Teplický obránce Jablonský netrénoval, byl na výslechu

12.09.2013, 19:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak co, hodi sa to na nejakeho Jablonskeho a dalsich par menej znamych hracov a budu sa tvarit, ako bojuju s korupciou

Reagovat
stas87

nie je ti cudne ze okrem wänkeho sa u nas o korupcii prilis nehovori a ze do toho u nas nebol zapojeny zatial ziadny hrac?

Reagovat
smazaný uživatel

cudne? nie, tiez sa urobilo divadielko s Wankem, ukazka, ze bojujeme s korupciou vo futbale a odvtedy ticho a stale sa argumentuje, aha ved sme odhalili Wankeho, tak co viac chcete..teda, mne to cudne nie je, ze sa s korupciou nic nerobi, je to ale smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Máme čistú ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Divadýlko pro lidi, který za dva měsíce vyšumí a jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

divadylko bylo treba pred rokem. ted mi to neprijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, je to pořád ta stejná písnička. Podle mě se někdo začal cukat, tak udělají bububu. Nakonec pár lidí max dostane nějaké pokuty (možná ani to ne) a tím to končí. Hlavně to pořádně rozmáznout v novinách a nepohodlné lidi zdiskreditovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V prve rade by meli jit k vyslechum prase pelta,rozvědčík berbr a jeho prasnice damková.Tady nejakej Jablonský a hraci z nizsich soutezi nic neresi,aj kdby si vsadili tak co,bude se hazet hnuj na ne a ty prasata ve vedeni se tam dal budou roztahovat,je mi uplne na blití kdyz nekoho z nich vubec vidím,ostuda ceskyho fotbalu,zlatej kostal s chvalovským.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejvíc na blití mi je z toho, jak ty prasata ví, že lidi je mají přečtený a ví co jsou za svinstvo, ale oni se dál roztahují a je jim to jedno. Bez špetky hrdosti, hlavně že penízky chodí. Čistý výsměch "obyčejným" lidem.

Reagovat
didosh

Přesně tak,hnusné hovada kterým vůbec nejde o fotbal...A jak píšete je jim úplně jedno co si o nich kdo myslí,sami od sebe neodejdou,žádná soudnost! To už radši trenéra u repre typu Bílek než tyto kur.y u mFACR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonského a ještě jednoho nejmenovaného teplického hráče (Vůch)

Reagovat
smazaný uživatel

je to zvláštní že nejvíc se mluví o Teplicích a Roudnici (jejich bývalá farma)

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - Teplice zaplacený!!!

Teplice nám slíbili za vítězství 7:0 Hoška, ale neschopný vedení ho zapomnělo podepsat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Podle vyšetřovatelů korupční kauzy jsou naši fotbalisté takoví idioti, že si v zápase s Itálií vsadili na sebe.

Reagovat
noustres

Celé je to jen výmysl, věřím v absolutní čistotu a férový sport naší ligy. Přece by jim nešlo o to vydělat si peníze tak snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si mysleli, že to snadné skutečně bude. A při demagogii bulváru co se snaží vnutit představu, že se korumpuje všude se není u méně inteligentních lidí čemu divit.

Reagovat
noustres

mne by zajímalo jaká vodítka použili k odhalení. Přece ONI nebyli tak hloupí a založili si účet a vsadili?

Reagovat
noustres

Pokud už mám tolik prachů a chci takhle přijít k dalším penězům, bud si najmu bílé koně a několik, aby mi vsadili na Něco po vícero částkách ne? Aby výše sázky nebyla provokující. Nebo jde u sázkových kanceláří prostě anonymně vložit šek? Co sázkovka? Ta mu zaručí anonymitu? Nevím jestli by chtěla aby někdo vyhrál tolik. Nevím jak to funguje, ale domnívám se ,že lidé co do toho jdou chcou mít nějaké záruky ohledně anonymity ap.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, existuje fůra sázkovek, které vezmou sázku i od anonymního sázejícího. Vzhledem k tomu, že v některých státech USA je sázení zakázaný, tak je logicky po takové nabídce poptávka, protože lidi u takových věcí nepřestanou jenom proto, že to někdo pro jejich dobro zakázal... A když je poptávka, tak je i nabídka ;)

Reagovat
vanGomm

Jasně poptávka bude vždy.Vsadit si na svoji prohru to je to nejednoduší.A sázkovky ty to rádi příjmou.Uvedu příklad na favorita je kurz 1,40 - 4,00 - 8,50.Pár hráčů si vsadí na svoji prohru tj. na kurz 8,50.Řekněme 300 000.Sázkovky to bez problémů velice rádi říjmou,protože vědí,že už je na favorita vsazeno daleko víc peněz a klidně pak vyplatí 2,5 miliónu,protože ostatní sázejicí vsadí npř 10 miliónů na favotita,Takže jen na takové utkání mají pak zisk 7,5 miliónů a o tom to je.Všichni se pak smějí.

Reagovat
vanGomm

Tedy kromě těch co si naivně myslí,že by měl dopadnou kurz 1,40.No a proto si sázkovky můžou dovolit štědře dotovat fotbal a stadióny se pak jmenují Tipsport arena,Chance arena,Synot aréna a hráči nosí na hrudi nápis fortuna atd.atd.Stejně nechápu,jak může někdo vypisovat kurzy na utkání a následně tu soutěž sponzorovat.Neříká se tomu náhodou střed zájmů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zákaz nic neřeší. Buď jsou lidi svéprávní = nikdo je k sázení nenutí a nebo nejsou. V takovém případě, pak mohou maximálně vzdát i ostatních práv. Lidi si dobrovolně ničí zdraví cigaretami. Chtějí to, tak to mají. Navíc u sázení záleží (ne)úspěch člověka jen na něm. To není jako třeba forbes, kde je prohra zaručena. Co je ale na tom mnohem horší, je nekorektní jednání sázkovek. Oni těch tvých příkladových 300k prostě normálně filtrují a nenechají je pak ani vsadit...

Reagovat
vanGomm

Ano pravda nikdo lidi sázet nenutí.To samé platí i těch cigaretách a chlastu.No vlastně by se mohlo pokračovat dál a dál.Přes nekvalitní potraviny až po práci v nebezpečných podmínkách.Zde také nikdo nikoho nenutí,aby kupoval to a to,nebo pracoval tam a tam.Ještě k tomu sázení.Podezřelé sázky se většinou sázejí až těsně před zahájením utkání.Sázkovky to mají dobře ošéfované a buď takovou sázku nevezmou,nebo jen omezeně.Pokud ale vidí,že jim to nijak neublíží bez problémů to příjmou,protože těm pár jedincům tu výhru bez problémů můžou vyplatit.Zaplatí to ta drtivá většina co vsadila na favorita a co si naivně věří v čistotu sportu.V tomto bych se sázkovkama souhlasil,tak by se choval každý.Ano chápu,že k překvapení,kdy jasný favorit nevyhraje.Když si ale projdu výsledky z minulých let,tak je tzv.překvapení nějak moc.To mě připomělo,jak se jeden člověk chtěl vsadit s bohem a položil mu tuto otázku.Je to co mám v ruce živé,nebo mrtvé?V ruce skrýval malou sýkorku.Bůh mu odpověděl,ale člověče proč se mě na to ptáš,když stejně záleží pouze na tobě bude-li to co máš v ruce živé,nebo mrtvé.A se sázením na některá utkání je to dost podobné.

Reagovat
Filip12

od tohodle hráče bych to nečekal spíš v tom má prsty Hrdlička

Reagovat
noustres

Ten člověk v obleku a kravatě? Tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Když je schopnej si koupit zápas v Olomouci, tak proc ne...

Reagovat
Aldeano

V Olomouci to kupuje kdekdo...

Reagovat
noustres

právě, pro mě všichni tihle lidi co maj obleky a funkce smrdí penězma a vychcánkovstvím. V horních patrech už jde spíš o to koho pošpinit. A celá ta policejní šaškárna už je jen výsledkem pečlivě připraveným.

Reagovat
r.mrazik

Tohle je ale podivné, nabízí se otázka, jestli jsme někomu nezačali vadit...jojo,ctvrtym mistem po sedmi kolech vadite

Reagovat
smazaný uživatel

"Netvrdím, že se tyhle věci nemůžou dít nebo nedějí. Tohle je ale podivné, nabízí se otázka, jestli jsme někomu nezačali vadit," dodal Ščasný, jehož tým po sedmi ligových kolech figuruje na čtvrtém místě. //// Ani bych se nedivil, kdyby tomu opravdu tak bylo.

Reagovat
Aldeano

Ščasný má po boji o titul v roce 2002 na podobné názory právo

Reagovat
Sosi

TAk Jablonský má Peltovu školu, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není Jablonský, jako Jablonský...

Reagovat
Didier Drogba

od nás by mohli poslat za katr třeba pana Škodu a Buchtu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele