Tiago: Hraju ve své nejlepší formě

27.10.2015, 13:58
Aktuality
Vydařený rozjezd sezóny má za sebou Atlético Madrid, které se může spolehnout I na pomoc tradičního tahouna Tiaga. Portugalský záložník má zřejmě nejlepší formu ve své kariéře...

Tiago si během své kariéry zahrál hned za několik evropských velkoklubů, nikde však nezanechal takovou stopku jako ve svém současném působišti, kde hraje od roku 2011.

Na skvělé výkony z minulých sezón navázali svěřenci Diega Simeoneho i letos a a po vítězství nad Valencií se drží jen dva body za vedoucím duem. "Odehráli jsme velmi dobrý zápas. Nově příchozí hráči se neustále zlepšují, můžeme být spokojeni," prohlásil Tiago.

Sám portugalský reprezentant patří, podobně jako tomu bylo v minulé sezóně, mezi neodmyslitelné články základní sestavy Rojiblancos. "Máme za sebou pouze devět ligových utkání, ale můžu říct, že se cítím velmi dobře. Hraju asi ve své nejlepší formě, děkuji ale spoluhráčům, kteří mi se vším hodně pomohou," uvedl 34letý středopolař, jenž má smlouvu jen do konce letošní sezóny.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
madridcan

A ide to aj bez toho, aby si zamkol Cereza na hajzli

Reagovat
Phillipinho

Letos hraje fakt vyborne. Kadr je velmi kvalitni i do sirky na vsech postech krome strednich zalozniku, kde hraji Gabi s Tiagem temer vsechno a to uz jsou veterani. Nahradnik Saul jim kryje zada, ale dost casto nastupuje spise na kridle. V pripade zraneni jednoho z nich tam muze zaskocit Koke. V zime nastesti prijde Kranevitter, od kteryho si dost slibuju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele