Tipy extra - evropské poháry

07.08.2007, 10:36
Tipy a analýzy
Opět nás čeká pohárový týden a rozřešení postupových otázek. Především té slávistické, jestli jí bude dopřáno vyzvat slavný Ajax. Zajímavý zápas by mohl být k vidění také v Sarajevu.

Dosavadní bilance:
Vklady: 743,05
Výběry: 662,37
ROI: - 10,85%


2.předkolo Ligy mistrů

Beitar Jeruzalém - FC Kodaň ... 0 ... 3.16

V kursu je hodnota. První zápas 1:0 pro Kodaň. Beitar tedy není bez šance. Hrát se bude v Izraeli, což nebude jednoduché, ale Kodaň má zkušenosti a zvládne to. Předpokládal jsem, že doma vyhraje výrazněji, ale nestalo se. Zkusím remízu.
Důvěra: 5.5/10

FK Sarajevo - Genk ... +2.5 branky ... 1.8

První zápas, dosti překvapivě, Genk prohrál doma 1:2. Matematika se tedy má tak, že musí vstřelit minimálně dvě branky. Taktika tomu musí odpovídat a proč se nepokusit. Genk kvalitu má a postup není nemožný. FK může útočit do otevřené obrany. Kdo tedy postoupí? Kdo vyhraje? Vyhnu se těmto otázkám a zkusím +2.5 branky.
Důvěra: 7.5/10

BATE Borisov - Hafnarfjördur ... 1 ... 1.51

Jak jsem psal již minule, Hafnarfjördur na to zkrátka nemá a už doma podlehl běloruskému týmu 1:3. Kurs na BATE mi přijde luxusní. Ve třetím předkole je čeká vítěz dvojice Steaua Bukurešť - Zaglebie Lubin a to je přijatelný soupeř. Podle mě Borisov nic nevypustí, lehce porazí Islanďany a pokusí se o historický postup do Ligy mistrů.
Důvěra: 9/10

Dinamo Záhřeb - Domžale ... +2.5 branky ... 1.7

Dinamo ukázalo už v Domžale, kde vyhrálo 2:1, kdo z této dvojice postoupí a zkusí potrápit Werder Brémy. V zápasech Dinama padají většinou více než dvě branky. Jeho pojetí hry je hodně ofenzivní a pro jeho hráče je důležité dát více gólů než soupeř. Aby vypadli, museli by dvakrát inkasovat, což se pravděpodobně nestane a proto mohou hrát v klidu.
Důvěra: 7.5/10

Slavia - Žilina ... 1 ... 1.4

Slavia už v Žilině ukázala jaké jsou letos její možnosti. Dozadu to žádná sláva nebyla, ale obrana spolu hrála prakticky poprvé v tomto složení, takže není divu. Vlček měl několik vyložených šancí, ale střelecky se probral asi až v Jablonci. Věřím, že si Slavia doma vytvoří postupový tlak a že z něj vstřelí pár branek. O její výhře nepochybuji.
Důvěra: 9/10


Francie - Ligue 2

Nantes - Clermont ... 1 ... 1.38

Tým Nantes to rozjel impozantně. Nejdříve porazil doma 5:0 Reims a naposledy vyhrál 2:1 v Chateauroux, které se rovněž počítá mezi užší špičku druhé francouzské ligy. Nantes stojí v cestě Clermont. Ten hrál první dvě kola doma. Sice s Chateauroux a s Bastií, s kterou prohrál 3:2, ale získal jen bod a to je málo. Otázka je, v jaké formě se ukáže na hřištích soupeřů, ale do Nantes se pro body jezdit nebude.
Důvěra: 9/10


Autor: Michal Teřl

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

Slavia - Žilina ... 1 ... 1.4

Slavia už v Žilině ukázala jaké jsou letos její možnosti. Dozadu to žádná sláva nebyla, ale obrana spolu hrála prakticky poprvé v tomto složení, takže není divu ... asi tam má bejt Dopředu to nebyla žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

dôvera 9/10 ....Slavia dostávala v Źiline pekný náklep, môže ďakovať všetkým bohom že nedostali min. 2 kusy..nemyslím, že Žilina ide do Prahy prehrať...ale šak uvidíme.

Reagovat
HOST*

typický první zápas...ty dva zápasy už přeci jen na výkonu slávie budou znát...

Reagovat
HOST*sterda

Zas takový náklep to teda nebyl, navíc Vlček měl 3 vyložené možnosti. Min. 2 kusy těžko, když měla Žilina 1-2 vyložené šance...

Reagovat
HOST*dawys

Důvěra 9/10 ?? a třikrát?? to zavání Fixedem nebo nevzdělaností autora v sázkařském světě... tipoval bych ten druhý případ

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no rozhodně důvěra na Slavii je trošku podivná..

Reagovat
HOST*vazquez

Nebolo napísané aj to, že žilinskí stopéri hrali tiež prvýkrát spolu, takže to treba brať do úvahy. Takisto aj to, že v prípade, že Žilina dá 1 gól ( a na to má hráčov ), Slavia musí dať dva. Takže podľa mňa to je vyrovnané.

Reagovat
HOST*Mates

Slavie i Žilina hráli překvapivě poměrně hodně útočně v prvním utkání. Možná to svědčí o špatných obranách obou týmů. V Jablonci se ukázala ve skvělém světle hlavně záloha Slávky - Tavarez ve spolupráci se Šmicrem, Vlček se do šancí dostává....věřím Slávce, ikdyž jednoduché to nebude, moje víra 7,5/10.

Reagovat
smazaný uživatel

K tej tvojej prvej vete : v prípade Žiliny je to dané filozofiou, oni tak chcú hrať ( a zatiaľ aj hrajú ) stále. Proste pre diváka.

Reagovat
HOST*tipař

dle důvěry to vypadá skoro jako fixíd což v žádném případě není, rozhodnuto zdaleka není a ač bych si přál Slavii jako postupujícího, tak kluci ze Žiliny to můžou také zvládnout. Bacha na góly na hřišti soupeře! Osobně to vidím 60/40%. GL

Reagovat
HOST*tipař

já osobně tento zápas v sázkách vynechám

Reagovat
HOST*death

to si dela srandu??? tak to ani nahodou....slavia bude rada ze se jakz takz prokouse....myslim ze to zase skonci 0:0 a budou pecky.....a stejne tak jako tak slavia nebo zilina ajax neporazi. tady jde jen o UEFU.....jsou to svestky....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele