THURAM: MATERAZZI JE NEMOC FOTBALU

18.07.2006, 09:45
Aktuality
Týden po finále mistrovství světa ještě neutichly vášně způsobené incidentem z druhé poloviny prodloužení, kdy Zinedine Zidane hlavou udeřil Marca Materazziho. Ostrá slova na adresu italského stopera dnes do světa vypustil Lilian Thuram.

"Hráči jako Materazzi by neměli existovat, jsou nemocí fotbalu," nechal se slyšet Zidanův kamarád z reprezentace. "Materazzi těžce urazil Zidanovu rodinu, takže reakci svého spoluhráče rozumím. Ale nemělo k tomu dojít na hřišti, pro to pochopení nemám. Udělal chybu," dodal Thuram.

Finále dospělo k penaltám a ze zisku trofeje se radovali Italové, podle obránce Juventusu za to však Zidanova červená karta nemůže. "Vyloučení nemělo na konečný výsledek žádný vliv," věří Lilian Thuram.

Autor: Petr Starý

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hh

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych být v jeho kůži, teď ho všude vypískají (přinejlepším).

Reagovat
HOST*

Koho vypískají Materazziho nebo Thurama

Asi oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ide len o to, že to bol Zidane, o nič iné. Na predchádzajúcich MS ten Arab tiež urazil jeho matku? Zidane sa len vyhovára, pripomína mi uplakaného chlapčeka. Samozrejme Materazzi je asi pako, ale takých sú plné ihriská.

Reagovat
smazaný uživatel

Madridista jak má být. Jenom nevím, jak jsi mu těch 5 let mohl fandit, když ho pořád kritizuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty s tim naděláš... Prostě je vůl, že se nechal vyloučit a špagetář tuplovanej, protože se x let chová na hřišti jako idiot. BTW všimli ste si někdo, jak suprově se poroučel k zemi? Vypadá to docela zajímavě v kontrastu s videama, kde za zápas skoro zláme nohy půlce soupeřova týmu, skluzem jim jde do kolen, schválně je nakopává a ještě ukazuje, ať nesimulujou, že to nebylo nic hroznýho...

Reagovat
HOST*vazquez

Fandil som mu preto, lebo hral za môj klub Real. Ale viackrát som povedal, že to nie je môj obľúbenec práve kvôli správaniu. Proste nemám rád zákerných hráčov. Keby to spravil raz, dobre. Dvakrát - ešte dobre. Ale viackrát ?

Inak na druhej strane chápem jeho horkú alžírsku krv.

Ak by som to chcel otočiť na srandu, tak to vidím zhruba tak, že kto sa nevybúri doma, ten sa vybúri na ihrisku.

Ale hráč to bol výborný, merengues, o tom potom.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Materraziho měli někde zavřít už po loktu Sorinovi a byl by klid. Tím ale nijak neosprvedlňuju Zidana.

Reagovat
Shevchenko

zavřit by ses měl někam Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zklidni hormon, nafťáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě by už zase měli otevřít, už se ta agrese v tobě nějak hromadí, čerstvý vzduch by ti možná pomohl..

Reagovat
Shevchenko

ja jsem na neho jen alergicky

Reagovat
HOST*vazquez

Iank teraz sú spolu na Maledivách na dovolenke. Možno sa tam stretnú a nejakou tamojšou slivovičkou to dajú nejak dohromady.

Reagovat
HOST*

Materazzi je opravdu ostuda fotbalu .Pryč s tím ho....

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele