TIPY EXTRA - EURO "21" (4)

20.06.2007, 09:13
Tipy a analýzy
Dnešek nabídne dva semifinálové zápasy. Všechny týmy postoupily zaslouženě, po dobrých výkonech, a tak se bude zřejmě na co dívat. Ve čtvrtek je pak na programu zápas o postup na Olympijské hry mezi Itálií a Portugalskem.


Dosavadní bilance:
Vklady: 579,05
Výběry: 544,33
ROI: -5,99


20.6, 18:15 ... Nizozemsko - Anglie ... -2.5 branky ... 1.68

Nizozemci mají po roce opět možnost jít do finále, navíc hrají doma. V základní skupině ztratili Aissatiho, ale střelecky ho nahradil Rigters. Dohromady se dal i klíčový záložník Maduro, a tak domácí budou v plné síle. Angličané se pomalu rozjíždějí, i když kromě výhry nad oslabeným Srbskem toho moc nepředvedli. Dnes budou postrádat kuriózně potrestaného záložníka Huddlestona, který viděl červenou kartu za nezakopnutí míče při zranění soupeře. Nutno říct, že akce skončila anglickým gólem. Toto je zápas, ve kterém jde o moc a lze tu vsadit množství sázkových příležitostí. Remíza v poločase, -2.5 branky i postup Nizozemska do finále, ty všechny bych viděl jako velmi reálné.
Důvěra: 7.5/10

20.6, 20:45 ... Srbsko - Belgie ... 0 ... 3.09

Belgický tým je velmi silný. Proti Nizozemsku postrádal vykartované hráče Fellainiho a Verthogena, přesto uhrál postupovou remízu. Oba dnes nastoupí, naopak hrát zřejmě nebude kapitán Vermaelen. Belgičané mají už dávno splněno, ale za postupem půjdou jako lvi. Se srbským týmem se tak trochu nepočítalo, zvlášť když měl ve skupině Itálii s Anglií. Přesto postoupil na úkor Itálie, největšího favorita turnaje. Trochu mi to připomíná cestu Řecka na EURU 2004. Srbové měli od začátku velké štěstí, které bylo podložené bojovností a nadšením. Itálie hrála celý zápas na jednu bránu, Srbové dali gól z protiútoku. Proti Česku padla branka ve třetí minutě nastavení, i když Srbové byli lepší. S Anglií padli 0:2, šance také měli, i když sestava bylo tak trochu "béčko". Nehrál Jankovič ani Krašič.
Důvěra: 3.5/10

21.6, 20:45 ... Portugalsko - Itálie ... postup Itálie ... 1.7

Oba týmy měly na regeneraci 4 až 5 dnů a to by mělo bohatě stačit. Jak po fyzické, tak po psychické stránce. Zklamání určitě muselo přijít, oba týmy se před šampionátem viděly minimálně v semifinále. Ale nejsou tam, protože se probraly až poslední zápas ve skupině. Podle mě největší priorita všech týmů není vyhrát toto EURO, ale dostat se na Olympijské hry. Takže hlavní cíl tu ještě stále je. Většího favorita vidím v Itálii, kvalitativně je trochu někde jinde.
Důvěra: 8/10

Autor: Michal Teřl

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ahoj, autor tohto článku. Ty si asi nikdy nehral súťažne futbal ani žiadny iný šport, však?? Inak by si nemohol tresnúť takú sprostosť ako si napísal, konkrétne "Podle mě největší priorita všech týmů není vyhrát toto EURO, ale dostat se na Olympijské hry". A prosím ťa načo to potom hrajú?? To by teraz už semifinále ani finále byť nemuselo keby všetci rozmýšľali ako ty. Takže nabudúce si premysli čo napíšeš a až potom to sem hoď. A k tvojim tipom sa nevyjadrujem. Ale keby som ja bol v tipovaní v mínuse tak by som svoje tipy URČITE nezverejňoval, aby som sa zbytočne nestrápňoval

Reagovat
HOST*autor

Já přepodpokládám, že Olympijské hry jsoou o hodně prestižnější než EURO. Prvotní cíl všech týmů je dostat se z EURA na OH. Chtěl jsem tím naznačit, že Itálie ani Portugalsko zdaleka neztratilo veškerou motivaci. A k těm tipům. Ne vždy je jednoduché vybrat tipy, které se Vám budou líbit a spíš se v tomhle směru přizpůsobuji Vám a ne sobě. ROI jsem tu zavedl zhruba před šesti - osmi týdny a o nějaké úspěšnosti či neúspěšnosti bych v taklhle krátkém časovém horizontu opravdu nehovořil. Zabalit to umí každý a u Vás by to bylo zřejmě první co by Vás nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to akože taliansko ani portugalsko neprišlo Euro vyhrať len sa kvalifikovať na OH??? Alebo neviem. Veď ten turnaj sa volá Euro a nie olympijská kvalifikácia Ale dúfam že kvalita semifinálových zápasov ťa utvrdí v tom že tie 4 tímy ešte majú o čo hrať. Lebo keby rozmýšľali ako ty tak by hrali v semifinále náhradníci a všetci by to už mali na háku.... A vrcholom tohto turnaja by bol zápas o piate miesto medzi talianskom a portugalskom . Ale dobre. . A v tipovaní ti prajem veľa úspechov a keďže ROI index máš ešte len 2 mesiace tak som zvedavý ako sa ti bude meniť. Dúfam že už bude v pluse aby sme sa aj my ostatní mali čím inšpirovať. A inak ja za peniaze netipujem, mne stačí Tipliga

Reagovat
HOST*autor

Asi si mě nepochopil, ale nevadí. jinak dík

Reagovat
Shevchenko

No já se teším na ten zápas Portugalsko - Itálie, to podle mě budevýborný zápas.

Reagovat
HOST*kohy

souhlas...možná vrchol šampionátu

Reagovat
HOST*ASR

paradoxně opravdu vrchol šampionátu (leč se jedná "jen" o tu již zde několikrát avizovanou kvalifikaci)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele