Tamudo: Espanyol jde správným směrem

15.10.2007, 08:34
Aktuality
Po zraněních Davida Villy a Fernanda Torrese měl být právě útok největší slabinou Španělů v sobotním utkání proti Dánsku, nakonec tomu ale bylo naopak. Velkou zásluhu na tom měl dodatečně nominovaný Raúl Tamudo, který ve 14. minutě otevřel skóre...

"Nepřestával jsem pracovat a čestně, nevěřil jsem, že bych mohl dostat pozvánku do reprezentace. Již dříve jsem popsal, jak jsem se cítil, když jsem byl nominovaný. Teď jsem nadšený z toho, že jsem dal branku, zvláště, když to byla ta důležitá první," řekl po utkání kapitán Espanyolu.

Menší z z obou barcelonských prvoligových klubů v národním týmu příliš často hráče nemá, tentokráte se na hřišti objevili dokonce tři. Vedle Tamuda hráli i Luis Garcia a Albert Riera, který chvíli před koncem pečetil výsledek na konečných 1:3 z dánského pohledu.

"Pro Espanyol je skvělé, že jsme hráli všichni tři. Mít tři hráče v národním týmu je pro náš klub hodně neobvyklé. Ukazuje to, že jdeme správným směrem," pochvaluje si Tamudo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

dobře oni

Reagovat
HOST*Alex

Hala Pericos!!!Hala Pericos!!! Hala Pericos!!!Hala Pericos!!!Hala Pericos!!!Hala Pericos!!!Hala Pericos!!!Hala Pericos!!!Hala Pericos!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

je nejsympatičtější z La Ligy

Reagovat
HOST*nofan

Hm, penaltovej král. Ten upadne ve vápně i sám.

Reagovat
HOST*

to skoro kazdy spanel

Reagovat
HOST*

NEMÁM HO RÁD

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele