Téměř dokonalý výkon, pochvaloval si po zisku Superpoháru Zidane

09.08.2017, 10:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nějakej Manchester, to není soupeř Proti nám si Real v dvojzapase skoro ani nekopl....

Reagovat
Al Capone

A kdo že to vyhrál LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevim, je to dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Baník Sokolov?

Reagovat
kattos

? KDy? V 2013 kdy to malém otočili a porazili vás 2:0? nebo potom, co vás rozdrtili 3:0?

Reagovat
smazaný uživatel

To pamatuje možná pár hráčů, ze současný sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

ten cuch na caseho se mu uprit neda, ale ten bejlik si ho furt dobre void

Reagovat
smazaný uživatel

*vodi

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera bale nebyl uplne nejhorsi, celkem v pohode vykon.

Reagovat
wishmaster

Pogba včera absolútne vypojený z hry aj zásluhou v súčasnosti zrejme najlepšej záložnej formácie Kross, Modrič, Casemiro. Obrana neuveriteľne statická, druhý gól ani komentovať netreba. Lindelof zatiaľ nepresviedča ale veŕim mu . Na ofsajd sa nemôžme vyhovarať, Real bol včera vo všetkých ohľadoch lepší.

Takže snáď sa chlapci ponaučia z tohto zápasu a v nedeľu vykročia pravou nohou do bojov v Premierleague. GGMU

btw. Práža v štúdiu aj keď sa mu dalo nčo to vytknúť, za mňa príjemné oživenie

Reagovat
noustres

Správná škola pro kluky se selfíčkama, hlavně se ponaučit a uvědomit si, že v LM už se z nich nikdo nepodělá. Přestat fotit a začít makat.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Je to strašný šašek, co mluví stylem, že co řekne je dogma, přitom bažant, který určitě nedá ani žongla! Moc se mi líbilo jak ho tam Šmíca s Brabcem párkrát uzemnili, nejlepší je asi Šmíca v čase 1:31:15!

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11962967864-super-pohar-uefa-2017/217471291128001-real-madrid-manchester-united/

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se,že to ofsajd nakonec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Real je jednoznacne prejel. Skoda te sance Rashforda, mohlo byt klidne prodlouzeni / penalty, ale na to uz se historie nepta. Gratz Real

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalý výkon? Tak to fakt ne, ale na United to stačilo...

Reagovat
Raul=Real

Tak mne to teda neprislo ako takmer dokonaly vykon Bolo tam niekolko zbytocnych strat, a par hrubok (najvacsia Kroos)...uz len z tychto situacii sme mohli 1-2 goly inkasovat a okrem toho dalsie 1-2 ciste sance united nepremenili...Nazval by som to skor priemerny vykon, zdaleka nie takmer dokonaly Defenzivna cast z mojho pohladu teda podpriemer, utok naopak solidne...2 goly, 2 brvna a dalsie 3-4 vylozene sance

Vymenit Garetha za Hazarda a bude to buldozer

Reagovat
Aldeano

Parádní výkon

Reagovat
Teoretik

Teď by mohly přijít nějaké "panic buy" United ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se teď o ně snaží barcelóna.

Reagovat
smazaný uživatel

vykon bol vyborny. Aj ked samozrejme, Manchester im to velmi ulahcil

Reagovat
Frantszek

Fans Madridu- Co budete delat s tolika mega kvalitnima zaloznikama? Takovej Kovacic by mel hrat zaklad, Ceballos, Isco,Kroos, Modric, Casemiro,... Nemyslim si, ze jim bude stacit nastupovat v kazdem druhem zapase s tema ambicema. A nebyla chyba pustit Diaze?

Reagovat
Lifted

Mariano mě štve, navíc když odešel Morata. Buď Zidane počítá letos na hrot pouze s Benzemou a když ho bude střídat posune se na hrot CR a nebo přijde ten Mbappé. K záložníkům asi tak, že si všichni zahrajou podle mě dostatečně, uvidíme, jak je to letos bude bavit se pořád točit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam ještě Mayoral.

Reagovat
Lifted

S ním vůbec nepočítám. Ten když nepůjde zas někam na hostovačku, tak podle mě si nezahraje skoro vůbec. Možná nějaká minuta v prvních kolech poháru. Mě se teda vůbec nelíbí. Mariano byl stokrát lepší, což už předvádí v Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zustane jen BBC, tak Mayoral dostane prostoru mnohem vic. Neni mozny, aby se to na hrotu lepilo jen tema trema.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mit stejnou minutáž jako měl Diaz.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som to pisal tiez, Mariano bol skvely, aj kvalitny hrac s dobrou technikou ale aj bojovnik, nehovoriac o tom, ze ma len 24...Lyon dostal neskutocny darcek

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni to vědi, že ta rotace jim hodně pomohla v závěru sezóny, alespoň se tak vyjadřují. Popřípadě Real může hrát i víc ze středu, kdy Ceballos může alternovat na CRM. Kovacic se mi v přípravě hrozně líbil, problém je, že z toho DM je posunut výše, kde je konkurence mnohem více. Ideální by bylo sehnat alternaci do útoku, od Mayoral nevím co čekat, v přípravě toho tolik neukázal, ale na druhou stranu hrál jen okolo mladíků jeho věku. Diaz je asi škoda, je to buldok a ohromný dříč, ale taky plašan, čili na tu dvojku v RM by to asi zatím nebylo. Morata mi vadí jen z toho důvodu, že je to homegrown, fotbalově si myslím, že není to v Madridu nemá (vím, že zde oponuju velký části fanoušků RM). Tak ideálně přivést CF, RWM a prodat Bale a mohla by to být super sezona.

Reagovat
Feind

Me taky moeata nimdy moc nes3dl, ale je to madridista a prislo mi, ze moc nebrebta i kdyz strida, coz nakonec neni pravda, takze m7 za ty prachy ani nechybi. Ale urcite by to chtelo jeste nekoho do utoku. Mbappe do rotace za 120 me prijde dost draht, ale kdyz nebude brblat, do par let by byl super nahrada misto benzemy a budouci world class a kdyz uz ty prachy jsou...

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak bol uplne idealny, vysoky, statny chalan, ktory si zakryl loptu a vedel ju podrzat/posuvat na kridla. Plus sa casto vracal ako hrotak do dozadu a pomahal aktivne v napadani. Uplne idealny do nasej hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, sledoval si ty matche? Vysoký - ano, statný - diskutabilní, protože si nikdy balón pořádně nedokázal podržet, například Benzín v tomhle včera exceloval. Posouvat balon na křídla - dost často hrál hodně na sebe a k Ronaldovi se prostě nehodil, protože on chtěl být tou hvězdou. Hra Realu je momentálně založená na rychlosti, kombinaci a technice, Morata v tuhle chvíli nemá ani jedno na světové úrovni (čti úrovni Realu).

Reagovat
smazaný uživatel

Toť otázkou. Mbappé za 120 nepůjde (už to je šílený) a když za něj dáme víc, automaticky ho raketujeme do pozice špičkového hráče, což prostě není, ale tím tlakem, který na něj bude upřen tak bude vnímám. Každopádně to omlazení je fakt horentní. V okamžiku kdy nastoupí B (i s Lucou v bráně), tak se ten věkový průměr může pohybovat kolem 22-24 let, což je v Realu něco neuvěřitelnýho.

Reagovat
r.mrazik

naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se tomu ostatně vubec nedivil.. podle mě je to dost pravděpodobné

Reagovat
r.mrazik

spis neni...nastesti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl i rozhovor se SAFem a taky rikal, ze Jose je idealni manazer pro stabilitu klubu a byl by rad kdyby vydržel co nejdéle.. navíc i Joseho to u nás baví.. a fanoušci v anglii ho mají rádi dokonce více než tady v cz a sk mistni fans.. byl jsem tam na zapase s Palace a vsichni v kotli ho berou jako rozdiloveho trenéra pro United tak se nechame prekvapit

Reagovat
noustres

To jsou hezké představy a sny o tom jak fans mají rádi, jenže ti fans o tom nerozhodnou, pokud se dařit nebude. Jako sám sem zvědavej jak se Jose popere s onou konzistencí a dlouhodobou strategií, nechám se překvapit. Letos by se mělo na všelijaký poháry prdět, odmakat si řádně skupinu LM protlačit se na jaře min. do čtvrtfinále a útočit na PL i když jsem spíš skeptik a tipuju nás do 3 fleku. Ten kádr chce vylepšit tu obranu. A snad i ta zranění ubudou.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hodně lidí zapomíná, jak zacinal SAF když přišel, vysledky nebyli ale právě fanousci United umí bud vyhodit nebo podrzet trenera ostatně klub jako United stojí a padá jen kvůli fanouškům

PS: letos se nebojím.. klasická Joseho druhá sezóna, něco určitě vyhrajeme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele