Tello bude čekat na tah Fiorentiny, o zájemce nemá nouzi

15.04.2017, 13:52
Aktuality
Cristian Tello v letošní sezoně hájí barvy Fiorentiny a v následujících týdnech se teprve dozví, zda bude dres italského klubu oblékat rovněž v ligovém ročníku 2017/2018. Španělský křídelník ve Viole hostuje z Barcelony a jelikož součástí dohody mezi týmy je i opce na přestup, je na tahu celek z renesančního města...

Tello má v Katalánsku mizivou šanci na to, aby se dostal do základní sestavy a před třemi lety z Barcelony odešel. Nejprve byl zapůjčen do FC Porto, v lednu loňského roku ho pak na hostování získala Fiorentina.

V Itálii zatím v nejvyšší soutěži nastoupil ke 44 duelů, v nichž nastřílel pět branek.

"Fiorentina se bude muset rozhodnout, zda využije opci na přestup za předem stanovenou cenu. Nejsem v tomto směru optimistou ani pesimistou. Měl jsem několik telefonátů od zájemců z Evropy a také mi volal zástupce jednoho italského klubu," řekl agent Maria Orobitg.

"Pokud se Fiorentina a Barcelona nedohodnou, vrátí se do Barcelony, kde mu stále běží smlouva. Tello je ve Fiorentině šťastný a byl by ještě šťastnější, kdyby mohl za tento klub hrát i nadále," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no videl som ho v zapase so sampdoriou a nic extra neukazal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam ještě zahrál na jeho poměry dost slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem několik telefonátů od zájemců z Evropy a také mi volal zástupce jednoho italského klubu," řekl agent Maria Orobitg.

O agentech nemám obecně valný mínění, ale nevědět, že Itálie je v Evropě..

Reagovat
Pato44

Není to myšleno jako dělení evropské scény a té domácí (italské)? Nepříjde mi to teda vůbec divné.

Reagovat
Filipow

Samozřejmě, úplně normální věta.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ma hezké těllíčko

Reagovat
REPLIKATOR

Ten teda dopadl

Reagovat
raduinho

I ta Fiore je pro něj dost možná maximum.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele