Tagliafico prodloužil smlouvu. V Ajaxu se cítím jako doma, řekl

06.12.2020, 13:46
Aktuality
Nicolás Tagliafico se v nacházejících týdnech a měsících bude moci koncentrovat výhradně na své výkony. O argentinského obránce mělo zájem několik klubů a sám fotbalista na jaře nevylučoval odchod z Ajaxu, s amsterdamským klubem se ale nakonec dohodl na nové smlouvě...

Jihoameričan našel s vedením společnou řeč koncem listopadu, v průběhu pátečního dne pak podepsal nový kontrakt platný do června 2023, předcházející dohoda byla o dvanáct měsíců kratší.

"Jsem šťastný za to, že mohu hrát za tento klub. Chci přispět ke splnění cílů, to je nejdůležitější věcí pro každého," řekl.

28letý Tagliafico přišel do Ajaxu v lednu 2018 z domovského Independiente a patří do základní sestavy. Zájem o něho měla Chelsea, chvíli se spekulovalo i o Barceloně.

"Kvůli koronaviru byl letošní rok podivný, odchod by nebyl správnou volbou pro klub ani pro mě, lepší tak bylo počkat. Díky prodloužení nyní můžeme v klidu pracovat a uvidíme, co se stane. Bude důležité odehrát co nejvíce zápasů. Opravdu se zde cítím jako doma," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / ajax.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
FC Porto FC

Do lepší ligy to asi ještě bude ale top klub vzhledem k věku už asi nic.. Nebo že by zůstal na furt?

Reagovat
montaigne33

AJAX vždy byl-je-bude VELKÝ KLUB-TOP KLUB, je dobře, že zůstává

Reagovat
afc ajax

presne tak

Reagovat
AjaxFans

Možná to je taktika,aby odešel za větší sumu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele