Tipsport liga: Bohemians rozstříleli Vlašim, Mladá Boleslav zdolala Varnsdorf

17.01., 19:46
Aktuality

Bohemians 1905 v přípravné Tipsport lize rozdrtili Vlašim 7:0. Na zimním turnaji si hladce poradila s druholigovým soupeřem i Mladá Boleslav, která zvítězila nad Varnsdorfem 4:0.

Bohemians ve Vlašimi vyhráli první půli těsně díky Křapkově brance, ale po změně stran Pražané v pozměněné sestavě nasázeli domácím dalších šest gólů. O dva z nich se postaral Matoušek, jednou skórovali Hůlka, Puškáč, Kovařík a Mužík.

Mladoboleslavští v obou poločasech dali dvě branky. Nejprve se trefili Suchomel s Buryánem, ve druhém dějství na ně navázali Kodad a Solomon. Středočeši ani ve třetím přípravném utkání pod novým trenérem Holoubkem neprohráli a podruhé zvítězili.

Teplice v dalším zápase Tipsport ligy v boleslavské skupině A prohrály s Chrudimí 1:2. O jediný gól "Sklářů" se postaral Egypťan Jásir proměněným pokutovým kopem.

V konfrontaci se soupeřem z druhé nejvyšší soutěže neuspěl ani Jablonec, který v přestřelce podlehl Žižkovu 3:5. Branky Severočechů v Satalicích zaznamenali Drchal, Krulich a Hübschman.

"Když dostaneme tři góly po standardních situacích, je to nějaká vizitka hráčů. Je to o koncentraci a přístupu k tomu zápasu," řekl jablonecký trenér Radoslav Látal pro klubový web.

Liberec remizoval s druholigovou Jihlavou 2:2. Všechny čtyři branky v Nymburce padly už v úvodní půlhodině. Slovan dvakrát prohrával, ale Tupta z penalty a Penner dokázali dvakrát odpovědět.

"Mohlo to skončit klidně 6:4. Šancí jsme asi měli více, takže z tohohle pohledu jsme měli k vítězství blíže, ale i Jihlava měla nějaké šance. Nemůžu tedy být úplně spokojen s defenzivou, když jsme soupeře pouštěli do šancí a dostali dvě laciné branky," uvedl liberecký trenér Luboš Kozel pro klubové stránky.

Přípravný turnaj Tipsport liga:

Skupina B (Vlašim):

Vlašim - Bohemians Praha 1905 0:7 (0:1)

Branky: 52. a 83. Matoušek, 10. Křapka, 68. Hůlka, 70. Puškáč, 85. Kovařík, 88. Mužík.

Sestava Bohemians:

I. poločas: Reichl - A. Kadlec, Křapka, Hybš - Köstl, Jánoš, Hrubý, Shejbal (33. Farkaš) - Prekop - Kozák, Ristovski.

II. poločas: Reichl - Hůlka, Vondra, M. Kadlec - Dostál, Jindřišek, Beran, Kovařík - Matoušek - Mužík, Puškáč. Trenér: Veselý.


Přípravný turnaj Tipsport liga:

Skupina A (Mladá Boleslav):

FK Mladá Boleslav - Varnsdorf 4:0 (2:0)

Branky: 22. Suchomel, 39. Buryán, 67. Kodad, 74. Solomon.

Sestava M. Boleslavi:

I. poločas: Trmal - Kadlec, Suchý, Král, Suchomel - Matějovský, Karafiát - Kostka, Ladra, Buryán - Mašek.

II. poločas: Šeda - Kadlec (67. Suchomel), Šimek, Král, Fulnek - Mareček, Karafiát (71. Buryán) - Kodad, Mašek, Solomon - Jawo. Trenér: Holoubek.


Přípravný turnaj Tipsport liga:

Skupina A (Mladá Boleslav):

FK Teplice - Chrudim 1:2 (0:0)

Branky: 62. Jásir z pen. - 54. Kosek, 56. Jurčenko.

Sestava Teplic:

I. poločas: Němeček - Beránek, Knapík, Kričfaluši, Labík - Bednár, Mareček, Jukl, Radosta - Fila, Čerepkai.

II. poločas: Mucha - Švanda, Hora, Audinis, Urbanec - Hronek, Trubač, Křišťan, Gning - Jásir, Vachoušek. Trenér: Frťala.


Přípravné utkání v Satalicích:

FK Jablonec - Žižkov 3:5 (1:2)

Branky: 20. Drchal, 68. Krulich, 78. Hübschman - 29. Kozojed, 40. Voltr, 53. Tregler, 58. Štrombach, 87. Sodoma.

Sestava Jablonce:

I. poločas: Fendrich - Štěpánek, Tekijaški, Martinec - Gaši, Houska, Čanturišvili, Kratochvíl, Polidar - Drchal, Chramosta.

II. poločas: Fendrich - Štěpánek (63. Karban), Tekijaški, Martinec (63. Velich) - Gaši (56. Pleštil), Kratochvíl (63. Hübschman), Čanturišvili, F. Souček, Polidar (56. Náprstek) - Chramosta (56. D. Souček), Krulich. Trenér: Látal.


Přípravné utkání v Nymburku:

Slovan Liberec - Jihlava 2:2 (2:2)

Branky: 21. Tupta z pen., 26. Penner - 13. Křehlík, 24. Shudeiwa.

Sestava Liberce:

I. poločas: Vliegen - Mikula, Lehoczki, Purzitidis - Penner, Žambůrek, Varfolomejev, Hudák, Ghali - Tupta, Kok.

II. poločas: Hasalík - Mikula (67. Lehoczki), Prebsl, Govaers - Hudák (67. Kok), Lexa, Varfolomejev (67. Purzitidis), Višinský, Preisler - Letenay, Horský. Trenér. Kozel.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele