Thiago Silva zabojuje o novou smlouvu, kariéru chce dohrát v PSG

01.09.2019, 12:01
Aktuality
Svou už osmou sezonu v dresu Paris Saint-Germain před několika týdny načal Thiago Silva. Brazilský stoper přišel v roce 2012 z AC Milán a v nadcházejících měsících bude mít o motivaci postaráno, francouzský celek chce konečně prorazit v Lize mistrů a jihoamerický fotbalista bude bojovat o novou smlouvu...

Silva za necelý měsíc oslaví už 35. narozeniny a začíná tak spřádat plány pro závěr aktivní kariéry. Tu by rád dohrál právě v Paříži, kde má kontrakt jen do června příštího roku.

"Ano, už jsem to říkal, kariéru chci zakončit tady. Ale bude záležet na letošní sezoně a mých výkonech a zdravotním stavu. Brzy začneme jednat, ale nechci na to teď myslet. Rád bych to nechal až na konec sezony a místo toho se koncentroval jen na svou práci. Vím, že pokud letos odvedeme dobrou práci, zbytek se dostaví sám," prohlásil brazilský reprezentant.

"Jsem připraven zůstat, pochopitelně pokud o mě klub bude stát. Nikdy by mě nenapadlo, že v tomto týmu strávím osm sezon, angažmá v Paříži znamenalo splněný sen, je to můj druhý domov a navíc jsem se stal Francouzem, když mi byl udělen francouzský pas. Je pro mě důležité odehrát dobrou sezonu a prodloužit kontrakt, s Leonardem (sportovní ředitel PSG) začneme brzy jednat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / rmcsport.bfmtv.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Bandita_Harry

V Parizi sa zakopal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
king23

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
king23

No podle mě se tam určitě nezakopal, stal se jednou z novodobých legend tohoto klubu a kapitánem. A vzhledem k tomu, že ve Francii není taková konkurence tak je zároveň i nejlepším a nejznámějším obráncem, co ve Francii hraje. A vůbec nechápu ty řeči níže, že by měl zůstat v AC Milán nebo se tam vrátit. v AC, které hraje přinejlepším občas EL by se jako nezakopal?

Reagovat
Bandita_Harry

tam by sa zakopal este viac, mal ist do PD alebo Premier League a bol by este vacsi hrac....

Reagovat
Seydou Doumbia

Skvělý fotbalista a velký charaktér, ale ten klub...

Reagovat
El-Pistolero-68

Zpatky do AC po sezone, porad by tam byl nejlepsi stoper. A s Romagnolim bych si je umel predstavit.

Reagovat
Fenix

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne, bude mu 35 a hraje léta L1 za PSG, kdo ví jak na tom opravdu je.Nemyslím, že ACM tlačí tolik bota, na stoprechjá bych spíš chtěl aby dostal šanci Leo.

Reagovat
El-Pistolero-68

Docela tlaci, hele. Prumerak Musacchio, vecne zraneny Caldara a Duarte, ktereho nikdo nezna a nevi se, co od nej vlastne cekat. Silvu vsemi deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslím, že to je taková tragedie. Daleko horší mi přijdou výkony zálohy a křídel, nemáme žádný systém a nejsme schopný něčim překvapit zalezlé obrany. To co se dělo v Udine bylo něco katastrofálního. Jasně pokud přijde Thiago, nebude mi to vadit, ale spasitelem už nebude.

Reagovat
El-Pistolero-68

Spasitelem nerikam, v jeho veku. Ale stale by se hodil.

Jasne, nam chybi hlavne kreativni technicti hraci s fotbalovym myslenim a to uz roky...

Reagovat
Recoba Inter

Měl se stát legendou AC Milán. Místo toho musel skrz prachy odejít do PSG, kde svůj potenciál dle mě nenaplnil. Mohl být nejlepší stoper své generace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele