu se mu daří a na první místo, které bude chtít co nejdříve obsadit, ztrácí pouhé tři body. Dortmund doma nevyhrává a nedává góly a to ho proti Bayernu bude stát body.

Frankfurt - Schalke 02
Schalke zažilo velmi povedený podzim a očekává se potvrzení výsledků. Frankfurt, řekněme remízový král, kvality Schalke jednoduše nedosahuje. Dost možná bych to ale viděl na remízu.

Bochum - Mainz 1
Domácí v zimě kvalitně posílili a výsledky to potvrdí. Zachytá si tu Čech Jaroslav Drobný. Mainz není zdaleka co býval, na podzim vyhrál všeho všudy jednou. Jednička za hezký kurs.

Itálie

Fiorentina - Livorno 1
Domácí mají tým plný hvězd. Toni, Mutu, Ujfaluši. Minule prohráli s Interem, ale to se stane kdekomu. Patnáctibodový odpočet je znát, ale Fiora se nevzdává. A doma porazí i nevýrazné Livorno.

Bergamo - Catania 1
Bergamo je překvapení sezony, hraje líbivý, útočný fotbal. Dává dost gólů. Catania mu v tabulce dýchá na záda. Vyrovnaný zápas, ale bude to jednička.

Nizozemsko

Kerkrade - PSV 2, Groningen - Ajax 2 (02)
PSV i Ajax dominují nizozemskému fotbalu. Forma PSV je v domácí lize excelentní po celou sezónu. Venku jsou na ně hezké kursy. Ajax už asi titul neudělá, ale ztráta motivace nehrozí.

Skotsko

Glasgow Rangers - Hearts 1
Po změně trenéra znovuzrození Rangers hrají s Hearts. O titulu je rozhodnuto, jedná se tedy o druhé místo. Rangers mají 45 bodů, Hearts, trápící se v koncovce, mají bodů 40. Domácí hostům naloží pěkných pár gólů na cestu.

Turecko

Erciyespor - Fenerbahce 2, Galatasaray - Ankaraspor 1
V Turecku startuje jaro a já dávám na lídry tabulky. Poslední Erciyespor hostí Fenerbahce a pro hosty je cokoliv jiného než výhra neodpustitelná ostuda. Galatasaray musí udržet krok, Ankara je sice remízový přeborník, ale favorité nezaváhají.

Španělsko

Atlético Madrid - Santander 1
Atlético potvrdí vzestup formy z minulých zápasů. Připraveni jsou Torres i Maniche. Santander zaostává silně za očekáváním. Na Atlétiku neuspěje.

Levante - Sevilla 2
To, že má Sevilla kvalitní tým, není třeba dlouho rozmazávat. Poslední zápasy se jí nedaří, ale to se jednou prolomit musí.

Autor: Michal Teřl

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*marian

bochum doma nevyhra!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tak viděl a možná bych se bál i Bayernu, co vyvede...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern v Dortmundu tradičně vyhrává, věřil bych mu i teď. Tip: 0-2

Reagovat
HOST*sedli

Bayern to je jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mám blbý zdroje, ale z posledních čtyřech zápasů vyhrál Bayern v Dortmundu jen jednou a to u mě teda není tradičně... Ale na tohle se stejně nehraje, i kdyby tam vyhrál desetkrát za sebou nic to neznamená, každá série jednou končí. Bayernu prostě nevěřim, že neprohraje. I když je to možná tim, jak ho nesnášim...:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlho doma nevyhrala a má terasz Huelvu. Vidím tam tip 1 s dobrým kurzom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě možná Real MAdrid 0 i s přesným výsledkem...

Reagovat
Shevchenko

0:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrý chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož sázení mi teď celkem vynáší, mám pro vás ještě některé další, zajímavé tipy:

VILLARREAL - REAL MADRID 10

NEAPOL - FC GENOA (JANOV) 02

READING - WIGAN 1

TOLUCA - NECAXA 1

PACHUCA - MONTERREY 1

TIGRES - AMERICA 02

Všude jsou velmi atraktivní kursy, takže hodně štěstí!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele