TIPY EXTRA: POHÁR UEFA

14.02.2007, 07:22
Tipy a analýzy
Zdravíme všechny fanoušky fotbalu a čtenáře těchto stránek. Na Tipy na víkend si ještě počkáte do pátku, ale teď je tu bonus. Zaměříme se na utkání poháru UEFA.

Brémy - Ajax +2,5 branky
Setkání těchto týmu přímo vybízí k tomu, že budou padat góly. Brémy daly letos v lize zatím 53 gólů, Ajax dokonce 58. Oba týmy patří v tabulce vstřelených branek k ligové špičce. To, že padnou minimálně 3 branky, je více než pravděpodobné.

Spartak Moskva - Celta Vigo 1
Výkony hráčů Viga jsou více než mizerné. Z posledních 11 zápasů uhráli 6 bodů a aktuálně jsou v sestupovém pásmu španělské nejvyšší soutěže. Těžko říct, jak k tomuto zápasu přistoupí, ale záchrana bude pro ně asi prioritní. Spartak se bude opírat o výhodu domácího prostředí, která skýtá hlavně hřiště s umělou trávou, krutou ruskou zimu a kvalitní tým, který se může v klidu soustředit, jen na tento zápas. Pokud chce Spartak pomýšlet na postup, tak musí doma vyhrát.

Waregem - Newcastle 2
Waregem patří k průměrným týmům, i když v belgické lize překvapivě porazil o víkendu favorizovaný Standard Lutych 3:1. V lize dal Waregem v 11 domácích zápasech pouze 18 gólů. Newcastle teď porazil v lize velmi silný Liverpool a není to tak dávno, co vyhrál i na hřišti Tottenhamu. V Belgii zúročí své kvality, zkušenosti i dobrou formu a vyhraje.

AEK Atény - Paris SG -2,5 branky
Fotbalisté PSG se o víkendu konečně chytli, když porazili Monaco a dali dokonce 4 góly. Záchrana v lize je pro ně asi prioritní, a tak si do Atén přijedou poctivě "odbránit" to své a budou spoléhat na odvetu ve Francii, kde přeci jen Řekové, na soupeřově hřišti daleko slabší, tolik zlobit nebudou.

CSKA Moskva - Maccabi Haifa 1
V tomto zápase překvapení v podobě toho, že by hosté uhráli nějaký solidní výsledek, skutečně nepředpokládám. CSKA nemá kromě poháru UEFA co na práci, a tak se může plně koncentrovat. Ať vezmeme v potaz výsledky, kvalitu kádrů nebo zkušenosti v pohárech, domácí z tohoto srovnání vychází o několik tříd lépe, než hráči Maccabi.

Autor: Michal Teřl, Martin Světlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*nofan

No nezdá se mi že by PSG to přijelo na stadion finále LM 2007 odbránit.

Reagovat
smazaný uživatel

nič iné im neostane..

Reagovat
HOST*Parker

CSKA-Haifa -2,5 branky.

Reagovat
HOST*

...Spartak-Vigo X...

Reagovat
HOST*inzaghi

to - u PSG je celkem reál, u mě tip dne Benfica( to je jasnačka), ale taky krásný kurz Fenerbahce - Alkmar 1

Reagovat
HOST*inzaghi

no dobré, ne vždy mi to vyjde :-(((

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele