Tino Costa odchází ze Spartaku na hostování do Janova

05.01.2015, 13:57
Aktuality
Italskou ligu si zahraje Tino Costa, argentinský záložník se stěhuje ze Spartaku Moskva na rok a půl dlouhé hostování do Janova. Kluby se na všem dohodly již v prosinci, hráč se následně podrobil zdravotní prohlídce a dnes bylo vše oficiálně potvrzeno...

"Janov oznamuje, že ze Spartaku Moskva dočasně s opcí na trvalý přestup získal sportovní práva na záložníka Alberta Facunda Costu," stojí v prohlášení italského klubu.

Costa za čtyři dny oslaví své třicáté narozeniny a v Evropě na sebe výrazně upozornil v dresu francouzského Montpellieru. V létě roku 2010 si vysloužil přestup do Valencie, o tři roky později pak zamířil do moskevského Spartaku.

Na Apeninském poloostrova jihoamerického fotbalistu čeká boj o evropské poháry. Janovu vyšla podzimní část sezony a je na šestém místě tabulky, jenom bod přitom ztrácí na třetí Lazio.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Expreska

Reagovat
smazaný uživatel

V Montpellieru byl nejlepsi

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho lavačka to je dynamit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že nebouchnou Pinillu a přivedou ještě aspoň jednoho útočníka

Reagovat
jany kozak

dobra posila

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zas za módu to 18 měsíční hostování..

Reagovat
patas92

━━━━━━━

┃ Messi is ┃

┃ the GOAT ┃

└━━━━━━┘

7 ┃ 8┃ 9┃ /┃

━┛━┛━. |━ ┛

4 ┃ 5 ┃ 6 ┃ +┃

━┛━┛━┛━┛

1 ┃ 2 ┃ 3 ┃= ┃

━┛━┛━┛━┛

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele