TIPY EXTRA - EURO "21" (2)

13.06.2007, 12:39
Tipy a analýzy
První sada zápasů přinesla nejedno překvapení. Snad největším je porážka Italů se Srbskem, to nikdo nečekal. Všechny týmy mají šanci předvést lepší výkony nebo alespoň stejně dobré. Nejvíc nás zajímá tým Česka. První zápas se povedl, i když mohl mít špatný konec. Uvidíme co přinesou další utkání.





Dosavadní bilance:
Vklady: 524,55
Výběry: 494,94
ROI: -5,64


Skupina A

13.6, 18:15 ... Izrael - Belgie ... 1 ... 2.98

Mladí belgičané zatím napravují trochu pokažený obrázek seniorské reprezentace i belgického fotbalu vůbec. Tým vypadá sehraně a i v ofenzivě se proti Portugalcům velmi často osměloval. A tak bod z tohoto zápasu lze nakonec považovat za ztrátu. Izrael toho proti Nizozemsku moc neukázal, ale stále věřím, že v týmu dřímá velký potenciál. V analýzách na jiných stránkách se dočtete mnoho zaručených zpráv, že sázka na Belgii je "tutovka". S tím nesouhlasím. Jeden vydařený zápas nic neznamená. Věřím Izraeli.
Důvěra: 6.5/10

13.6, 20:45 ... Nizozemsko - Portugalsko ... 0 ... 3,08
*Nizozemci se mi líbili snad nejvíc. Výkon záložníka Drentheho, který si s obranou Izraele dělal, co ho napadlo, byl famózní. Připravil také jedinou branku zápasu pro Madura. Zbytek času hráli tulipány to, co potřebovaly a nakonec vyhrály 1:0. O prvním zápasu Portugalska řeč byla a bod je pro ně víc, než dost. Portugalci si nějaké šance vytvořili, ale vzadu to byla tragédie. Čtveřice ve složení Semedo, Goncalves, Antunes, da Costa nevěděla co hrát a dá se čekat její obměnění. Forma vypadá poměrně rozdílně, ale z jednoho zápasu nelze nic usuzovat. Tipuji remízu.
Důvěra: 5/10


Skupina B

14.6, 18:15 ... Česko - Srbsko ... 1 ... 2,92
Trochu podceňovaný český tým odehrál proti Anglii dobrý zápas. Měl několik gólových šancí. Zejména Kysela nebo Fillo. V obranné činnosti jsme si počínali velmi dobře, záloha aktivně napadala. Z hráčů byla cítit dravost a chuť po bodech. V naší hře mně osobně chybí tvůrce hry, takový klasický špílmachr. Ale musíme pracovat s tím, co máme, a zatím to nevypadá špatně. Proti nám stojí Srbsko, překvapivý vítěz zápasu s Itálií. Srbové se tedy nemusí nikam bezhlavě hnát, i když pokud vyhrají, mají postup zaručen. Potkají se dva podobné týmy a pokud naši kluci předvedou bojovnost jako v zápase s Anglií, snad získáme veledůležité tři body.
Důvěra: 6.5/10

14.6, 20:45 ... Anglie - Itálie ... -2.5 branky ... 1,6
Oba týmy zůstaly na začátku turnaje trochu za očekáváním. Anglie brala bod proti ČR díky tomu, že Leroy Lita neproměnil v závěru penaltu. Nutno dodat, že lepším týmem Anglie rozhodně nebyla. Její výkon mě trochu zklamal. Přeci jen od hráčů hrajících takřka stabilně nejlepší ligu světa jsem čekal víc. To samé se dá říct o Itálii, i když tento zápas jsem neviděl. Výsledek mluví za vše a Italové budou muset rozhodně přidat. Kurs není moc hodnotný a proto volím nižší vklad. U tipování na počet branek je to vždy tak trochu loterie.
Důvěra: 6/10

Autor: Michal Teřl

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechapem ten izrael..no a na cechov je dobry kurz...

Reagovat
HOST*

Tak ta Belgie je podle me jasná. Proti portugalcům byla fakt dobrá a myslim že to předvede i tady....

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych remízy nebo malý počet gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Belgicko vidím zase na remízu

Reagovat
HOST*

No dyt sem to řikal belgie vyhrála......

Reagovat
HOST*nofan

Tak se příště podepiš a nemluv z davu. Třeba si na tebe vsadim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele