Teplice posílil Leandro

29.09.2007, 10:18
Aktuality
FK Teplice posílil brazilský fotbalista Leandro Vieira. Levý obránce, který si v dresu Thunu zahrál i Ligu mistrů, podepsal se severočeským klubem smlouvu do konce června 2009. 28letý fotbalista naposled působil v brazilském klubu Santista FC.

Teplický dres tak poprvé oblékne brazilský fotbalista. Leandro si v době působení ve švýcarském FC Thun zahrál i nejprestižnější klubovou soutěž Ligu mistrů. Zahrál si mimo i jiné i proti pražské Spartě v základní skupině.

Levý obránce či záložník v Teplicích trénoval již několik dní. "Trenéry zaujal. Už je naším hráčem," řekl sportovní sekretář teplického klubu Jan Skýpala. Není úplně vyloučeno, že nedojde v příštích hodinách k dalším změnám v hráčském kádru. "Něco je v jednání, ale nechci být zatím konkrétní," uvedl Skýpala.

Autor: Petr Hašek / fkteplice.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*S.A.F.C

to je v klidu...dalsí terč pro dementní fanousky s polovičním mozkem ...co si vylívají sve nedostatky na stadionech hláškama s rasovýmpodtextem...kurwy ..

Reagovat
HOST*

ale jinak pro Teplice dobrý přínos fotbalových zkušeností z Brazílie ..treba pak s nama Teplice neprohrajou 0.1..když mi pak jedem na Slávku a dostanem sadu os sadáma ..

Reagovat
HOST*

teplice a slavia jdou na titul..sparta do druhe ligy

Reagovat
HOST*

kéžby....

Reagovat
HOST*

tak to teda .... nejlepsí resení ..

Reagovat
HOST*Cholis

ty jseš chytrej vid,vzpomen si na minulej rok a skvělé výkony slávie a boleslavi a matná sparta stejně urvala double.Takhle to bude i tuhle sezonu.

Reagovat
HOST*1860

tak to potom nevim z ceho se radujes..

Reagovat
HOST*Sheva

myslim ze pro Teplice dobra posila... aspon s ezvysi konkurence kdyz uz nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele