Thomas Partey bude v Atléticu Madrid odměněn novou smlouvou

11.10.2019, 12:57
Aktuality
Na lepší platové podmínky se může těšit Thomas Partey. Ghanský záložník patří do základní sestavy Atlética Madrid a obě strany jednají o prodloužení spolupráce, vše je dle médií na nejlepší cestě a kontrakt by měl být podepsán ještě v tomto kalendářním roce...

26letý fotbalista v lednu loňského roku podepisoval smlouvu platnou do léta 2023 a nová by měla být delší s tím, že hráč si přijde i na lepší plat. Svůj požadavek má i Atlético, to by rádo zdvojnásobilo výstupní klauzuli nastavenou na 50 milionů eur.

Thomasovi se peníze navíc jistě budou hodit, jelikož se jeho dům stal oblíbeným terčem madridských zlodějů. Ti ho v nepřítomnosti poprvé navštívili před zápasem Ligy mistrů na půdě Lokomotivu Moskva, podruhé se u něho pak zastavili před týdnem.

Partey se v prvním týmu Atlética Madrid usadil v sezoně 2015/2016 a vybojoval si místo v základní sestavě. Před sezonou mu navíc ubyl jeden konkurent, když do Manchesteru City přestoupil Rodri.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Benzema

Bral by som ho hneď do LFC a hlavne za tu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje super

Reagovat
Eichel

Skvely hráč

Reagovat
Raul=Real

50M pri dnesnych cenach zaplati kde kto... Ak nestihnu predlzit do konca roka tak v januari budu mat co robit aby ho udrzali

Reagovat
Messiáš

Hned dát výkupku aspon 100 mega. Momentálně nejlepší záložník Atletica

Reagovat
smetos

Aspon bude na zabezpeceni baraku

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny hráč

Reagovat
Zark

takový kessie pro bohaté

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

To uz melo byt davno podepsany

Reagovat
opretis

Ten nás celkem drží nahoře. Musí zůstat. Když si promyslim že skoro odešel

Reagovat
Jardin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele