Tipsport liga vyvrcholí turnajem na Maltě

30.11.2018, 13:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
TheMally11

ale nety nepřidaj!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

tak aby díky rýmě neskončili na Baltě

Reagovat
lichna.

Kromě jednotlivých skupin se budou výsledky sčítat i do velké tabulky všech čtyř skupin dohromady. A tým s nejvíce body, případně nejlepším skóre, se stane vítězem základní části a získá právo startovat na maltském turnaji. Pokud by se z organizačních důvodů rozhodl pozvání neakceptovat, osloven bude další tým podle pořadí. Už v předstihu varovaly Jablonec, Hradec Králové a Ostrava, že na Maltu zřejmě neodcestují, jelikož mají domluvená svá soustředění.

To si snad dělají prdel ne? Takže turnaj už tak pochybné kvality,kde z ligy jsme jen my Jablonec a Příbram bude vlastně rozhodovat výsledek ve skupině, kde každá skupina je jinak těžká. Půlka týmů na maltu nechce a Brno tam pojede tak jako tak.. Kurva, to je jenom nějaký vtip ne?

Reagovat
Zofka

To jsem z toho jelen. Vítěz dostane soustředění na Maltě s účastí na turnaji za odměnu. To je celkem fajn. Ti ostatní tři účastníci turnaje to dostanou také zadarmo? Brno a Bolka jsou poslední dva vítězové, tam to i chápu, ale jak si to zasloužil Slovan?

Reagovat
lichna.

A vůbec, proč se tohohle jako účastníme?? Zápasy s Prostějovem, Prešovem a Popradem jsme si mohli domluvit i v rámci přípravy za podmínek, které budou vyhovovat nám..

Reagovat
Zofka

Asi Vám to vyhovuje. Nemusíte si nic zařizovat, nic pronajímat, ale prostě jen přijet. Vše zařídí někdo jiný a na začátek přípravy to stačí, stejně se protočí všichni hráči z kádru + junioři na zkoušku. Je to o pohodlnosti a na začátek přípravy, kdy se honí kondice, to stačí.

Reagovat
lichna.

Jasně, spíše mi jde o to, že jednou to hrajeme jednou ne, je zvláštní, že se to tak střídá.. A dokud tam byla půlka ligy, tak to mělo i úroveň, ale teď..

Reagovat
Shevchenko

Orlová?

Reagovat
smazaný uživatel

Ktera je diky zebricku kvality života na tom jeste hure nez Karviná..

Reagovat
Shevchenko

Což už snad ani nejde. Tak proč si tam neodehrát přípravu v tak příjemném prostředí.

Reagovat
Skalda29

Tady na umělce pravidelně v zimě trénuje Baník, tak proč si nezahrat k tomu turnajek

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nejhorší město pro život je Praha

Reagovat
Shevchenko

No jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hany45

to je komedie a už jen ten míč s tou vločkou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele