Tamudo: Cítím, že už jsem schopen týmu pomoci

08.09.2010, 19:53
Aktuality
Raul Tamudo se v létě po dlouhých letch rozloučil s Espanyolem Barcelona a novou výzvou se pro něho stalo angažmá v Realu Sociedad. 32letý útočník po několika týdnech v San Sebastianu nabral fyzickou kondici, dostává se do formy a cítí, že už je schopen nováčkovi Primera Division pomoci v soutěžních zápasech...

Tamudo jenom v začátcích své kariéry hostoval v Deportivu Alavés a na jeden rok si ho vypůjčila Lleida, jinak působil nepřetržitě v Espanyolu, kde rovněž vykonával funkci kapitána. Loňská sezona ale nebyla ani zdaleka ideální, zkušený útočník měl neshody jak s vedením, tak i s trenérem Mauriciem Pochettinem a velkou část ročníku strávil na tribuně.

Někdejší španělský reprezentant se nakonec dohodl na smlouvě s Realem Sociedad a v přátelském zápase s Racingem se hned dvakrát zapsal mezi střelce.

"Život v San Sebastianu mi pomohl aklimatizovat se v kabině a v klubu. Je důležité, abych hrál dobře jak v přátelských zápasech, tak i v těch soutěžních. Moje kondice se každým dnem zlepšuje. Cítím, že už jsem schopen týmu pomoci," hlásí Tamudo.

Real Sociedad začal sezonu velmi dobře a doma porazil Villarreal. Nyní poprvé pocestuje ven, představí se totiž na půdě Almerie. "Očekáváme těžký zápas. Lillo (Juan Manuel Lillo, trenér Almerie - pozn. red.) je respektovaným trenérem, který dokáže, aby jeho tým zkomplikoval situaci jakémukoliv soupeři," říká Tamudo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavý přestup. Z katalánské metropole do baskického města.

Reagovat
Filipow

Sympaťák, ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad Snad se udrží Llorente-Tamudo

Reagovat
RC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

jaksi mi vždy pripomína Tetsua z Akiry?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně nesympatickej hráč. Škoda, že mu budu muset v Sociedadu přát.

Reagovat
smazaný uživatel

kedze ty hovoris nesympatak.. to sa vlastne rovna sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

kedze ty hovoris nesympatak.. to sa vlastne rovna sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele