Terry má mojí absolutní důvěru, zdůraznil Mourinho

17.08.2015, 14:57
Aktuality
Chelsea včera nezvládla šlágr s Manchesterem City, na jehož půdě prohrála jasně 0:3. Kromě ztráty důležitých tří bodů vyvstala v souvislosti s Londýňany do popředí ještě jedna záležitost. Kapitán Blues a nejlepší obránce loňské Premier League John Terry totiž zůstal po přestávce pouze na lavičce. Manažer José Mourinho však na tiskovce jakékoli spekulace vyvrátil.

"Můj plán byl poslat na hřiště Kurta Zoumu, nikoli stáhnout Johna Terryho," vysvětlil portugalský stratég, který celý minulý týden plnil stránky pochybných plátků s kauzou ohledně "chybujícího" lékařského dua Eva Carneiro - Jon Fearn.

Dalším zbytečným spekulacím by však rád zamezil už v zárodku. "John Terry je hráč, který má mou absolutní důvěru, o tom není nejmenších pochyb," zdůraznil José Mourinho. "Zouma je však naším nejrychlejším obráncem a já ho chtěl mít na hřišti. Když chcete hrát s vysunutým blokem, nejrychlejší hráči musí být na hrací ploše," pokračoval.

Na Etihad Stadium obhájci anglického titulu totálně selhala hra defenzivy, která především v prvním poločase nechala Asmira Begoviće často na holičkách. Náhradník za suspendovaného Thibauta Courtoise však zachytal skvěle - přestože tři branky obdržel, dalším minimálně třem zamezil a pochytal i řadu dalších nebezpečných pokusů - především z kopačky Sergia Agüera.

Mourinho se na největší hrozbu soupeře důkladně připravoval, Agüero však i přesto rozložil kdysi dokonalou obranu Chelsea na maličké součástky. "Já jsem ten první, kdo je z toho zklamaný, jelikož celý týden mluvím o různých mechanismech, směrech hry, o Agüerových nábězích a pozicích. A po 10 sekundách hry jde sám na Begoviće," připomněl dvaapadesátiletý kouč.

Mourinho: Musel jsem zkrátka jednoho stopera stáhnout

Součástí hrůzné obranné hry byl i John Terry. Ani on po boku dalších odpadlíků Garyho Cahilla nebo překvapivě slabého Branislava Ivanoviće nepředvedl povedený výkon. Ve druhém dějství se po příchodu Kurta Zoumy defenziva o poznání zlepšila. "Terry nebyl zraněný. Musel jsem se zkrátka rozhodnout, zda stáhnout Johna nebo Cahilla," podotkl Mourinho.

"Věděl jsem, že bude soupeř hrát na protiútoky a dlouhé míče pro Agüera. Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru," pochvaloval si změnu Mourinho. Jeho celek měl po obrátce vyšší procento držení míče a vyrovnal se i počet střel na branku. Citizens však byli o poznání efektivnější a potrestali individuální chyby Chelsea.

V závěru projevu se ještě jednou vrátil k Johnu Terrymu, kterému prý pšenka rozhodně kvést nepřestane. "Já jsem Johna nasazoval každý zápas, udělal jsem z něj kapitána, dostal ho ze složité situace s ostatními manažery," zavzpomínal na nepovedenou stoperovu sezónu pod Rafaelem Benítezem.

"Proto si myslím, že mám právo pohlédnout na průběh hry a říct, že chci na hřišti Zoumu. Už ve 35. minutě jsem mu dal pokyn k rozcvičení, věděl jsem, že musí hrát," zakončil Mourinho. Jeho Chelsea teď bude mít po zpackaném úvodu sezóny těžkou úlohu - právě na vedoucí Manchester City nyní ztrácí už pět bodů.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (323)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Terry je OK

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude, až ho po sezóně nahradí zrovna Guardiolou.

Reagovat
madridcan

Ked moze Benitez nahradit Ancellotiho, tak je mozne vsetko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni známe Pereze... bohužel.

V tom se mi právě libí City, skoro všichni Pellegriniho už odepisovali a majitel mu dal zase šanci a je dost možný, že se mu za to odvděčí dalším titulem.

Na podzim jsme hráli nejkrásnější fotbal a byli nejlepším týmem, pak se zranili hráči a sezóna dopadla, tak jak dopadla... stačilo i trochu štěstí, aby to dopadlo jinak... no a co Perez hned neudělá, vyhodí (pro mě) nejlepšího trenéra na světě.

Pozitivum je, že už není nejmladší, tak třeba...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Manik...

Reagovat
eliskafan

Maniku, ty fandíš Barce i Realu?

Reagovat
mojmira

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Pepka ne, po defenzivním hnusu jiný defenzivní hnus nechci. Když už tak Jurgen nebo Carlo. ALe po dvou zápasech je na histerii času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

No však právě, chtělo by to někoho pořádnýho, jenže proto si myslím, že to dopadne úplně naopak a přijde Pep...

Reagovat
celeb

Pepkova povestna defenziva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už se řešilo několikrát, že styl házené defenziva je, sice ne ta autobusová, ale defenzivní pojetí to je.

Reagovat
patas92

Tak ale Pepek tohle defenzivní pojetí začíná praktikovat až když vede aspoň o 2 góly. Mourinho pro jistotu už týden před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

T se rozhodně nedá paušalizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj potvrzuje to výhra 5:0 o víkendu.. Hnus hrát takovouhle defenzívu...

Reagovat
smazaný uživatel

To nutně nemusí záviset na skore, to se myslím už taky vyřešilo.

Reagovat
bobis21

celý zápas hraje defenzivně a když soupeř z té nudy usne, předvedou nějakou akci a dají gól ... to však nic nemění na faktu, že naprostou většinu zápasu drží míč někde na úrovni obrany ..

Reagovat
johan14

Alebo ty, blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký podpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nepochopitelně se to svezlo na Terryho, přitom on tam poměrně dost věcí hasil za Cahilla. Přitom Zouma hrál jako zvíře, ale zase mu chybí vyhranost a vůdcovství, kterou vedle něj má právě Terry, když spolu nastoupili.

Včera jsem si toho znovu všímal, jak moc tumhle týmu škodí Fabregasova či Ramiresova špatná defenziva, to se projeví jak na Matičovi, který tam musí hasit kde co, tak i na Ivanovičovi, který je často nucený hrát téměř pravého záložníka, místo toho aby se zatahoval až dozadu " z křídla".

Takže buď musí na CM přijít někdo kvalitní, kdo umí bránit nebo se tam musí zkusit Oscar, který je defensivně přes svou postavu výborný nebo se prostě musí Fabregas naučit hrát líp pozičně. Protože spousta našich neduhů začíná právě u Fabregase. A projevuje se to ještě víc tím jak je tým evidentně naprosto šíleně připravený na sezonu, jak fyzicky tak takticky, snad se z toho hráči brzy vyhrají...

Reagovat
Kowe

tak Fabregas tohle nikdy neuměl, těžko se to teď naučí. To bych víc věřil Oscarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva, defensivně. Tak už si sakra vyber!

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tvary jsou možné, prada mělo by to být konzistentní v jednom textu, ale to je u mého psaného textu asi to nejmenší.

Reagovat
johan14

No čo sa tu človek nedocita. Fabre vzadu makal ako asi nikdy doteraz. Matic už dlhšiu dobu nehrá to čo by mal. Braňo ten tretí gól úplne vypustil, asi už bol kondicne v koncoch.

Reagovat
smazaný uživatel

To poprosím dovysvětlit s Cescem, u něj je to průser zhruba od minulé zimy.

Reagovat
johan14

Fabre vzadu viackrát pred šestnástkou odobral loptu a to mala byť robota Matica.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je i robota Cesca.

Reagovat
johan14

Jeho robota je tvoriť hru a nie zaskakovat vzadu Matica. To ako keby si napísal že Costova robota je byť vzadu. Mne sa zdá že ked Willy hrá viac dopredu, tak Braňo má neskutocne problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Proboha nedělj že vidíš poprvé středovou dvojku pod Mourinhem. CM vedle DM u něj nikdy nebyl o dost víc vepředu jako DM.

Reagovat
johan14

Jj Sneijder a Cambiasso hrali jednej úrovni a mali rovnaké ulohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

cambiaso Zanetti čuline

Reagovat
vitasrp

Hrajou spolu s Matičem vedle sebe, v těhle důležitejch zápasech, kdy by Fabre měl plnit trochu pozičnější roli, je to odpovědnost obou hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdálo že ty šance chodily přes Cahila. Jako Terry nehrál moc dobře ale bránil na těsno a at už na něj byl navas nebo yaya tak to s nimi jakž takž uhrál. ale zase kun je jiné kafíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda viděl jen poslední půlhodinu, ale že by vyloženě kontrolovali hru, to se mi teda nezdá

Reagovat
terry

Tady se vůbec nemá řešit, proč byl stažen Terry, ale proč především od první minuty nehrál Zouma. Obzvlášť ve chvíli, kdy Mourinho prakticky přizná, že to všechno čekal, jen ale zase nasadil těch svých 11 oveček a čekal, jestli to náhodou nezvládnou.

Ty jeho kecy, že vlastně on stvořil Johna Terryho, už odmítám dál komentovat. Navíc je tady Usty celkem umě vynechal.

Reagovat
vitasrp

Protože za stavu 0:0 nechtěl hrát stejně jako za stavu 1:0 pro Man City. Však ten blok byl v první půli mnohem hlubší, zataženější a v takovém je tradičně ta dvojka Terry - Cahill hodně spolehlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šíleně statická. Kdyby se Agüero tak dlouho nezastřeloval, tak to pro Chelsea mohlo dopadnout hůř. Od začátku měl s Terrym nastoupit Zouma. Cahill je dobrý na backup, ale ne do základu týmu, co chce hrát o titul.

Reagovat
Hokaido

sleduješ ho nějak dlouhodobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Cahilla? Viděl jsem ho všeho všudy tak v 10 zápasech. I tak si za svým pohledem na věc stojím.

Reagovat
Hokaido

on není ten vůdčí typ, potřebuje k sobě lídra. Proto třeba loni to byla s Terrym o parník nejlepší stoperská dvojice BPL. Zouma bych taky radši vídal častěji, ale řeči, že Cahill nemá na to hrát o titul jsou podle mě lehce mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je skvělý, hodně spoluhráčům pomůže. Ale zrovna k němu bych si představoval někoho jiného, dynamického, kdo bude tou živou vodou, která půjde k jeho zkušenostem a přehledu. Pro Cahilla byla minulá sezona dost možná absolutním stropem v jeho kariéře, nevím. Jakmile na Terryho s Cahillem nastoupí technicky zdatnější a dynamičtější útok, pak to nebude dobré. Jenomže takových útoků by člověk v PL napočítal na jedné ruce. V lize mít patrně nakonec takové problémy nebudou. Další zápasy budou ve větší pohodě.

Reagovat
Matić

Cahillova minulá sezóna byla plná výpadků, dokonce místo něj nastupoval nějakou dobu Zouma v základu. Nejspíš si to pleteš s sezónou 13/14, tam byl top.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mi to až tak splývalo? I to je možné.

Reagovat
vitasrp

Tak ta obrana zahrála celkově naprosto děsně, po půli to mělo být 3:0 a hotovo. Navzdory tomu je taky pravda, že celkově horší organizaci hry si pod Mourinhem nepamatuju, už ta chyba po 20 sekundách byla úplně netypická. A Fabregas před nimi odehrál snad nejhorší zápas, ten neposkytl takřka žádnou ochranu a v osobních soubojích prakticky neexistova.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas jakoby na hřišti nebyl, absolutně nepoužitelný. Nechápu, že šel za těch pár roků takhle dolů. Zrovna u něj mě to mrzí.

Reagovat
vitasrp

Podle mě je na tohle hodnocení příšerně brzo, nepochybuju, že se ještě zvedne, zrovna jemu ta kratší příprava pravděpodobně vůbec nesedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nehodnotím nijak do budoucnosti, jen z toho, co zatím poslední dobou předvádí. Určitě se může zase zvednout a hrát svůj nejlepší fotbal. Věřím tomu.

Reagovat
Matić

Fabregas made seven tackles and four interceptions v #mcfc, in both metrics more than any other Chelsea player. #cfc

https://pbs.twimg.com/media/CMnrxSqVAAA8LTC.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně zajímavá statistika Přišlo mi, že na hřišti vůbec není, s výjimkou, když si ho zrovna vybrala režie.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika tam není všechno, často hořel a vzadu chyběl, tohle ti statistika neukáže.

Reagovat
Matić

já jen reaguju na Víťovo prohlášení, že Fabre v osobních soubojích téměř neexistoval, přitom jich měl vlastně nejvíc z týmu.

Reagovat
vitasrp

Zajímavý, to bych si v životě nevsadil, navzdory tomu ty situace, kdy se snažil pokrýt Silvu, kterej si ho navedl na jednu stranu, pak se okolo něj bezproblémově otočil a získal pozici čelem k naší brance, mi utkvěly v paměti.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
terry

Ale teda díky. Chtěl jsem si napsat komentář, jestli Mourinho přežije svou tradičně kritickou třetí sezonu, protože dneska bych si možná klidně vsadil, že nepřežije, ale aspoň jsem byl ušetřen dalšího nářku, protože dva články s Mourinhem by tady někteří nevydejchali.

Reagovat
Deywid

Moc to hrotíš....zbytočne...

Reagovat
johan14

Mourinho von po dvoch zápasoch :-) :-)

Reagovat
Zaschrona

Hmm, mozna tohle cele je soucasti Mourinhova planu... Vzdycky svuj puvodni tym dotahne do podpisu nove smlouvy a pak se necha vyhodit/i za pomoci Mendese prodat a penize mu jen tecou. Celkem uspesne mu to dlouhodobe vychazi.

Reagovat
johan14

Pre tvoju informáciu z Realu odišiel a vzdal sa kompenzácie.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ja si jen delam srandu, vsak se i spekulovalo, ze sel s platem o neco dolu, kdyz prisel do Chelsea.

Reagovat
terry

Jasně, všechno to jsou dokonale promyšlený mind games.

Reagovat
kiwwi

ty mas velmi rad konspiracie, ze?

Reagovat
Zaschrona

Celkem ano.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze on nic takoveho nerekl. Bylo to v souvislosti s tim ze dal Terrymu znovu sanci po tom, co ho Benitez odepsal.

Ustymu , protoze to co nekteri lide dokazou vytrhnout z kontextu je neskutecny...

Reagovat
SunFells

V MOTD Cesca dobře ponížili.

Reagovat
terry

Neviděl jsem to, ale zasloužil si to. Stejně jako 10 dalších borců.

Reagovat
terry

Teda devět, jsem se přepočítal.

Reagovat
SunFells

Begovic se předvedl.

Reagovat
Zaschrona

Murray Burnell ‏@Murray_Burnell

#QPR Director of Football Les Ferdinand tells @BBCLondonSport the club have received "two firm bids" for Charlie Austin.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak Pistorius je za vraždu po 10 měsících venku, docela pohodička.

Mohl si to odskákat víc....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho nebavil fotbal s Krejčířem

Reagovat
Kang & Kodos

Mě by taky nebavil. Bál bych se vyhrát.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

S kym si teď bude Krejčít kopat?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt spolu hráli nebo to byla jenom prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

však je i video

Reagovat
C-M@ster

však máš na YT video

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fabec1222

S Latkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nikdy nebyl odsouzený za vraždu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně no

Reagovat
jk

Odskákat.....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City s největší pravděpodobností bude dalším působištěm Nicoláse Otamendiho. Ten se neobjevil na včerejším tréninku Valencie a to má podle španělského deníku "AS" znamenat jeho odchod k Citizens, kteří mají "Netopýrům" zaplatit 40 milionů eur a navíc by se měl opačným směrem na roční hostování stěhovat Eliaquim Mangala.

Tohle se snad dá chápat jen s pohledu toho že chcem United vyfouknout stopera před nosem , jinak to nedáva žadný smysl loni kupujem stopera za podobnou častku do základu těd to začina vypadat že se konečně rozehrál a my ho pošlem hostovat na ukor nového stopera u kterého vůbec nemáme jistotu že mu PL sedne. A to už nemluvím o tom na co nám potom budou dva top class levonozí stopeři.

Reagovat
johan14

Je to len kačica, určite nepustia Mangalu, to by museli všetci v City padnúť na hlavu.

Reagovat
lucius6

Mangala asi zůstane podle nejnovějších zpráv

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tím pádem je Otamendi ještě víc zbytečnější. Vyhodíme 40 mega eur a bota nás nejvíc tlačí na RW a CM , u CM beru že Yaya dostane ještě jednu sezonu a náhrada se bude řesit až další léto , ale sledovat kolo co kolo trafického Navase mi leze krkem.

Reagovat
Kang & Kodos

50. pro Evu

Reagovat
Infernoqt

Louis van Gaal has backed Wayne Rooney to rediscover his best form and insists he's not looking for another striker this summer.

Van Gaal said: "I always have confidence in my players. But we don't have only Rooney in the strikers position, we have Januzaj. I've given him that chance and he's shown that he can do that. We have Chicharito, we have Wilson, so I don't think we have a lack of strikers.

Reagovat
r.mrazik

mne se tohle libi...dostanou prostor mladosi...rozhodne lepsi nez kupovat starsiho hrace

jedinyho bych bral Mullera...ale to je scifi

Reagovat
kiwwi

ja by som utocnika fakt nekupoval...ked tak, tak uz len top svetoveho stopera/top talenta na stopera a maximalne este prave kridlo, ale to tiez len top kvalitu, inac radsej nekupovat nic jak kupit len nejakeho "dobreho" hraca

ale tak LVG uz parkrat povedal, ze nebude kupovat len aby kupoval, musi to byt hrac ktory nas niekam posunie aby ho kupil

Reagovat
tomasinho

Takže když se zraní Rooney, tak jako stačí Chicharito a Wilsno jo? Nebo jako vážně Januzaj na hrotu? To je na to, co od toho týmu čekáte, děsivě málo.

Reagovat
kiwwi

+ Depay

zaujimave, ze my sa toho nedesime ale ostatni hej

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to absolutně nevidíte objektivně.

Reagovat
r.mrazik

protoze loni tam byl persie a falcao...tudiz velky jmena a stalo to za prd...

Reagovat
nani92

Reagovat
r.mrazik

ne,bylo to bozi

Reagovat
smazaný uživatel

a btw + Fellaini

Reagovat
tomasinho

Protože jste slepí a naivní. Jediní Samo a Zajo to vidí. Rooeny se zraní a budete v prdeli.

Reagovat
kiwwi

ujebany zajo a samo a vy...

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

proč sem bratr nepíše?

Reagovat
I am Mancunian

dovolenkuje, zajtra ho tu mas

Reagovat
Swarley

pokud bude hrát Wazza v tempu jako na Ville, tak nemá jak se zranit

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy mi připadá, že tu lidi hodnotí hráče jen podle ratingu ve fifě

Reagovat
Busby babes

jen nekdy?

Reagovat
tomasinho

Úžasný komentář no. Tak pokud chcete být maximálně čtrvrtí, tak si to nechte takhle no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No něco takovýho je zrovna tvůj případ, ale u tomasinha se o něčem takovým moc mluvit nedá.

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz stacil Javier pro Real,tak proc ne v MU?

Reagovat
tomasinho

Tak tam byl spíše jako maskot. Navíc Real měl variantu s Ronaldem na hrotu třeba. Tu sestavu tak netočil. Vy podle mě jednoho útočníka určitě potřebujete. Chicharito jako dvojka fakt není uspokojivá varianta.

Reagovat
r.mrazik

zelva taky tocit nemusi...variantu mame s depayem,wilsonem,januzajem...

opravdu nemyslim,ze je tak nutny nekoho kupovat

city maji bonyho...arsenal welbecka...modraci falcaa (hahaha)...pool ma koho?

proste tak spatne to nevidim

Reagovat
tomasinho

Tak Rooney set aky může zranit a pak co. Depay, Januzaj a podobní jsou možná varianty jako doplnění do dvojčlenného útoku nebo na podhrot, ale ani jeden z nich rozhodně není hrot. Wilsona i Chicharita vidím jako ideální trojky, ne jako dvojku.

City mají Bonyho + mladíky, Chelsea Remyho + Falcaa, Arsenal Welbecka + Walcotta, LFC má Sturridge + Ingse jako trojku, proti tomu všemu je Chicharito slabá dvojka.

Reagovat
r.mrazik

Javier uz ukazal,ze muze byt dvojka...

a pak tam mame Kvetaka...plus mladiky..

a jestli je Javier slaba dvojka oproti Remymu a Ingsovi (sturridge je zaklad) a welbeckovi,tak je to pak tezky

Reagovat
tomasinho

Sturridge momentálně není základ, to je Benteje. Pořadí útočníků v LFC je Benteke, Sturridge, Ings, Origi.

A ano, Remy je lepší než Chicharito a ne o fous teda. Ings je trojka a je momentálně tak na úrovni Chicharita, možná trochu níž, ale ne o moc. A Welbeck je taky lepší než Chicharito.

Reagovat
r.mrazik

tak jo

Reagovat
Busby babes

vsak v druhe pulce sezony docela hral... prej maskot.

Reagovat
tomasinho

Tak trochu lepší maskot no Je taky rozdíl hrát s tím, co má v MU a s tím, co měl v Realu za spoluhráče.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Chicharito si tu šanci zaslouží a dřív ukázal, že umí střílet góly, na to bych zase nezapomínal...a pokud bude bojovat jako ten závěr v Realu, nebál bych se ho pustit na hřiště...

Reagovat
nani92

pod Moyesom mu to napr. nešlo..v Reale zas šlo..my nemáme problém s útočníkmi ako hráčmi, ale s našim utočným systémom pri ktorom vyzerajú ako neschopáci..

Reagovat
Swarley

na tom je pochopitelně kus pravdy, ale zase někteří hráči ti okamžitě ukážkou, že jsou schopní to svou individuální kvalitou rozhýbat a ovlivnit celé to dění...když přijde Ander, tak ta hra okamžitě dostane jiný rozměr...Depay už ten druhý zápas jasně ukázal, že má kvalitu na to, to strhnout...

já souhlasím, že ta ofenzivní fáze je o hovně, ale jsou to propojené nádoby...co ukázal loni Falca, Robin nebo v druhé půli Angel, to bylo stejně o hovně, jako ta ofenzivní fáze...když ti neklape systém, musíš mít individuální kvalitu...my tam bohužel většinou neměli ani jedno...

Reagovat
nani92

áno presne tak, a Chica nieje ten čo to tam príde sam rozhodnúť ak nedostane od spoluhráčov dobré prihrávky..

Reagovat
Swarley

řešení?

Reagovat
nani92

zmeniť systém alebo predať Chica a kúpiť nejakého sráča u ktorého nebdue nikomu vadiť,že sedí

Reagovat
Swarley

se takhle docela motáme v kruhu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

jako maskot určitě nebyl..

Reagovat
Grahf

tak nechce obrancu, ani útočníka, hlavne, že povedal, že chce ešte dvoch hráčov...kam asi?

Reagovat
Infernoqt

golman a křídlo ... říkal, že mu chybí tvořivej a rychlej hráč v útoku

osobně si ale myslím, že když výsledky do konce léta budou hrát v náš prospěch, tak nepříjde nikdo

Reagovat
r.mrazik

da se rict,ze je Pedro tvorivy?

Reagovat
Infernoqt

ani ti nevím, ale určitě by se hodil jen do toho stylu, co jsme hráli na jaře

Reagovat
Infernoqt

nakonec, já bych to neřešil, hodil bych tam Valenciu, ať někdo háže Rooneymu ty přízemní centry do vápna a sehnal bych max náhradu v případě zranění podobné kvality... beztak je fotbal víceméně o hlavě a kvalitní záloze a v tom jsme pokročili

pokud by se zranil Young, Valencia, máme stále Januzaje a Pereiru, a ten Pereira vypadal na LM docela slušně

Reagovat
r.mrazik

hmm...prave mi do toho ten pedro zas tak nepasuje...

ja bych ho nekupoval a dal bych sanci bud mladikum,koupil top nadeji nebo opravdovou megastar...

Reagovat
Swarley

chtělo by to někoho rychlého, kdo to rozhýbe, kdo má výborný pohyb...nejlepší by byl Valencia ve staré dobré formě, ale to už asi neklapne...

Reagovat
Infernoqt

čteš mi myšlenky

Reagovat
Infernoqt

měli bychom to říct Vrabejkovi, ať to sdílí někde na twitteru, třeba se to dostane až k Louímu

Reagovat
Swarley

vidíš, to jsem si ani pořádně nevšiml...nejspíš máte s mrazikem pravdu, máme tam koho postavit a pokud to nebude megadělo typu Reus, tak to asi nemá moc cenu...

já bych se stejně nejradši zaměřil na toho stopera, ale tak to už je bohužel asi pasé...

Reagovat
Grahf

na to už nemá čas, aby vyčkával. A stejne nie je na čo, s takou hrou tie výsledky dlho nebudú.

Reagovat
KnoxXx

paci sa mi to, ale som zvedavy kedy a aka velka ta sanca bude

Reagovat
smazaný uživatel

Terry a Mourek...spolu až ke dnu. Recenze nové knihy již brzy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejake dnesni spekulace o nasich prestupech? Hadam ze vedeni se po tomhle vstupu do sezony asi odhodla k nejakemu podpisu. Vsiml jsem si jen bulvaru o nabidce za Isca, ale co je na tom pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebný je max. 1 obránca to je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco by byl sen, navíc jsem četl rumour, že si moc nesedl s Benitezem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by si bol rád keby odišiel Oscar?

Reagovat
smazaný uživatel

V současný době spíš Fabregas Ale nemusel by odcházet vůbec nikdo a všichni by si zahráli do sytosti.

Reagovat
Riviera Kid

Taky si právě myslím, že ten střed není dobře poreseny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhom neexistuje.

Reagovat
Hokaido

pokud by byla možnost týhle výměny, kdo by to nevyměnil ? Asi jen blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to musela být nutně tahle výměna? Místo by bylo pro oba...

Reagovat
Hokaido

to určitě, jen jsem reagoval na tu otázku

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je momentálne vyššie, ale Oscar keď je vo forme tak je takisto fantastický. Len ho v nej treba celú sezónu udržať.

Reagovat
Hokaido

to je ten problém no jinak Isco ve formě mi přijde stejně lepší, než Oscar ve formě. Ale mám ho rád, nerad bych, aby odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ta zaloha Hazard - Oscar - Willian se v podstate nemeni a prijde mi uz dost citelna v te utocne fazi. Isco by to dobre ozivil, ale za Oscara bych asi nemenil. Isca zas tak neznam, kde vsude dokaze zahrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to trio už spolu nehráva pravidelne. Oživiť to treba konečne iným typom krídla ako je Willian, ale to už tu bolo....

Reagovat
Hokaido

primárně AM, ale v nouzi dokáže asi zahrát i CM a RW.

Reagovat
misinho7

vy si myslite zeby sme predali Isca ? toho by predaval len blazon, neskutocny hrac stale velmi mlady a ak bude pokracovat vo vykonoch tak zlata lopta raz nie je nerealna

Reagovat
Hokaido

Já to vím, on je fakt neskutečnej kdybch si mohl vybrat jednoho hráče, kterýho do Chelsea přivedu, byl by to jeden z dvojice Isco/Bale

Reagovat
smazaný uživatel

měl by si jít k doktorovi s hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

*bychom

btw nemyslím, doufáme Ale ty náznaky, že s ním Benitez nepočítá tam prostě jsou

Reagovat
smazaný uživatel

ake ? Cez pripravu 3 nevytazenejsi hrac

Reagovat
misinho7

sak praveze v kuse hral neviem ake naznaky

Reagovat
smazaný uživatel

JO ted hrál super dokonce, ale před tím se dost spekulovalo, že to nebude mít růžové pod Benitezem. Jak řikám, je to mé přání spíš

Reagovat
smazaný uživatel

ne nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spekulovalo se...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

nepredajny .

Reagovat
Riviera Kid

Vystřídá Terryho a je z toho článek

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsi jen nadpis?

Reagovat
Riviera Kid

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne pude. Otázka je kde

"These are going to be difficult days for all involved," Hecking said, as reported by "sport1.de". "And even if our days together should not continue, I would already now like to wish him all the best."

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal: "I think all the media has written Rooney can play striker, & now it's amazing after 2 matches you're doubting your opinion"

Reagovat
Hokaido

jen mu to opalcuj, ale o tomhle snad nikdo pochyby nemá. Problém je v tom, že je línej jak prase a bez formy. Momentálně by nehrál nikde dobře

Reagovat
kiwwi

pochyby o com?

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo su zvlastni ludia v tomto.

po dvoch zapasoch sa vyhadzuje mourinho

arsenalu ktory mal ist na titul stacil len jeden zapas a uz je to zas boj o top 4

city ktori mali bojovat o top 4 idu na titul

leicester mal vypadnut a zrazu sa budu bit o top 10

Reagovat
Hokaido

top 10? Top 6 letos

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

panika vsude, me teda sere ten styl, kterym hrajem, ale odepisovat rooneyho, odepisovat chelsea, pomalu i arsenal... fakt jenom chybi, aby se teda psalo o leicesteru jako o kandidátech na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Eva Carneiro je prý posedlá sexem, a měla poměr i s hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš, že je mezi nima tak oblíbená

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to čteš?

Reagovat
fabec1222

blesk

Reagovat
minoLFC

samozrejme, že im kúri, je to kurva

Reagovat
Matić

Snad tomu nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže na titulu měla nečekaně velkou zásluhu.

Reagovat
Manik...

Co by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

fabec se mrkl do koule

Reagovat
smazaný uživatel

S Mourkem je to scifi, ale dost si myslím, že by nám pomohla změna rozestavění. 433 by vyřešilo hodně aktuálních bolístek.

Baba,Terry,Zouma,Azpi - Oscar,Matič,Fabregas - Hazard,Costa,Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo s Iscem Isco,Matič,Fabregas,Oscar - Hazard - Costa

Reagovat
Hokaido

Těžko říct, jak by tohle svedčilo Cescovi, myslím, že moc né. Místo něj by byl ideální Schneiderlin, ten by do tohohle systému sednul jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

2 DM by v tomhle ani nemusely být....

Reagovat
Hokaido

počkej co to je ? 4-1-1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozestavění s volností pro podhrot?

Reagovat
Hokaido

ha tak tím by jsi zabil za

1. Isca, kterej by byl poloviční z toho, co dokáže na pravým křídle

2. Edena, kterýmu bys vzal jeho největší přednost, a to sice hra z křídla, ve který je TOP

3. Oscara, kterýho si čistě jako pravýho záložníka v čtyřčlený záloze snad nechci ani představovat

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

S Iscem?

Reagovat
tomasinho

Moses Jsi jak dement furt s ním dookola, přitom většího průměráka v top klubu by člověka snad nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Moralizující Masopust: Musíš být tak vulgární?

Masopust: Ano měl parádní přípravu a z těch našich pravých křídel je nejofenzivnější, do 433 by se hodil lépe, enž WIllian nebo CUadrado.

Reagovat
tomasinho

Parádní přípravu. To mělo tolik hráčů a hovno z toho. Moses je tragéd, který nemá v Chelsea co dělat ani na lavičce, natož v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

No u nás to aktuálně stačí, s tím jak jsou ostatní připravení šíleně.

Reagovat
Didier Drogba

to spíš Cuadrado

Reagovat
tomasinho

Ten taky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby něco ukázal Kenedy nebo Traore, tak pošlem pryč oba klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Lepší než Cuadrado ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado vcera hral uplne normalne.

Reagovat
Talker

U vás hrál tragicky, u nás byl hodně slušnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Zouma > Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stones > Zouma > Terry

Reagovat
Hokaido

Terry >Zouma>Cahill>Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Terry 8IIIIIIIIIIIIID- mimi_united

Reagovat
smazaný uživatel

Blind>Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Mou by mel posilit, pravy kridlo je hruza, fabregas jako podhrot nic moc - nema na to rychlost - jeho misto je o radu niz s Maticem...

Mourek by v Realu nakoupil, v Chelsea mu vzdy neco spadne na hlavu a stoji si za svym a dela celkem prestupove boty a nesmyslne nedoplni kadr...

Reagovat
vitasrp

Zrovna si nemyslím, že by ta absence příchozích hráčů byla na Mourinhův povel.

Reagovat
SunFells

Zodpovědný je Rodgers.

Reagovat
vitasrp

Zcela nepochybně, jiný řešení bejt totiž nemůže.

Reagovat
SunFells

Zdá se mi, žes tu narážku pražáku pojal nesprávně.

Reagovat
vitasrp

Avšak já nejsem pražák.

Reagovat
SunFells

Čecháček tedy.

Reagovat
vitasrp

Rozhodně

Reagovat
Hokaido

To já si zase myslím, že pokud by Muo dupnul, tak by dostal dva tři hráče bez problému. Otázka je kdo byl vhodnej na trhu no...

Reagovat
pobody's nerfect

první ať využije cuardada a nevymýšlí 3,14čoviny

Reagovat
vitasrp

Jop, asi kdyby si dupnul, hodil do médií něco v tom smyslu, že s kádrem/přestupovým obdobím není spokojený, tak by asi vedení postrčil k přivedení nějaký posily. Akorát to je přesně ten způsob, kterej si já ani většina fandů nepřeje, aby využíval, protože to akorát vytváří dusnou atmosféru.

Já vycházím z toho, co říkal ke konci loňský sezóny a co řekl Nevillovi v rozhovoru po posledním zápase se Sunderlandem - že by chtěl přivést dva, tři nový hráče, kteří rozšíří kádr, dodají týmu novou krev a vytvoří tlak na ty, kteří momentálně hrají. Místo toho nepřišel nikdo navíc, pouze jsme se spokojili s náhradou odcházejících hráčů.

Podle mě nakonec s vedením došli ke kompromisu, že letos se utrácet moc prostředků nebude a tým zůstane takřka stejný - akorát prostě nechápu ten důvod, proč se tomu tak stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by v Reale nakupil Mourinho ? Ved za cele jeho obdobie sme mali 5 ofezivnych hracov cele 3 roky .

Callejon , Ozil , Angel , Kaka , Cris .

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase to boli hráči n a pohľadanie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Kaka nic nehral uz 2 sezony a stale mu daval sance . Zral 10 mio rocne .

Este si pametam ako sme mohli kupit Cazorlu a Isca za 25 mega a Jozko to odmietol . Neymara nechcel. Jeseho nechcel . Hazarda nechcel .

Proste Jozko neni ten typ trenera ktory rad nakupuje .

Reagovat
Miguel19

Nějak to naše léto nechápu. José prohlašoval, že bude chtít 2-3 nové hráče. To ještě před tím, než nás opustili Luís i Čech?

Takže to zatrhlo vedení? Nebo nemáme prachy (pochybuji)? Přitom stačilo koupit středáka (cca 30-40 mega) a 2 obránce (30-40 mega). Žádný průser. Takhle opět vyhoříme v LM a pokud se hned nedáme dohromady, tak i v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prachy jsou dost reálná možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo sa team dá dokopy a vpohode si uhráme výhru v LM

Reagovat
Hokaido

Digne+Cabaye za pár drobnejch a k mání + teda přeplacenej Stones, ale to bych v pohodě přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

Predať Omerua, zbaviť sa Kalasa a potom vyhodiť 30 mega za Stonesa...

Reagovat
Hokaido

tak to už je jinej příběh no ale znáš Mourka, za něj prostě takovým hráčům pšenka nepokvete

Reagovat
Zaschrona

Jakoby melo 30 stacit.

Reagovat
Infernoqt

není to tak dávno, co Abramovič říkal, že chce peníze, které do Chelsea vložil, zpět... momentálně plánuje něco v USA

možná i to je důvod, proč Chelsea letos neutrácí, sám bych se divil, protože momentálně ani já v tom týmu nevidím takový respekt, a to už od zimy

Reagovat
vitasrp

Kdyby chtěl peníze zpátky, tak bude těžko realizovat projekt novýho stadiónu, kterej může vyjít až na nějakejch 500 miliónů liber.

Reagovat
Mimalu

hmm, možná ten stadion začíná být fakt vážná věc

Reagovat
iamek

Tak stadion si tu hodnotu udrzi stale. To nemusi byt spatna investice.

Reagovat
Hokaido

zdroj? Tohle se mi nezdá

Reagovat
Infernoqt

četl jsem to pár dní, možná týdnů dozadu na FB a teď jsem si na to vzpomněl a de facto mi to příjde i logický, tohle ti ale nenajdu tak snadno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkej si až to potvrdí v blesku a ve zprávách na Nově

Reagovat
kvasha16

tak to musel byt dost blby zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

tak na utraceni a nakupu novych hracu je postaveny jak styl chelsea a i Mourinha. kdyby dával šanci maldíkům a zapracovával je do týmu tak by na tom byla lépe. a tvoje řešení je stejný, utratit 80 mega a je po problému. ale Abramovič asi opravdu už nechce tolik dotovat a Mourinho to ví a proto si před sezonou postěžoval že city, united a liverpool utrácejí a chtějí si koupit úspěch. to je opravdu úsměvný když to prohlásí Mourinho v chelsea

Reagovat
Matić

Ale k tomu prohlásil, že on dělal to samé v roce 2004-2005.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chelsea to dělá od příchodu Abramoviče. Mě to připadá jako minulou sezonu když kritizoval to že doma proti nim soupeř hrál defenzivně a že to bylo špatný pro diváky. Když on udělá cokoliv tak je to super ale když někdo udělá tu samou věc ak je nejhorší na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, chyba!

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/naEFBs43GxI

van Gaalova tlacovka

Reagovat
smazaný uživatel

tlacovka, na to slovo si asi nikdy nezvyknu

Reagovat
Hokaido

nejlepší slovenský slovo

Reagovat
Infernoqt

nejlepší je - ja som tu není

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší slovesnký výraz je na viděnou.

Reagovat
Hokaido

to je i českej výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je jen český výraz. Slovenský je dovidenia.

Reagovat
smazaný uživatel

dovi je divné

Reagovat
SunFells

Dopo je divnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to uplně jedno, šlo mi o to, že je fajn to slyšet od Slováka.

Reagovat
kvasha16

to ale nie je spisovny vyraz, pokial viem teda

Reagovat
niflheim

Taky jsem to chtěl napsat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že je to tlačenka, když jsem to zaslech.

Reagovat
iamek

Silny pribeh.

Reagovat
SunFells

Vidíme v tom jak Masopustovy kořeny, tak smýšlení mladého muže, do kterého do dnešního dne vyrostl.

Reagovat
smazaný uživatel

*mladého génia

Reagovat
SunFells

*mladého nepochopeného génia

Reagovat
smazaný uživatel

*debily nepochopeného

Reagovat
Serg!o

Kde je ten moralizující masopust?

Reagovat
Mada

Takze se nechapes sam.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to zní, jak kdyby to bylo z jeho sraní na hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Madagaskar potřebuje taky trénera, Mou odejdi, nebo třeba Gibraltar

Až dokážeš něco vyhrát se slabími hráči, pak dokážeš že jsi nejlepší jak o sebe tvrdíš. A já sním svůj klobouk.

Hezký den

Reagovat
Busby babes

LM s Portem je malo?

Reagovat
smazaný uživatel

úspěch ale ve finále porazil Monako takže ten rok se obvyklím favoritům nevydařil. navíc porto mělo super generaci, díky svému scautingu a plno hráčů pak udělalo slušnou kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

OMG tohle už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

ok, co z toho neni pravda.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ten ročník lm asi nepamatuješ

Reagovat
Hokaido

jasně, nakonec by to s tím Portem vyhrál každej druhej trenér

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nenapsal. ale všechno ostatní je pravda. nemyslim si že by od té doby mělo porto silnější tým. prostě se tam sešli dobří hráči a super trenér. zaskočili united a zaslouženě vyhráli lm.

Reagovat
Busby babes

takze by to s tim Portem vlastne vyhral i Franta Straka, co? Hele ja ho nesnasim, ale upirat mu to, ze to je dobrej manager fakt nebudu. A ze ma uspechy.

Btw. cestou vyradili tenkrat nas, La Corunu a Lyon. To neni uplne spatny. Monako zas vyradilo Real a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsem napsal že to neni jeho zásluha? a podle mě je to průměrný manager ale top trenér. ale za všim si stoji. byl to rok plný překvapení a i Ferguson psal že porto trochu podcenili a to je pak zaskočilo. ale to že se tam díky scautingu sešla super generace nelze popřít. monako to samí. podceˇovali je a dva útočníci měli životní formu a Morientes mega motivaci.

Reagovat
Busby babes

no snizujes to tim, kdyz rikas, ze favoritum ten rok nevysel. Navic melo porto super generaci... to taky tak nejak ma naznacovat, ze to nebyla zasluha mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

ten rok se do finale nedostal ani jeden z tradicnich velkych favoritu. to se moc často nestává. porto i monako je zaskočilo a podcenili je. navíc aby tým vyhrál Lm tak je potřeba i štěstí a musí si všechno ideálně sednout. a to ten rok podařilo. kdyby to byla jenom zásluha Mourinha tak proč nevyhrál s chelsea a nebo realem, kde měl lepší tým a byl zkušenější trenér. stejný případ je inter, ideálně si všechno sedlo a klíčový hráči odehráli životní sezónu.když se kouknu na sestavu tak si potom plno hráčů vysloužilo super angažmá a mělo úspěšné kariéry. taky si myslim že je rozdíl hrát finále proti Monaku a nebo proti United případně Realu. Jeden zápas na neutrální půdě je něco jiného než dvojzápas. ale oba týmy si to zasloužili. a i když tu Mourinha často kritizuju tak jsem nikdy nenapsal že je špatný nebo průměrný trenér.

Reagovat
Busby babes

ok, jen jsem napsal, jak to na me pusobilo, to cos napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, mozna to tak trochu pusobilo protoze se tu hodne veci bere jako automaticky hate

Reagovat
smazaný uživatel

"Věděl jsem, že bude soupeř hrát na protiútoky a dlouhé míče pro Agüera. Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru," pochvaloval si změnu Mourinho.

Nevim jestli z lavičky nesledoval náhodou jiný zápas. já bych řekl že druhý poločas kontrolovalo hru city, protože vedlo a čekalo na příležitost. chelsea měla první střelu na bránu asi v 70. minutě a vylouženou šanci za stavu 3:0.

Reagovat
SpecialOne

Zaki končí kariéru, za tu sezónu ve Wiganu, pamatuju si, jak ho už všichni spojovali s top týmy PL

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sbírá někdo zahraniční noviny? Nějaké mám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ja chcem

Reagovat
smazaný uživatel

Obhájci ztrácí už 5 bodů a trenér je pořád u kormidla??? Fotbal nemá logiku...

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Ne všude se chovají jako v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase v Plzni na to bol dôvod...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek by mel uz hlavne drzet rypak,nikdo na ty jeho zvasty neni zvedavej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele