Těsně před startem ME mají Švédové v týmu dva případy koronaviru

08.06.2021, 19:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Už to začíná

Reagovat
DrQQ

Skontumovať im všetky zápasy, rovnako aj Španielom! :-)

Reagovat
Dominator

to je rec

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit celé EURO a pozastavit všechny fotbalové soutěže na neurčito. Jediné možné řešení

Reagovat
Kop do titulků

jak dlouho chceš takhle žít?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se toho svinstva nezbavime. Podívej, co se děje například v Indii. Je jen otázka času, než to zase zamori celou Evropu

Reagovat
Kop do titulků

Takže celou jednu generaci zatratíme kvůli nemoci která je sice nebezpečná ale přiznejme oproti tomu co bylo za pandemie je to pohoda? Indii kde žijí ve vlastních sračkách nemůžeme brát jako měřítko. A že to zamoří celou Evropu znova? S tím počítám ale s očkováním to zvládneme mnohem líp. Když zavezli Španělé do Ameriky normální nemoci tak se na ně indiáni taky umírali ale potom se na to ta imunita přizpůsobila. Mám poslední štastná léta života, tak je nechci zatratit doma v respirátoru...

Reagovat
dave30

Myslíš si, že španělská chřipka, nebo pravé neštovice byly horší nemoci? Kdyby byl covid před 100 lety, tak by měl možná daleko horší následky než zmíněná španělská chřipka. Toto si málokdo uvědomuje...

Reagovat
Kop do titulků

ano myslím si že to byly horší nemoci. Španělská chřipka zabíjela hlavně mladé protože obracela imunitu proti oběti. A to s tou Amerikou jsem myslel konfiskadori jejichž zavlečení nemocí do říše z Aztéku bylo jedním z důvodu jejich pádu.

Reagovat
dave30

Ty si opravdu nepřipouštíš to, že věda (nejen medicína, ale také informační technologie) za těch 100 roků postoupila tak, že by z takové nemoci jako byla španělská chřipka udělala opravdu jen chřipečku? Vždyť drtivá většina obětí ani nevěděla, co se to vlastně děje...

Reagovat
Kop do titulků

Ne

Reagovat
dave30

Ok, vidíme to každý jinak. Ale to se stává.

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
smazaný uživatel

V Indii se děje to, že před měsícem měli 400k případů denně a teď jim to kleslo na 100k, takže v % mají podobný vývoj jako my, pokud teda jejich Votjěch/Prymula/Blatný/Arenberger/Vojtěch nešvindluje s čísly.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to přepočteš na obyvatele, tak jsme na tom byli hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost zvláštní při evropské incidenci kolem 30/100 000 za týden. Ze dvou kádrů, tj. kolem padesáti lidí, 3 pozitivní?

Reagovat
REPLIKATOR

Jenomže tihle reprezentanti pořád někam cestují a potkávají spoustu lidí.

Reagovat
srandamač

To jsou samý večeře a tak...

Reagovat
mayday

Já bych řekl, že to z neočkovaných lidí má stále kde kdo, a většinou asi bez příznaků. Ta míra promorenosti už musí být obrovská.

Reagovat
REPLIKATOR

Kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko 3 prohry kontumačně + zároveň 1 výhra kontumačně

Švédsko 3 prohry kontumačně + zároveň 1 výhra kontumačně

Slovensko a Polsko automaticky 6 bodů a v jediném zápase skupiny si to rozdají o 1. místo

Lewandowski si zajistí korunu krále střelců už po základní skupině

Reagovat
galacticosi

to mi nejako nevychádza.. to by akože mali 4 zápasy z 3 možných, či ako si to myslel? Lebo keď už, tak by to bola kontumačná remíza, skóre 0:0 a žiadne body by sa nepridelili

Reagovat
oli9

Tak Španělé další pozitivní. Snad se z toho nestane komedie z toho eura

Reagovat
Y.N.W.A

Co to tady je za panické výkřiky od některých psychicky poznamenaných uživatelů? Šmarija pozitivní neznamená, že umírá a že nakazí zase celou Evropu... uvědomte si, že pozitivní budou furt, s rozvolněním ještě více, ale jde o to, aby nebyly zahlcený nemocnice, pak můžeme po očkování bejt pozitivní klidně všcihni a bude to jedno... a ne, nedělám si z covidu srandu, vím, že to je velkej problém, ale nepřehánět, ok?

Reagovat
galacticosi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele