Tchité chce do jiného klubu i ligy. Potřebuji změnu, tvrdí

24.02.2010, 22:11
Aktuality
Belgický útočník Mohamed Tchité vyjádřil přání odejít z Racingu Santander i ze španělské ligy. Fotbalista s africkými kořeny prohlásil, že v Primera Division už svoji budoucnost nevidí, potřebuje prý hrát odlišný fotbal.

"Mám sice kontrakt až do roku 2012, ale chci odejít už v létě," řekl Belgičan, který do Santanderu přišel v roce 2007 z bruselského Anderlechtu. Sám ale popřel, že by se mu v bývalém klubu líbilo více než v tom současném. "Nemyslím si, že by to v Anderlechtu bylo lepší než v Santanderu. Prostě potřebuji čerstvý vzduch a hrát odlišný fotbal."

Tchité v Santanderu letos sice nastupuje takřka pravidelně, střelecky se mu ale příliš nedaří. V šestnácti zápasech zaznamenal pouze tři branky. Šestadvacetiletý forvard má zkušenosti také z reprezentace, avšak pouze z Burundi. Jeho žádost o možnost obléci také národní dres země z Beneluxu FIFA zamítla.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

omg nwm proc hral za burundi myslim ze do narodniho temu belgie by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Narodil se tam a do 19 let v oblasti i působil.

Reagovat
Xavi

Škoda, Tchité je šikovný fotbalista. To jsem zvědavý jakou má další představu.

Reagovat
smazaný uživatel

nech vypadne teda ked sa mu nelubi

hnup

Reagovat
Xavi

Fandíš Santanderu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele