Tamudo už nečekal, že dostane další šanci ve Španělsku

09.02.2013, 19:47
Aktuality
Svou obnovenou premiéru v dresu Raya vyhlíží Raúl Tamudo. Již 35letý španělský útočník z madridského klubu po loňské sezoně odešel a vydal se hledat štěstí do Mexika. Ve střední Americe nepochodil a v lednu se následně vrátil zpět...

Tamudo v minulosti patři k neodmyslitelným součástem Espanyolu, z něhož odešel v létě roku 2010. Po jedné sezoně v dresu Realu Sociedad loni hájil barvy Raya a v posledním kole mu svou trefou do sítě Granady zajistil záchranu v nejvyšší soutěži. Následovalo stěhování do Mexika a nepovedené angažmá v Pachuce.

"Doufám, že budu schopen týmu pomoci, což jsem chtěl vždy. Když mi zavolal Felipe Minambres (sportovní ředitel Raya - pozn. red.), hodně mě to potěšilo, protože jsem to nečekal a myslel si, že žádnou další šanci zahrát si ve Španělsku už nedostanu," popisuje někdejší reprezentant nedávné dění.

Rayu zatím vychází letošní sezona, ve 22 kolech získalo 34 bodů a je na skvělé sedmé příčce tabulky. "Nechci se bavit o tom, že budu dávat góly a díky nim se dostaneme do pohárové Evropy. Pro nás bude důležité jít i nadále zápas od zápasu a zůstat nohama na zemi," říká.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Arsenalista

Sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeví se jako docela fajn hráč Žádný top útočník to nikdy nebyl, ale odvedl své a góly dávat umí. Tak ať se daří a pokud se Rayo dostane do pohárů, bude to bomba

Reagovat
smazaný uživatel

proč odešel vůbec z Espanyolu ?....myslel jsem, že to tam dokope.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední sezoně tam už moc nehrál, taky už mu bylo přes třicet, nahradili ho jiní, skončila mu smlouva a šel tak jinam .... Jako prakticky vždy, když chce veterán ještě pár let hrát ::)

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatickej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý hráč trochu sa čudujem že to nedotiahol aj ďalej ako do Espanyolu keďže má na konte aj nejaké repre štarty

Reagovat
smazaný uživatel

talmud nemáme, tak šukáme..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele