Tiago je v Atlétiku spokojený, do Itálie se vracet nechce

28.03.2010, 21:12
Aktuality
Tiago Mendes by se po sezoně měl z hostování v Atlétiku Madrid vrátit do Juventusu, všechno ale může být nakonec jinak. Portugalský záložník totiž potvrdil, že v madridském klubu je spokojený a do Itálie se vracet nehodlá.

Juventus za středopolaře v roce 2007 Lyonu zaplatil jedenáct milionů liber, přesto se Tiago v turínském celku prosazoval jen velice obtížně. Vše nakonec vyústilo právě v hostování v Atlétiku, kde ho vedení Juventusu v lednu uvolnilo.

V klubu ze stadionu Vicente Calderona podle všeho záložník ožil a tvrdí, že své hostování by rád přetavil v trvalý přestup.

"Nechci se vracet do Itálie. V Juventusu mám ale ještě platnou smlouvu na dva roky a nemůžu rozhodnout, co se stane. Atlético Madrid je zvláštní klub. Fanoušci dokazují obrovské zaujetí a hráči to cítí," řekl Tiago, který nechybí v základní sestavě Atlétika v derby s Realem Madrid.

Autor: Pavel Mašlaň / soccernet.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No problema, ať si tam zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to bude dobrý asi pro všechny strany. Kdybys viděl, jak se rozehrál, jistě tak nemluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že se rozehrál, ale u nás pro něho není místo. Jeho schopnosti u nás zbytečně zakrní a přijdou na zmar. Přeju mu hodně štěstí a úspěchů, ale do Turína ať se nevrací

Reagovat
smazaný uživatel

nesedlo mu prostředí v Juve, když se teď vrátí, tak můe znovu upadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Španělské prostředí je téměř totožné s portugalským a to mu sedí. Pro něj jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přesvědčen, že máte pravdu. Italskou nejvyšší soutěž nesleduji, proto tady nechci vynášet nějaký soudy. Na to jsou tu jiní. Jen jsem chtěl, aby zde bylo někde napsáno, že se mu teď navýsost daří a myslím, že bude oporou Atlétů

Reagovat
SqueeZy

jen zůstaň

Reagovat
smazaný uživatel

Kliešť...

Reagovat
Benesse

Jemu proste nikdy nesedel štýl akým hrá Juve...snad sa mu bude dariť v Atleticu

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle jediný mi drží optimismus nad vodou. Od nástupu Bettegy odešel Tiago a přišel Candreva. Pokud Tiagův odchod mohli někteří vnímat rozporuplně, Candreva byl jednoznačně pozitivní tah, ten hráč je pro Juventus jako stvořený.

Reagovat
jtbs

Reagovat
domingo

Není na hostovačce jenom?

Reagovat
jtbs

staci precitat clanok "V klubu ze stadionu Vicente Calderona podle všeho záložník ožil a tvrdí, že své hostování by rád přetavil v trvalý přestup."

Reagovat
domingo

Myslel jsem Candrevu

Reagovat
Mr.Jindros

Je, ale tam jde o ten trend po Bettegově nástupu. Jsem zvědavý na léto.

Reagovat
10

hostování s opcí...to je v jeho případě jen formalita, protože hraje dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Candreva byl první pozitivum , ale bohužel poslední . Battega přišel do týmu a dlouho se nic nedělo i když tým šel čím dál víc ke dnu. Candreva je sice talent , ale Juve je ve sračkách a na to on zatím nestačí . Už to že přišel pouze jediný hráč je chyba . Tiago odešel podle mě ve špatnou dobu . Trápila nás vlna zranění a v záloze neměl kdo hrát , on byl zdravý i tak ho pustili . Molinaro nehrál takže těžko říct , ale nemyslím že by byl horší než Grosso , nebo DeCeglie . Nevyjednání Hiddinka mě dost naštvalo , samozřejmě on nemusel mít vůbec zájem jít do Juve . A Zac se mě zdá taky jako krok vedle , Juventus je zpět kde byl s Cirem . Zkrátka a dobře Battega mě nedělá vůbec optimistou .

Reagovat
smazaný uživatel

tak já osobně třeba moc nečekal, že by Bettega mávnul proutkem a obrátil věci k lepšímu, koneckonců k tomu by byl potřeba v první řadě lepší sportovní ředitel a na tom postu on nepracuje. na druhou stranu je určitě dobře, že je v klubu někdo, kdo ty dobrý časy pamatuje a ví, jak to chodí. pokud přivedete v létě někoho jako je Baldini, bude to zase o něčem jiným.

co se týče Candrevy - bylo jasný, že vám trn z paty nevytrhne, ale určitě bych na něm v příštích letech do jistý míry stavěl, je šikovnej..., bude k tomu ale samozřejmě třeba dokoupit taky tu okamžitou kvalitu, která to potáhne, zatímco Candreva dodá koření.

Reagovat
smazaný uživatel

Já od něj nečekal zázraky , ale pouze stabilizování situace , to se zatím neděje . Dokonce teď dostal trest za slovní napadení rozhodčího . Nechápu , neměl jsem pocit že by nás poškodil . Taky už dvakrát jsem četl o zájmu Interu o Criscita a naopak je cítit jaksi minimální zájem ze strany Juve . Podle mě by byl hřích to s ním nezkusit . Zkrátka kolem Juve teď kolují spíš dost divné zprávy o nákupech a budoucnosti klubu . Proto píšu že zatím nemám ani nejmenší důvod k optimismu .

Reagovat
smazaný uživatel

já Tě chápu, ale to všechno se znovu točí kolem sportovního ředitele..., jeho vidím jako hlavní prioritu, pokud chcete vhodně posílit kádr, stabilizovat ho..., třeba konečně přivést zpátky Criscita. Secco mi příjde děsně průměrnej..., navíc kdoví, jaký má Bettega pravomoce, z té dřívější trojky Giraudo, Bettega, Moggi, mi vždycky přišel právě Bettega jako až ten třetí a to je očividně málo, vzhledem k současnýmu bordelu v Juve. prioritou číslo 2 je samozřejmě novej kouč..., prioritou číslo 3 prezident, kterej fotbalu rozumí, protože Blanc je fakt spíš ekonom, na druhou stranu aspoň sežene prachy, který ovšem bohužel vyhodíte oknem za Diega, nebo Mela. špičkovej sportovní ředitel by těmto úletům zabránil..., vhodnější prezident by je posvětil a dobrej kouč by posily správně zapracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak , tak . Elkman se bude muset na konci sezóny do toho víc opřít . Zatím je ten jeho přístup dost vlažný . Odstraněním Blanca se určitě vyřeší ty další priority mnohem snáz .

Reagovat
smazaný uživatel

*Elkann

normálně neopravuju, ale viděl jsem Tě to myslím napsat už podruhý..., se zbytkem samozřejmě celkem souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň první 3 písmenka jsou správně .

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nikoho nezatvaraj na wecku a nechaju si ta

Reagovat
jtbs

ehmmm

Reagovat
madridcan

Higuain potrebuje co najviac dobrych hracov co mu nahraju do vylozenej sance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si ty vyložené šance udělá sám

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná asistence v derby, bereme tě .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele