TIPY EXTRA - EURO "21" (3)

16.06.2007, 14:17
Tipy a analýzy
Skupinová fáze vrcholí a karty jsou rozdané celkem jasně. Z toho také pramení nízké kursy. Nizozemsko a Srbsko jsou semifinalisty a tím pádem i účastníky olympijských her. Zbytek týmů se o postup ještě popere, s vyjímkou Izraele, který již postoupit nemůže.

Dosavadní bilance:
Vklady: 548,55
Výběry: 494,94
ROI: -9,77


Skupina A
16.6, 20:45 ... Belgie - Nizozemsko ... 0 ... 2.08

Neobvykle nízký kurs na remízu je dán logickou úvahou. Pokud tento zápas takhle dopadne, oba týmy postoupí a vyřadí ze hry nebezpečné Portugalsko. V klidu mohou pošetřit hráče. Remíza se přímo nabízí.
Důvěra: 6.5/10

16.6, 20:45 ... Izrael - Portugalsko ... 2 ... 1.44
Portugalsko šanci na postup má, i když ne velkou. Musí doufat, že Nizozemsko vyhraje. Izrael mě zklamal na plné čáře a ve výkonostní vzestup nevěřím.
Důvěra: 7.5/10


Skupina B
17.6, 20:45 ... Itálie - Česko ... 1 ... 1.54
Kvalita výkonů českých hráčů bohužel klesá. Chybí důležití hráči a útočná fáze je silně neproduktivní. Italové se pomalu zvedají. Proti Anglii si odnesli bod a odehráli dobrý zápas. Italové ovšem musí doufam, že Angličané v souběžně hraném utkání neporazí Srby. Pokud ano, Itálie nepostoupí. V kurzu vidím velmi malou hodnotu, ale žádný jiný tip mě v tomto zápasu neupoutal.
Důvěra: 8/10

17.6, 20:45 ... Anglie - Srbsko ... 1 ... 1.50
Anglie má dva body za dvě remízy a v tomto zápasu ji teoreticky stačí další remíza. Ale je samozřejmé, že půjde pro výhru. Srbsko má postup jasný a z jeho tábora jdou signály o změnách v sestavě a o šetření sil na semifinálového soupeře. Je to pochopitelné a pro mě z toho vyplývá jasná věc. Vítězství Anglie.
Důvěra: 8.5/10

Autor: Michal Teřl

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*mysman

sem prvni heč

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*mysman

Reagovat
HOST*mysman

premejslel sem(!) proc sem nikdo nepise a.....bude to tou murýňovouo rukou.ta spolehlive odradi i ty nejotrlejsi

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

BOHEMIANS 1905

Reagovat
HOST*mysman

5:1

Reagovat
HOST*

4:1

Reagovat
HOST*mysman

Reagovat
HOST*rotterdam

Počítal sem že Holandsko vyhraje a Izrael, že by mohl vzít body..nakonec jsem se ale inspiroval tady... dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele