Terry na práci manažera nespěchá, zatím se jen učí

29.05.2019, 20:21
Aktuality
John Terry před rokem ukončil aktivní kariéru a následně se vrhl na trenérské řemeslo. Zůstal kvůli němu v Aston Ville, kde strávil sezonu 2017/2018, v birminghamském celku je k ruce manažerovi Deanu Smithovi a svou měrou přispěl k návratu birminghamského celku do Premier League. Už nyní se pak spekuluje o tom, že by Terry mohl vyrazit na první manažerskou štaci...

Smithovým asistentem je Richard O'Kelly a někdejší vynikající stoper od nich sbírá první zkušenosti. Ty by mu mohly pomoci například během angažmá v Middlesbrough, u jeho kormidla končí Tony Pulis a vedení hledá náhradu. Terry je jednou z variant, další představuje další bývalý vynikající obránce Jonathan Woodgate.

"Tuhle práci jsem vždycky chtěl dělat. Z hráčské kariéry tak nějak vytušíte, kdy je ten správný čas a já si to uvědomil před rokem během posledního zápasu ve Wembley. Co se týče dlouhodobých plánů, tak práce manažera mě samozřejmě zajímá, ale v tuto chvíli na to nemyslím. Jako hráč jsem se postupně dostal nahoru a všechno se naučil, jako trenér zatím patřím jen mezi školáky," nechal se slyšet Terry.

"Začínám úplně od začátku a nebojím se to říct. Nebojím se dělat všechnu tu špinavou každodenní práci, jako nosit kužely, míče a rozlišováky. Všechno tohle je součástí mojí výuky. Plánoval jsem to několik let a každodenní práce na tréninkovém hřišti a dělání toho, co mi manažer povolí, je pro mě fantastická. V Deanovi mám skvělého učitele a stejně tak v Richardovi. Mám velké štěstí, že se od nich mohu učit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Master of cuckolds.

Reagovat
icka

nice try

Reagovat
Whitemedia

Snaží se, zkouší to, ale pořád se nikdo nechytá..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jsou tu prostě vtipnější lidé, to uznávám. Jinak je to tu super.

Reagovat
Zark

Reagovat
John Obi Mikel

Přece nevlezeš do Middlesbrough hned poté co jim odejde nejlepší hráč. Dopadl bys jako Lopetequi u Realu

Reagovat
John Obi Mikel

V Aston Ville dělají dobrou práci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Len tam pekne vydrž a uč sa

Reagovat
icka

Reagovat
eder

"Nebojím se dělat všechnu tu špinavou každodenní práci, jako nosit kužely, míče a rozlišováky"

To je dobře, na víc stejnak nemáš.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický Radek Kováč.

Reagovat
Fonzi9

ikona

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající obránce Woodgate

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele