Teroristický čin, hřímá Betis na adresu svazu

28.03.2008, 08:44
Aktuality
Betis Sevilla stále neví, kde bude hrát svůj zápas Primera Division proti Barceloně. Španělský svaz nařídil Betisu hrát buď na nevyužitém stadionu La Cartuja v Seville nebo stadionu Vicente Calderona v Madridu. V hlavním městě ale ve stejnou dobu bude hrát Real Madrid proti FC Sevilla. "Je to téměř teroristický čin, který ohrožuje bezpečnost ostatních lidí," řekl deníku Marca Jaime Rodriguez Sacristan, sekrerář Betisu.

Poslat fanoušky čtyř klubů, které jsou velkými rivaly, v jeden den do jednoho města, se opravdu nejeví jako ten nejlepší nápad. Betis se proti rozhodnutí svazu znovu odvolal a ačkoliv má po incidentu v zápase s Bilbaem uzavřený stadion, začal prodávat lístky na zápas Barcelonou.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, to může být fakt maso. Nechápu, jak může tohle někdo vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

geniální

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele