Taïwo míří na hostování do Queen’s Park Rangers

19.01.2012, 20:40
Aktuality
Taye Ismaila Taïwo před sezónou opustil Marseille a vydal se za novou výzvou do AC Milán, kde ale štěstí nenašel a již po půlroce znovu mění působiště. Nigerijský obránce zamíří na půlroční hostování do Queen’s Park Rangers, které ještě musí zpečetit zdravotní prohlídka...

Taïwo přišel do Marseille v létě 2005 z celku Lobi Stars a za Olympique nastupoval dlouhých šest a půl roku. Před právě probíhající sezónou pak odešel jako volný hráč na San Siro, v dresu Rosonerri ale ve všech soutěžích nasbíral jen osm startů a jeho situace nyní vyústila v odchod.

Hráčův agent Fabio Parisi již v podvečer prozradil, že vyjednává s milánským vedením o odchodu a že jeho chráněnec nejspíš bude hrát mimo Itálii. To se nakonec stává skutečností, oba kluby se již dohodly na hostování do konce sezóny, do nějž nemá být zakomponována opce na trvalý přestup.

Taïwo byl již v létě spojován s přestupem do Manchesteru United, Liverpoolu, Arsenalu a Chelsea, osud ho ale nakonec zavedl do týmu nováčka Premier League. Pokud se nestane nic neočekávaného, stane se prvním úlovkem nového manažera QPR Marka Hughese.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele