Taïwo hostuje v QPR, na novou výzvu je připraven

25.01.2012, 09:48
Aktuality
Taye Taïwo se pro zbytek letošní sezony loučí s AC Milán a míří do Anglie, kde bude hrát za Queen's Park Rangers. Londýnský klub 26letého obránce získal na hostování z AC Milán...

"Věděl jsem o něm už dlouho a obdivoval jsem ho. Je to fantastická posila a je moc dobře, že jsme získali tak kvalitního hráče. Těším se na naší spolupráci. Umí toho hodně, k tomu má velkou reputaci a je to obrovská osobnost," pochvaluje si nový manažer Mark Hughes.

26letý nigerijský reprezentant dlouho hrál za Olympique Marseille, v létě pak francouzský klub opustil a zamířil do AC Milán. V Itálii se mu vůbec nedařilo dostat se do základní sestavy a plnil roli náhradníka. V Londýně ho místo boje o titul čeká cesta za záchranou, QPR je až na šestnáctém místě tabulky.

"Už se nemohu dočkat, je to velká výzva a těším se na ní. Jsem vděčný Marku Hughesovi za to, že mě sem přivedl. Vždy je dobré vědět, když o vás manažer stojí a já se chystám mu jeho důvěru splatit. Vím, že fanoušky si získám jenom tvrdou prací a dobrými výkony, ale jsem na to připraven," hlásí Taïwo.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (322)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele