Talentovaný Isak nakonec zamíří do Borussie Dortmund

23.01.2017, 12:34
Aktuality
Alexander Isak zná jméno svého nového zaměstnavatele a nebude jím Real Madrid. Španělský klub o příchodu talentovaného švédského útočníka z AIK Solna úspěšně jednal, v uplynulých desítkách hodin se ovšem do hry vložila Borussia Dortmund a nakonec slaví podobně jako v základní skupiny Ligy mistrů úspěch...

"Osminásobný německý mistr Borussia Dortmund získal talentovaného švédského útočníka Alexandera Isaka, s nímž podepsal dlouholetý kontrakt," stojí v oficiálním prohlášení BVB.

Isak je nejmladším hráčem, který kdy nastoupil za švédskou seniorskou reprezentaci a v tamní nejvyšší soutěži debutoval již v šestnácti letech. Za AIK Solna odehrál celkem 29 profesionálních zápasů, v nichž si na své konto připsal třináct branek.

"Alexander Isak je talentovaným útočníkem, který si vysloužil pozornost řady evropských klubů. Máme velkou radost, že se rozhodl pro Borussii Dortmund. Jsme přesvědčeni, že tento přestup znamená velkou investici do budoucnosti," raduje se sportovní ředitel německého celku Michael Zorc.

Ani jeden z klubů neoznámil výši přestupové částky, podle médií se suma bude pohybovat okolo deseti milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / bvb.de

Komentáře (441)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele