Thiago Mendes mění ve Francii dres, z Lille přestoupil do Lyonu

03.07.2019, 15:53
Aktuality
Lille za sebou má skvělou sezonu 2018/2019 a za úspěch nyní platí daň v podobě odchodu klíčových hráčů. Jedním z nich je Thiago Mendes, brazilského záložníka do svého kádru přetáhl konkurenční Olympique Lyon...

Sedmadvacetiletý fotbalista prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal kontrakt, veřejnosti a fanouškům byl oficiálně představen dnes odpoledne. Lyon zaplatí 25 milionů eur, jeden a půl milionu ještě může doplatit v závislosti na bonusech.

"Thiago Mendes, sedmadvacetiletý záložník, oficiálně podepsal smlouvu s Lyonem. Brazilec přichází z LOSC," oznámil OL na svých internetových stránkách.

Mendes je čtvrtou letní posilou Lyonu, který čeká kvalifikace do hlavní fáze Ligy mistrů a v nové sezoně by rád znepříjemnil další obhajobu titulu PSG. Před Mendesem přišli Boubacar Fofana, Ciprian Tătăruşanu a Jean Lucas.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (23)

Přidat komentář
Rarášek

Maia je na tom jak? Ten se mi hodně líbil, když hrál ..

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon prostě jede klasicky dobře a sympaticky. Věřím že někdy je to o nervy taky, ale prostě asi bych ty pocity za OM měnil hned. Protože i Lyon který je na tom špatně a dělá špatná rozhodnotí je pořád tým je pořád týmem který je v pohodě top v lize.

Chtěl bych se dožít alespoň v příštích 8 letech že OM bude někdy normální a stabilní klub(i kdyby ne světovej). Year in Year out.

Reagovat
JackDaniels.

Na to je tom tam prilis velky bordel, marseille je a bude vzdy marseille tym nechcem povedat ze ja by som sa toho dna dozit nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč po něm nešlo AC? Za 25M by to byl super hráč do základu. Otázkou je, jestli by do současného AC chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Ndombele za 75 out a Mendes za 25 in...Aulas umi...jinak me prekvapuje, ze mame s Lille takovehle vztahy, ze nam bez kecu pousti hrace...loni Terrier, ted Mendes, oba za relativne male penize a jeste se mluvi o Konem

Reagovat
Seydou Doumbia

O kom se ještě tak mluví o příchodech a odchodech? Já to raději v okurkové době nesleduji jinak bych ztratil nervy. Ale Mendes je super posila jen aby se to s těmi Brazilci ted nepřehanělo moc.

Reagovat
Langi

Marcelo, Tousart, Fekir i Traore...doufam, ze odejde uz jen Fekir...zbytek by byla velka skoda...co se prichodu tyce, tak jsem cetl Kone, Bailly, Andersen, Schick nebo Abate...nicmene o tom Konem se skoro pise jako o hotove veci za 9ME

Reagovat
Seydou Doumbia

Marcelo zůstává + Andersen

Koné příjde

Tousart, Fekir zůstanou

Traoré odejde ale příjde jako náhrada Lozano/Bergwijn/I.Williams/Under

Takhle by to bylo top

Reagovat
smazaný uživatel

O Aouara není zájem?

Reagovat
Langi

Prekvapive zatim ne...ale realne ma jeste rok, dva cas...

Reagovat
REPLIKATOR

Do horšího

Reagovat
RadekVonCZE

Takhle, Lille hrálo fakt skvěle, jenže jim odejde tahoun Pépé a teď Mendes plus Koné. Lyon byl třetí ale je to tým co hraje pravidelně o LM. O Lille bych se nebál příští sezónu v bojích o poháry.

Reagovat
Langi

Jinak ten Joachim Andersen za 25+5 je nějaký super deal? mě pomalu přijde, že těch středních obránců zase máme nějak hodně, na to že odešel LB Mendy

Reagovat
juninho8

Tohto Andersena vôbec nepoznám... Ale snáď bude dobrý. Peniaze to neboli malé ale môže to byť slušný deal. 23 rokov. A ja si práve nemyslím ze mame moc stredných obrancov. Na to koľko súťaží hráme, tak máme v podstate len Marcela, Denayera a teraz tohto Andersena.... Marcelo už má svoj vek. Ale dúfam že ešte zostane. Len som zvedavý koho privedieme na OL. Hovorilo sa o Dalbertovi. A vôbec som nezachytil príchod nejakého Boubacara Fofanu. Viete niekto kto to je, čo to je?

Reagovat
Langi

aktuálně Marcelo, Denayer, Koné, Andersen + Morel a Solet, kteří by už podle mě měli odejít...tolik jich neuživíme...na LB by měli ideálně přijít dvě posily...zůstal tam Marcal, který rozhodně není žádné terno...a ten Fofana je asi spíš pokus do budoucna ne?

Reagovat
juninho8

Ono neni Kone náhodou OL? Ci to sa mýlim? No Morel by mal odísť určite a Solet mozno do budúcna môže zostat.... Fofana asi fakt do béčka zatiaľ. 20 ročne ľavé krídlo... Viac o ňom neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Kone je lavy obranca. A Morel v Lyone skoncil. 4. stoper bude Solet

Reagovat
Langi

Fakt je? Twl twl tak to mi uplne uslo...tim padem vse, co jsem predtim napsal, nedava zadny smysl

Reagovat
smazaný uživatel

GK - Lopes. Tatarusanu. Racioppi

LB - Kone. Marcal

CB - Denayer. Andersen. Marcelo. Solet

RB - Dubois. Rafael. Tete

Zaloha (3 miesta) - Tousart. Aouar. Lucas. Mendes. Diop

Utok (3 miesta) - Dembele. Depay. Cornet. Traore. Terrier. Pintor. Gouiri

S Fekirom sa nepocita aj ked sa zacalo riesit ci by nezvladol zahrat v zalohe ale tam je problem s branenim

Zvysok doplnia mladici

Reagovat
Langi

Tohle se mi i libi...jen ten Tatarusanu je tam hrozne potreba ...navic, kdyz Gorgelin jeste ani neodesel ne? A Fekir uz letos odejit musi...jen sem cetl nejake castky okolo 30 ME...coz je zase trochu o nicem

Reagovat
smazaný uživatel

Fekirovi končí o rok zmluva tak ze aj 20 bude adekvatnych. Andersenovi uz staci iba prehliadka a v pondelok by mal byt ofiko. Dokonca odmietol Everton, v ktorom mu ponukli o vela vačši plat

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně přichází z Itálie, kde určitě hodně musel herně vyrůst a ve Francii by mohl dobře vynikat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele