Taremi se soustředí na Asijský pohár, spekulace o dohodě s Interem nekomentuje

18.01., 15:04
Aktuality
Mehdi Taremi (© AFP)

Mehdi Taremi svými výkony přerostl portugalskou ligu a vzhledem k tomu, že v FC Porto má smlouvu jen do konce sezony, představuje hodně zajímavé zboží na trhu. Podle některých zpráv je boj o jeho služby rozhodnut a útočník si měl plácnout s Interem Milán.

31letý střelec je zaměstnancem FC Porto od srpna 2020, tehdy přišel za necelých pět milionů eur z Rio Ave a Drakům se tato investice vyplatila. Útočník odehrál 171 zápasů, nastřílel 86 gólů a přispěl k zisku jednoho mistrovského titulu.

O Taremiho se dříve zajímaly i Manchester United nebo AC Milán a Inter by ho měl získat za necelých šest měsíců zdarma. Podle médií je na světě dohoda o tříleté smlouvě, která by fotbalistovi měla ročně vynést tři miliony eur.

Taremi je stabilním článkem sestavy íránské reprezentace a na mezinárodní scéně nastřádal už 43 branek. Aktuálně je v Kataru a se spoluhráči bojuje na Asijském poháru, pouť turnajem Íránci zahájili výhrou 4:1 nad Palestinou, zítra budou měřit síly s Hongkongem.

"Dohoda s Interem? Teď jsem v Kataru, reprezentuji Írán a mám za to, že národní tým je důležitější než cokoli jiného," reaguje Taremi na spekulace.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net, gazzetta.it

Komentáře (8)

Přidat komentář
FC Porto FC

Hádám že dopadne jako Jackson Martinez v Atleticu

Reagovat
Han střelil první

Tak Porto má poslední šanci na něm něco vydělat. Navíc fakt odchází asi v ideální moment, protože šel letos dost dolů.

Reagovat
10

vždyť mu končí smlouva v létě...

Reagovat
Han střelil první

No však ano. Proto má poslední šanci na něm něco vydělat. Předpokládá se, že půjde už teď v lednu.

Reagovat
Kily

právě že ne, italské servery, které jsem procházel, píší o stěhování zdarma po sezoně

Reagovat
Han střelil první

Aha, já četl na twitteru, že má jít hned.

Reagovat
MoonKnight

To si nemyslím úplně. Inter s ním počítá jako útočníkem čidlo 3. Nebudou tam zase úplně obří očekávání, horší než Arnautovič nebude, ten mě hodně zklamal a čekal jsem více.

Reagovat
Kaka14

V Milane boli spozorovani saudskoarabsky vládny fond Pif, ktorí majú v úmysle prevziať menšinové podiely v Miláne . Podľa povestí by získali podiel takmer 50% , čo by sa rovnalo dlhu, ktorý RedBird vytvoril s Elliottom v čase zmeny vlastníctva v roku 2022 (550 miliónov). Podľa Repubblica by sa však Pif snažil získať väčšinový podiel do leta . Ako už bolo spomenuté, Milan vždy tvrdil , že nemá v úmysle predať klub .

Takze možno zase zmeníme majiteľa….aj keď bez superligy to ináč nepôjde aby značka AC nezačala upadať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele