Talent Sanabria má namířeno z Barcelony do AS Řím

08.01.2014, 20:48
Aktuality
Talentovaný útočník Arnaldo Sanabria nejspíš odejde z Barcelony do AS Řím. Ačkoliv kluby zatím nic oficiálně neoznámily, sedmnáctiletý hráč chystanou změnu dresu potvrdil pro paraguayská média. AS Řím by měl Sanabriu za tři miliony eur vykoupit ze smlouvy.

"Řím už poslal peníze na výkupní klauzuli. V příštích šesti měsících za AS nebudu smět hrát, klub mi nabídne několik možností, půjdu na hostování do jiného klubu Serie A," prohlásil mladík pro Radio Monumental.

Španělské deníky Mundo Deportivo a Sport informují, že Sanabria dnes dopoledne normálně trénoval s barcelonským béčkem, poté se ale v kabině rozloučil se spoluhráči a trenéry. AS Řím jej má v nejbližší době oficiálně představit jako novou posilu.

Arnaldo Sanabria patří k velkým ofenzivním talentům. Barcelona se s ním snažila uzavřít novou smlouvu, to se ale katalánskému klubu nepovedlo. AS Řím využije výkupní klauzule ve starém kontraktu, který platí do léta 2015. Tři miliony eur údajně jako první složil Arsenal, jenže Sanabria dal přednost nabídce z Itálie.

Autor: Radim Šantrůček / insidespanishfootball.com, football-italia.net

Komentáře (470)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele