Tamudo si zlomil ruku a musí na operaci

23.01.2008, 15:50
Aktuality
Velká nepříjemnost potkala Espanyol a především pak Raúla Tamuda. Španělský reprezentační útočník si na dnešním tréninku zlomil ruku a musí se podrobit operaci, po níž ho čeká dvouměsíční přestávka...

30letý útočník letos nasázel již deset branek a má tak velkou zásluhu na tom, že Espanyol útočí na příčky zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů. Menší z obou prvoligových barcelonských klubů je zatím na páté příčce a na čtvrté Atletiko Madrid ztrácí pouze jeden bod.

Tamudo přijde o velkou část druhé poloviny sezony a zranění mu zkomplikuje i možnou účast na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku, kam se Španělsko kvalifikovalo i díky přispění kapitána Espanyolu.

Trenér Ernesto Valverde v posledních dnech rozhodně nemá klidné spaní, vedle útoku totiž musí řešit i rébus s brankáři. Týmovou jedničku Carlose Kameniho v době konání afrického šampionátu měl zastoupit Inaki Lafuente, jenomže ten si poranil stehenní sval a na marodce stráví šest týdnů. Šanci ukázat se tak dostane Kiko Casilla.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
-Kopy-

A je to tady, Espanyol ztrácí dech - po 16 zápasech v lize bez porážky přišly dvě prohry za sebou a navíc vypadnutí z poháru. Teď k tomu ještě tydle zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase bude na brankáři Realu Ale je mi jich trochu líto, hrají moc sympaticky...

Reagovat
smazaný uživatel

isera algo menos......Je toto mozne toto?Sm totalne znechuteny....Snad sa to nebudu tie 2 mesiace!!!S dlahou na ruke sa da predsa hrat futbal(teda ak nie je nejake pravidlo o ktorom neviem)..A presne jak pise autor,jarna cast bude dost rozhodujuca pre nominaciu na ME!!!!:):):)..Dalej ma len napadaju nadavky.....Zelam skory navrat,tvoje goly potrebujeme......

http://www.youtube.com/watch?v=zw4q7S1Kv70

Reagovat
Xavi

Co já vím, tak s dlahou se hrát nedá, jednou jsem měl taky dlahu na ruce a rozhodčí mi před utkáním řekl, že jestli chci hrát, tak to musím sundat.

Reagovat
smazaný uživatel

V dnesni specialni dobe uz to mozna pujde?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele