Těším se na skvělou budoucnost, řekl po prodloužení smlouvy Pieters

26.12.2015, 18:36
Aktuality
Erik Pieters podle očekávání prodloužil smlouvu se Stoke City. To mělo nizozemského beka zavázaného do roku 2017, nyní se obě strany dohodly na tříletém prodloužení kontraktu...

Sedmadvacetiletý bek dorazil k Potters před dvěma a půl lety z PSV Eindhoven, prakticky okamžitě se prosadil do základní sestavy a nyní patří k oporám ambiciózního celku.

Ten si chtěl Pieterse pojistit prodloužením smlouvy, načež se obě strany dohodly na smlouvě do roku 2020. "Těším se na skvělou budoucnost," řekl Pieters. "Od chvíle, kdy jsem do Stoke přišel, si to tady užívám. Věděl jsem, že se dohodneme," dodal obránce.

Osmnáctinásobný holandský reprezentant je tak dalším hráčem, kterého si Potters zavázali novým kontraktem, čímž jen ukázali dlouhodobé ambice. "Je to pro nás důležité, že klíčoví hráči u nás prodlužují smlouvy," pochvaluje si generální ředitel Tony Scholes.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pítrs

Reagovat
smazaný uživatel

Piters

Reagovat
ZB 07

Pieters

Reagovat
smazaný uživatel

do man united nim

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Načo by chodil do horšieho?

Reagovat
SunFells

Zeptej se staré.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Matky?

Reagovat
Stiksxx

Je parádní jak se po tom zranění opět vyhoupl. Je škoda ze jsme je nemohli poradne skasnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejove OT:zajtrajsi zapas na MS20(BLR-SVK,15:00). Tu poprosim chlapi:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bylo-skvele-byt-znovu-na-hristi-radoval-se-uzdraveny-baines-313300/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele